Новини про фільм (2013)

1 листопада 2013,  05:45 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Фільм розповість історію про доброзичливого Девіда Возняка, животівшого на нудній роботі, поки його життя не перекинулося з ніг на голову. У молодості Девід зробив пожертву в банк сперми, а через двадцять років з'ясував, що за цей час встиг обзавестися 533 дітьми! Він загруз у боргах, відкинутий вагітною подружкою, а тепер ще й змушений розбиратися з 142 позовами від двадцятирічних «діток», які хочуть знати справжнє ім'я донора...

У кінтеатрах України з 28 листопада.

2 жовтня 2013,  23:10 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Українська компанія «Інтерфільм Інтернешнл» уклала безпрецедентний для вітчизняної кіноіндустрії прямий договір з DreamWorks, згідно з яким отримала ексклюзивні права на дистрибуцію фільмів виробництва DreamWork на території України.

Вперше в історії вітчизняного кінобізнесу, компанія отримала повний пакет прав на дистрибуцію контенту, який виробляє найбільший мейджор. Унікальність операції полягає в тому, що тепер «Інтерфільм Інтернешнл» є не тільки прокатником блокбастерів студії DreamWorks, але також повністю займається поширенням всіх інших видів прав на території України. Зокрема телевізійних, Хоум Відео, Інтернет, платних платформ і т.д.

Серед найбільш очікуваних фільмів DreamWorks найближчим часом: шпигунський трилер «П'ята влада», в ролях Бенедикт Камбербетч і Даніель Брюль (бюджет $ 40 000 000), сімейна комедія «Татусь з доставкою», в головних ролях Вінс Вон і Кобі Смолдерс (бюджет $ 40 000 000) і блокбастер «Жага швидкості», за мотивами популярної гри Need for Speed​​.

12 червня 2013,  15:31 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

22 листопада цього року в українських кінотеатрах можна буде подивитися забавну комедію з Вінсом Воном. Фільм розповість історію про доброзичливого Девіда Возняка, животівшого на нудній роботі, поки його життя не перекинулося з ніг на голову. У молодості Девід зробив пожертву в банк сперми, а через двадцять років з'ясував, що за цей час встиг обзавестися 533 дітьми! Він загруз у боргах, дкинутий вагітною подружкою, а тепер ще й змушений розбиратися з 142 позовами від двадцятирічних «діток», які хочуть знати справжнє ім'я донора...