Новини про фільм (2019)

30 грудня 2019,  21:19 | Новини фільмів

Венсан Кассель пропонує ризикований план в ексклюзивному фрагменті пригодницького трилера «Під водою», де компанію йому складає зірка екшену «Ангели Чарлі» Крістен Стюарт.

Сюжет «Під водою» буде слідувати за групою підводних дослідників, чию станцію на дні океану пошкоджує сильний землетрус. В даному фрагменті вони збираються разом у командному відсіку, щоб обговорити план дій. Дослідники виглядають так, наче їм добряче дісталося від землетрусу, і тут керівник групи пропонує надіти глибоководні скафандри і відправитися в інший відсік по дну океану. Більшість вважає це самогубством, але іншого варіанту дій у них просто немає.

Українська прем'єра фільму «Під водою», який зняв режисер Вільям Юбенк, очікується вже наступного тижня, 9 січня.

25 грудня 2019,  18:36 | Новини фільмів

Вийшов український трейлер біографічного трилера Бенедикта Ендрюса «Проти всіх ворогів», в якому зірка екшену «Ангели Чарлі» Крістен Стюарт втілює легендарну актрису Джин Сіберг.

В кінці 60-х років зірка французької «нової хвилі» Джин Сіберг на піку своєї кар'єри почала виступати за права афроамериканців і корінних народів США. Тоді ж ФБР розвернуло проти неї розвідувальну операцію: систему стежень та гучних провокацій. У цій мережі шпигунства молодий агент, якого таємно приставили до Сіберг, стає одним з головних героїв її історії.

Компанію Стюарт тут складають актори Ентоні Макі, Джек О'Коннелл, Маргарет Квеллі і Зазі Бітц. Авторами сценарію виступають Джо Шрепнел і Анна Вотерхаус. В український прокат фільм «Проти всіх ворогів» вийде наприкінці зими, 27 лютого.

16 листопада 2019,  16:44 | Новини фільмів

Вийшов перший трейлер біографічного трилера Бенедикта Ендрюса «Проти всіх ворогів», головну роль у якому виконує зірка «Ангелів Чарлі» Крістен Стюарт.

Фільм «Проти всіх ворогів» («На зло ворогам») розповість про легендарну американську актрису Джин Сіберг (Стюарт), яка вплутується в бурхливий рух за громадянські права наприкінці 1960-х років у Лос-Анджелесі, після чого нею починає активно цікавитися ФБР. До неї приставляють молодого і амбітного агента Джека Соломона (Джек О'Коннелл), чиє цілодобове стеження поступово зводить актрису з розуму.

У трилері Ендрюса також зіграють актори Ентоні МакіМесники: Війна нескінченності», «Перший месник: Протистояння») та Зазі БітцДедпул 2», «Джокер»). У світовий прокат він вийде у грудні.

Рецензія на фільм «Ангели Чарлі»
Шпигунки, які мене підкорили
15 листопада 2019,  00:51 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

«Ангели Чарлі» є однією з найдавніших шпигунських франшиз в історії американського кіно і телебачення. Вони підкорюють серця глядачів з 1976 року, коли на екрани вийшла перша серія однойменного серіалу, який протримався в ефірі 6 років і 110 серій. У 2000 році нас познайомили з повнометражними «Ангелами Чарлі», яких для нинішніх глядачів прославили актриси Кемерон Діаз, Дрю Беррімор та Люсі Л'ю. Але оскільки Діаз пропала з екранів, на їхнє возз'єднання сподіватися не варто, так що Голлівуд вирішив, що настав час нових «Ангелів». «Ангелів Чарлі» від Елізабет Бенкс.

Читати далі...
5 листопада 2019,  17:56 | Новини фільмів

У пригодницькому мультфільмі «Playmobil Фільм» зірка фентезійної франшизи «Гаррі Поттер» Деніел Редкліфф озвучить крутого агента Рекса Дешера.

Анімаційна картина режисера Ліно ДіСальво, яка візуально нагадує успішну франшизу «Лего. Фільм», буде слідувати за дівчиною на ім'я Марла (Аня Тейлор-Джой), яка вирушає до всесвіту Playmobil в пошуках свого молодшого брата Чарлі (Гебріел Бейтман), і там зустрічає різних веселих персонажів, як агент Рекс Дешер (Редкліфф). Він харизматичний, вкрай самовпевнений, є майстром маскування, і у нього є своя власна музична тема.

