Новини фільмів про (2015)

6 серпня 2020,  21:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ситх-дідусь проти ситха-онука? Якщо ви давно мріяли побачити битву Дарта Вейдера і його онука Кайло Рена на світлових мечах, то новий фан-арт всесвіту «Зоряні війни» був створений спеціально для вас.

Читати далі...
24 квітня 2020,  23:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Два нових концепт-арти наукової фантастики «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» розкривають альтернативний погляд на свою головну героїню Рей під впливом Темної сторони Сили.

Читати далі...
19 квітня 2020,  03:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка науково-фантастичного екшену «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» Дейзі Рідлі вперше поділилася своїми почуттями щодо величезного потоку негативу, який був вилитий на фінальний фільм в Інтернеті.

Читати далі...
10 квітня 2020,  23:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилося нове відео про зйомки фантастики «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження», яке показує, наскільки все-таки недооціненим був генерал Верховного порядку Гакс у втіленні Донала Глісона.

Читати далі...
27 січня 2020,  18:06 | Новини фільмів

Наш улюблений скетч комедійного шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі», де лиходій нової трилогії «Зоряні війни» Кайло Рен взяв участь в передачі «Бос під прикриттям», отримав довгоочікуваний сиквел!

П'ять років тому Кайло Рен (Адам Драйвер) провів день на крейсері Верховного порядку в якості радарного техніка Метта, щоб побачити життя своєї організації зсередини і зробити свою компанію кращою. Тепер Кайло переодягається в інтерна Ренді, який прибирає на крейсері, приносить офіцерам напої, змінює папір в принтері і намагається впоратися з дроїдами, яких потрібно полагодити. А також Ренді часто вживає фразу «Окей, бумер» в самий невідповідний момент, як, наприклад, чергове випадкове вбивство.

Ви все ще можете побачити Кайло у кіно в фінальному фільмі саги Джорджа Лукаса «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження», який скоро завершить свій прокат в Україні. Також Драйвер нещодавно отримав номінацію на «Оскар» за головну роль у фільмі Ноа Баумбака «Шлюбна історія».

16 грудня 2019,  19:21 | Новини фільмів

Однією з головних загадок третьої трилогії про джедаїв є таємниця походження Рей, і фільм «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» обіцяє нарешті її розкрити, про що йдеться в його новому ТБ-ролику.

Читати далі...
25 листопада 2019,  17:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Вони тепер літають?» Представляємо ексклюзивний фрагмент науково-фантастичного екшену «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження», який розкриває цікавий апгрейд у штурмовиків.

Читати далі...
24 листопада 2019,  15:51 | Новини фільмів

Другий офіційний ТБ-ролик наукової фантастики «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» говорить про те, що «кидати виклик своєму страху це і є доля джедая».

Фільм Джей Джей Абрамса, який зняв «Зоряні війни: Пробудження сили», дасть відповіді на багато питань про сім'ю Скайвокерів і поставить крапку в їхній епічній історії. У другому ТБ-ролику Рей (Дейзі Рідлі) і Кайло Рен (Адам Драйвер) готуються до дуелі у морі, яке штормить; на пагорбі планети-пустелі з'являються лиходії в чорному; Рей разом з командою тікає від погоні; C-3PO (Ентоні Деніелс) попереджає, що «у разі провалу місії всі їхні жертви і зусилля підуть прахом»; а також у відео можна побачити величезний червоний промінь, який б'є по горах, і нові епічні битви Верховного порядку та Опору.

Квитки на сеанси «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» ви вже можете придбати на нашому сайті. У широкий прокат фільм вийде 19 грудня.

20 листопада 2019,  16:46 | Новини фільмів

Щойно в мережі з'явився дебютний трейлер нової адаптації роману Джека Лондона «Поклик пращурів», головну роль в якій виконує зірка франшиз «Зоряні війни» та «Індіана Джонс» Гаррісон Форд.

Драматична кінокартина, яку зняв режисер Кріс Сандерс, розповість про пса з великим серцем на ім'я Бак, чия щасливе домашнє життя перевертається, коли його викрадають і відправляють з теплої Каліфорнії до засніженого Юкону у часи Золотої лихоманки 1890-х років. Там Бак знайомиться з золотошукачем Джоном Торнтоном (Форд) і з новачка на поштовій доставці перетворюється на лідера команди, переживаючи пригоду, яка допомагає йому знайти своє місце в світі і стати своїм власним господарем.

