Новини про фільм (1997)

19 листопада 2019,  01:21 | Новини фільмів

Супершпигун Ленс Стерлінг готовий рятувати світ зі своїм новим напарником. У понеділок студія 20th Century Fox випустила новий секретний трейлер свого пригодницько-комедійного мультфільму «Шпигуни під прикриттям».

Читати далі...
28 вересня 2019,  02:13 | Новини фільмів

Зірка франшизи «Люди в чорному» Вілл Сміт перетворюється з самого крутого спецагента у світі на... голуба в новому веселому трейлері пригодницького мультфільму «Шпигуни під прикриттям».

Мультфільм Троя Квона та Ніка Бруно представить нам новий незвичайний дует спецагентів, якому доведеться рятувати світ від небезпечного лиходія. Супершпигун Ленс Стерлінг (Сміт) і молодий вчений Волтер Бекетт (зірка екшену «Людина-павук: Далеко від дому» Том Голланд) є абсолютними протилежностями. Ленс — зухвалий, досвідчений і чарівний. А Волтер... ні. Зате хлопець компенсує відсутність соціальних навичок своїм розумом та винахідливістю, створюючи круті гаджети для епічних місій Ленса. Але коли події приймають несподіваний оборот, Ленс і Волтер змушені покладатися лише один на одного.

Дивіться також другий український трейлер анімації «Шпигуни під прикриттям», чия прем'єра в кінотеатрах відбудеться напередодні Нового року, 25 грудня.

17 червня 2019,  18:31 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

За свої прем'єрні вихідні науково-фантастичний бойовик «Люди в чорному: Інтернешнл» заробив в світовому прокаті $102,2 млн. Чи можна вважати це успіхом?

Читати далі...
15 червня 2019,  14:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ласкаво просимо до ЛВЧ, агент Ем. Новий ТБ-ролик науково-фантастичного екшену «Люди в чорному: Інтернешнл» ближче знайомить зі своєю головною героїнею у втіленні Тесси Томпсон з фільмів «Месники: Завершення» та «Крід».

Читати далі...
11 червня 2019,  13:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Sony Pictures представила новий ТБ-ролик науково-фантастичного екшену «Люди в чорному: Інтернешнл», який містить три відсилання до фільмів Marvel.

Читати далі...
10 червня 2019,  20:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо п'ятий український ТБ-ролик науково-фантастичного комедійного екшена «Люди в чорному: Інтернешнл», де на захист планети стають Кріс Гемсворт і Тесса Томпсон, вони ж Тор і Валькірія з фільмів Marvel.

Читати далі...
7 червня 2019,  00:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зустрічайте бравого агента Ейч в новому українському ТБ-ролику науково-фантастичного екшену «Люди в чорному: Інтернешнл», чия прем'єра відбудеться рівно через тиждень, 13 червня.

Спін-офф франшизи «Люди в чорному», який продюсує її творець Баррі Зонненфельд, покаже, як у надсекретного агентства ЛВЧ, що контролює прибульців-нелегалів на Землі, знову буде багато роботи. На цей раз на службу заступають агент Ейч і агент Ем, яких зіграють зірки супергеройського фільму «Тор: Рагнарок» Кріс Гемсворт і Тесса Томпсон.

Квитки на «Люди в чорному: Інтернешнл» ви вже можете придбати на нашому сайті. Афіша постійно поповнюється.

1 червня 2019,  17:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ласкаво просимо до нашої організації. Дивимося розширений український ТБ-ролик очікуваного науково-фантастичного бойовика «Люди в чорному: Інтернешнл», четвертої глави популярної франшизи.

Читати далі...
26 травня 2019,  18:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки екшену «Тор: Рагнарок» Кріс Гемсворт і Тесса Томпсон знову рятують галактику в другому українському ТБ-ролику науково-фантастичного бойовика з елементами комедії «Люди в чорному: Інтернешнл»

Новий фільм режисера Ф. Гері Грея буде спін-оффом трилогії «Люди в чорному», яка розповідала про надсекретну організацію, що займається контролем прибульців на планеті Земля. Коли стає відомо, що в агенстві завівся кріт, за справу беруться агент H (Кріс Гемсворт) та агент M (Тесса Томпсон).