Українська прем'єра мультфільму «Playmobil Фільм» очікується 14 листопада. Компанію йому в прокаті складуть екшен «Ангели Чарлі» і байопік «Аутсайдери».

5 листопада 2019,  14:52 | Новини фільмів

Представляємо перший локалізований ТБ-ролик очікуваного бойовика Елізабет Бенкс «Ангели Чарлі», який обіцяє багато крутого екшену.

Читати далі...
14 жовтня 2019,  23:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня нас порадували новими трейлерами діснеївського фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» з Анджеліною Джолі, пригодницької картини «Дулітл» з Робертом Дауні мол., комедійного екшена «Зомбіленд: Подвійний постріл», піксарівського мультфільму «Уперед», бойовика «Ангели Чарлі» та нової пригоди з Двейном Джонсоном «Круїз по джунглях».

Читати далі...
11 жовтня 2019,  18:25 | Новини фільмів

Крістен Стюарт, Наомі Скотт і Елла Балінска готові боротися з міжнародними злочинцями у другому офіційному трейлері бойовика «Ангели Чарлі».

«Ангели Чарлі» від режисера Елізабет Бенкс будуть перезапуском знаменитої франшизи про трьох жінок-шпигунок, які працюють на секретну організацію таємничого Чарлі Таунсенда. Зустрічайте «дику картку» Сабіну (Стюарт), колишнього агента британської розвідки MI6 Джейн (Балінска) та вчену Єлену (Скотт), які об'єднуються, щоб надерти бандитам їхні п'яті точки.

Українська прем'єра фільму «Ангели Чарлі», де також зіграють Сем Клафлін, Ной Сентінео, Патрік Стюарт і Джимон Гонсу, відбудеться 14 листопада.

13 вересня 2019,  16:31 | Новини фільмів

Знамениті американські співачки Майлі Сайрус, Аріана Гранде та Лана Дель Рей стають «Ангелами Чарлі» і показують свою диявольську сторону в стильному кліпі на пісню «Don't Call Me Angel», який був представлений цієї ночі.

Читати далі...
5 серпня 2019,  00:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапив перший кадр біографічної драми «Проти всіх ворогів», де Крістен Стюарт втілить легендарну американську актрису Джин Сіберг.

Читати далі...
1 липня 2019,  22:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриси Крістен Стюарт, Наомі Скотт та Елла Балінска готові до своєї першої спільної місії на американському й міжнародному постерах пригодницького бойовика «Ангели Чарлі».

Читати далі...
27 червня 2019,  17:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Знайомтеся, нове тріо героїнь готове до небезпечних місій. Студія Sony Pictures щойно поділилася офіційним трейлером перезапуску відомої франшизи «Ангели Чарлі».

Пригодницький бойовик з елементами комедії «Ангели Чарлі» представить нову трійцю шпигунок: Сабіна (Крістен Стюарт), Єлена (Наомі Скотт) та Джейн (Елла Балінска), які працюють на секретну організацію і ловлять небезпечних злочинців. Завдання на цей раз їм будуть давати одразу три Боуслі (Елізабет Бенкс, Патрік Стюарт і Джимон Гонсу), і за сюжетом дівчатам доведеться рятувати світ.

Режисером, сценаристом і продюсером бойовика виступає актриса Елізабет Бенкс, яка дебютувала в режисурі з фільмом «Ідеальний голос 2». Українська прем'єра «Ангелів Чарлі» відбудеться восени, 14 листопада.

13 квітня 2019,  19:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Ангели Чарлі» повертаються, і тепер хоробре тріо героїнь, які періодично рятують світ, грають актриси Крістен Стюарт, Наомі Скотт та Елла Балінська.

Читати далі...
11 листопада 2017,  14:04 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Крістен Стюарт і Люпіта Ніонго ведуть переговори з Sony Pictures з приводу основних ролей в прийдешньому перезапуску «Ангели Чарлі».

Читати далі...