Українська прем'єра фільму «Поклик предків», де також знялися актори Ден Стівенс і Карен Гіллан, очікується 20 лютого 2020 року.

18 жовтня 2019,  20:55 | Новини фільмів

Номінант на премію «Оскар» і зірка франшизи «Зоряні війни» Адам Драйвер бореться за правду у другому офіційному трейлері біографічного трилера «Звіт про тортури», режисером якого став Скотт З. Бернс.

«Звіт про тортури» розповість історію співробітника сенату Деніела Джонса (Драйвер), якому сенатор з Каліфорнії Даян Файнштейн (номінантка на премію «Оскар» Аннетт Бенінг) доручає вести складне розслідування програми затримання та допиту ЦРУ, яку застосовувала американська розвідка після 11 вересня 2001 року. Прагнення Джонса до істини призводить до вибухових результатів, які розкривають, які звірячі заходи до підозрюваних у терактах застосовувало головне розвідувальне управління країни і на що воно пішло, щоб знищити докази, підірвати закон і приховати цю страшну таємницю від американської громадськості.

У кінці трейлер повідомляє, що 15 листопада фільм «Звіт про тортури» виходить в обмежений прокат у США, а з 29 листопада його можна буде подивитися на стримінговому сервісі Prime Video.

29 серпня 2019,  00:14 | Новини фільмів

З'явився зворушливий тизер-трейлер драматичного фільму «Шлюбна історія», який зняв номінант на премію «Оскар» Ноа Баумбак.

«Шлюбна історія» («Marriage Story») буде інтимним і відвертим поглядом на те, як розпадається шлюб двох молодих батьків Чарлі та Нори (зірка «Зоряних воєн» Адам Драйвер і зірка «Месників» Скарлетт Йоханссон), але вони все одно залишаються сім'єю. У тизер-трейлері вони намагаються поговорити про свої проблеми, але обидва не знають, з чого почати цю непросту розмову.

Світова прем'єра драми «Шлюбна історія» відбудеться 29 серпня в рамках Венеціанського кінофестивалю. В обмежений американський прокат вона вийде в листопаді, а на Netflix її можна буде подивитися з 6 грудня.

20 червня 2019,  16:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Через майже 4 роки після світової прем'єри фентезійного фільму жахів «Scrawl» за участю тепер вже зірки «Зоряних воєн» Дейзі Рідлі на фестивалі Fright Night, в мережу потрапив його офіційний трейлер.

Фільм «Scrawl» розповість про 16-річного Саймона Гудмана (Ліам Г'юз), який разом зі своїм найкращим другом Джо Гарпером (Джо Дейлі) створює комікс «Scrawl», і незабаром вони виявляють, що сюжет коміксу оживає навколо них. Коли Саймон знайомиться із загадковою дівчиною Ханною (Дейзі Рідлі), хлопець повинен поглянути в обличчя тому, що він написав, і протистояти своїй фантазії у спробі переписати смерть.

Реліз горора Пітера Гірна відбудеться в Інтернеті в цьому місяці .

22 квітня 2019,  17:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті прибув офіційний український тизер-трейлер науково-фантастичного фільму «Зоряні війни: Сходження Скайвокера», який завершить трилогію.

Дев'ятий епізод епічної саги «Зоряні війни» підведе до фіналу історію Скайвокерів, що триває вже понад 40 років, і дасть відповіді на всі загадки. У трейлері за кадром чути голос Люка (Марк Гемілл), з'являється генерал Лея (Керрі Фішер), повертаються Лендо (Біллі Ді Вільямс) й Чубакка (Йонас Суотамо) та, звичайно, головне тріо нинішньої трилогії Рей (Дейзі Рідлі), Фінн (Джон Бойега) і По (Оскар Айзек), а також лиходій Кайло Рен (Адам Драйвер), який готується до реваншу.

Українська прем'єра фільму Джей Джей Абрамса, який також зняв сьомий епізод «Зоряні війни: Пробудження сили», відбудеться 19 грудня.

13 квітня 2019,  01:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У кожного покоління є своя легенда, і ця добігає кінця. Дивимося перший тизер-трейлер науково-фантастичного бойовика «Зоряні війни: Епізод 9», який отримав назву «Зоряні війни: Сходження Скайвокера».

Читати далі...
16 лютого 2019,  16:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У п'ятницю, 15 лютого, підійшли до кінця зйомки очікуваної наукової фантастики «Зоряні війни: Епізод 9», яка завершить третю трилогію популярної космічної саги.

Читати далі...