Новини про фільм (2022)

21 серпня 2023,  15:04 | Бокс-офіс

Всесвіт DCEU продовжує переживати не найкращі часи. Повідомляється, що супергеройський фільм «Синій жук» заробив у свій прем'єрний вікенд в американському прокаті всього $25,4 млн. Тим часом «Флеш» раніше цього літа дебютував з $55,0 млн.

Читати далі...
14 квітня 2023,  10:24 | Новини серіалів

Стримінгова платформа Max (оновлена HBO Max) опублікувала тизер-трейлер свого очікуваного міні-серіалу «Пінгвін», що буде спін-офом фільму «Бетмен» Метта Рівза, який став однією з найприбутковіших стрічок минулого року.

Читати далі...
3 січня 2023,  22:55 | Бокс-офіс

Минулий рік виявився досить успішним для кінострічок, а результати бокс-офісу показали, що кіноіндустрія поступово оговтується від наслідків світової пандемії. Незадовго до Нового року до клубу мільярдерів приєднався блокбастер «Аватар: Шлях води», який після стрічок «Топ Ґан: Меверік» та «Світ Юрського періоду: Домініон» став третім фільмом-мільярдером 2022 року. Хто ще увійшов у цю двадцятку?

Читати далі...
25 грудня 2022,  07:40 | Новини фільмів

Найпопулярніший у світі сайт про кіно IMDb підводить підсумки року і, проаналізувавши популярність усіх кінострічок, що вийшли у кінотеатрах та на стримінгових платформах у 2022 році, представив десятку найпопулярніших фільмів року, яку очолив «Бетмен». Хто ж іще потрапив у цей рейтинг?

Читати далі...
21 грудня 2022,  05:50 | Бокс-офіс

Довгоочікуване продовження фантастики «Аватар», яке шанувальники чекали з 2009 року, настільки успішно стартувало в прокаті, що одразу потрапило в десятку найприбутковіших фільмів 2022 року. Тож тепер фільм Джеймса Кемерона «Аватар: Шлях води» має всі шанси заробити мільярд (чи навіть більше).

Читати далі...
10 грудня 2022,  21:35 | Новини фільмів

Після успіху супергеройського фільму «Бетмен» Роберт Паттінсон вирішив повернутися до світу авторського кіно і незабаром зіграє головну роль у стрічці знаменитого корейського режисера Пона Чжуна Хо «Мікі 17».

Читати далі...
2 серпня 2022,  10:09 | Бокс-офіс

Супергеройський екшен від Marvel Studios «Тор: Любов і грім» вже заробив у світовому прокаті понад $660 мільйонів, що ставить його на 6-е місце в рейтингу найуспішніших з фінансової точки зору фільмів 2022 року.

Читати далі...
8 липня 2022,  23:01 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Асоціація голлівудських критиків підбила підсумок першої половини 2022 року, назвавши десятку найкращих нових фільмів, які безперечно варті вашої уваги. І цей рейтинг не обійшовся без нового «Бетмена» з Робертом Паттінсоном у головній ролі та екшену «Топ Ґан: Меверік» з Томом Крузом (без яких зараз не обходиться жоден топ найкращих фільмів).

Читати далі...
6 липня 2022,  11:02 | Бокс-офіс

Новий екшен Тома Круза «Топ Ґан: Меверік» все ж таки обігнав супергеройський блокбастер від Marvel «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» і першим цього року перетнув позначку в 1 мільярд доларів.

Читати далі...
20 червня 2022,  15:37 | Бокс-офіс

Кінокоміксу від Marvel «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» вдалося перевершити збори «Бетмена» Метта Рівза та змістити його з першого місця в рейтингу найуспішніших із фінансової точки зору фільмів 2022 року. Тепер пригода Доктора Стренджа та Багряної відьми має всі шанси стати першим фільмом-мільярдером цього сезону.

Читати далі...
19 травня 2022,  18:20 | Новини фільмів

Це не птах, це не літак, і це точно не Супермен! Новий фрагмент супергеройського екшен-трилера «Бетмен» режисера Метта Рівза розкриває нову суперздібність головного героя тепер Кажан Ґотема дійсно вміє літати.

Читати далі...
14 травня 2022,  16:42 | Новини фільмів

Сьогодні у Києві знову відкривається кінотеатр "Multiplex", що розташований у торгівельному центрі Lavina Mall, який у березні постраждав від російської ракети. Але хоробрі українці знайшли спосіб усе полагодити за короткий термін, щоб знову показувати кіно на великому екрані.

Читати далі...
12 травня 2022,  23:54 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Після провального запуску «Ліги справедливості» в останні роки студія Warner Bros. вирішила більше не намагатися наздогнати Marvel і Disney, а пустити свій кіновсесвіт DCEU у вільне плавання. Результатом цього експерименту став «Джокер», за якого Хоакін Фенікс отримав премію «Оскар» (це вдруге в історії актор був удостоєний настільки високої нагороди за роль суперлиходія з коміксів), і через пару років його стопами пішов новий сольний екшен про Темного лицаря «Бетмен», де Бена Аффлека дуже вдало замінили на Роберта Паттінсона, незважаючи на початковий скептицизм глядачів щодо зірки «Сутінків». І результат безперечно перевершив усі навіть найбільш оптимістичні очікування.

Читати далі...
11 травня 2022,  21:11 | Бокс-офіс

Як і очікувалося, прем'єра супергеройського екшену від Marvel Studios «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» внесла свої корективи до рейтингу найуспішніших із фінансової точки зору фільмів цього року.

Читати далі...
10 травня 2022,  13:14 | Новини фільмів

Поки ми з великим нетерпінням чекаємо на прем'єру фільму «Бетмен», яка відбудеться в українських кінотеатрах, що відновлюють свою роботу, вже 12 травня, пропонуємо вам відправитися на знімальний майданчик цього кінокоміксу і побачити, як створювався найприбутковіший на сьогоднішній день фільм 2022 року.

Читати далі...