Українська прем'єра екшену «Люди в чорному: Інтернешнл», де також зіграють Ребекка Фергюсон, Ліам Нісон і Емма Томпсон, відбудеться 13 червня.

25 травня 2019,  00:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Гемсворт та Тесса Томпсон після блокбастера «Месники: Завершення» вирішили пополювати на шкідливих іншопланетян в науково-фантастичному екшені «Люди в чорному: Інтернешнл».

У надсекретного агентства, яке контролює прибульців-нелегалів на Землі, знову буде багато роботи! На зміну агенту J (Вілл Сміт) і агенту K (Томмі Лі Джонс) з оригінальної трилогії «Люди в чорному» приходять агент H (Кріс Гемсворт) та агент-початківець M (Тесса Томпсон). Тепер вони мають захищати людство від непроханих іншопланетних гостей.

Щоб краще зрозуміти, що буде відбуватися в спін-оффі відомої франшизи, дивіться другий український трейлер «Люди в чорному: Інтернешнл». У кіно з 13 червня.

25 квітня 2019,  17:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Ходімо, світ сам себе не врятує». Сьогодні вийшов новий трейлер науково-фантастичного екшену «Люди в чорному: Інтернешнл», який вже можна подивитися в українському дубляжі.

Надсекретна організація «Люди в чорному» завжди захищала Землю від покидьків всесвіту. У цій новій пригоді агенти зіткнуться зі своєю найбільш глобальною загрозою: кротом в організації. Щоб врятувати світ, агенти H та M (Кріс Гемсворт і Тесса Томпсон) сідають за кермо нової крутої машини, якій позаздрив би сам Джеймс Бонд, адже вона здатна літати.

Українська прем'єра фільму Ф. Гері Грея відбудеться влітку, 13 червня.

З сьогоднішнього дня Гемсворта і Томпсон можна побачити в блокбастері «Месники: Завершення», де вони повертаються в образах Тора та Валькірії.

11 січня 2019,  20:25 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

П'ятий тиждень поспіль зірка серіалу «База Куантіко» і комедії «Рятувальники Малібу» Пріянка Чопра знаходиться на вершині рейтингу найпопулярніших акторів і актрис у соцмережах.

Читати далі...
23 грудня 2018,  00:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Гемсворт і Тесса Томпсон демонструють свої величезні гармати на першому постері науково-фантастичного екшену «Люди в чорному: Інтернешнл».

Читати далі...
21 грудня 2018,  16:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув офіційний український трейлер науково-фантастичного екшену «Люди в чорному: Інтернешнл», в якому зіграють Кріс Гемсворт, Тесса Томпсон, Ліам Нісон, Ребекка Фергюсон і Емма Томпсон.

У спін-оффі/перезапуску знаменитої франшизи «Люди в чорному», яка почалася в 1997 році, в надсекретного агентства, яке контролює прибульців-нелегалів на Землі, знову буде багато роботи! Агенти в чорному нового покоління встануть на захист людства від непроханих іншопланетних гостей і на цей раз не обмежаться вулицями Нью-Йорка, а будуть подорожувати по всьому світу.

Режисером картини «Люди в чорному: Інтернешнл» виступає Ф. Гері Грей, який зняв «Форсаж 8». В український прокат вона вийде влітку, 13 червня 2019 року.

20 грудня 2018,  17:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки фільму «Тор: Рагнарок» Кріс Гемсворт і Тесса Томпсон захищають світ від злісних іншопланетян у першому трейлері науково-фантастичного бойовика «Люди в чорному: Інтернешнл».

В новому фільмі відомої франшизи «Люди в чорному» Гемсворт втілює досвідченого і крутого агента Г, а Томпсон новачка агента М, яка сама знаходить цю організацію і просить у агента О (Емма Томпсон) приєднатися до них. Й, згідно з офіційним синопсисом, в цій частині агенти зіткнуться не тільки з небезпечними прибульцями, а й з кротом всередині організації MIB.

Також в цій пригоді візьме участь Ліам Нісон.

Прем'єра фантастики «Люди в чорному: Інтернешнл» відбудеться у травні 2019 року.