Новини фільмів про (2018)

1 лютого 2020,  19:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Warner Bros. Animation оголосила дату виходу свого сімейного фільму з елементами анімації «Том і Джеррі», в якому зіграє зірка оскароносного фільму «Хранитель часу» Хлоя Грейс Морец.

Читати далі...
26 листопада 2018,  20:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хлоя Грейс Морец сходить з розуму, а Дакота Джонсон танцює диявольські танці в українському ТБ-ролику містичного фільму жахів «Суспірія», який вже можна подивитися в кінотеатрах України.

Американська балерина Сьюзі Бенніон (Дакота Джонсон) приїжджає в Берлін, щоб навчатися в престижній балетній школі, якою завідує мадам Бланк (Тільда Свінтон). Дівчина захоплюється майстерністю мадам Бланк, яка одразу виділяє її серед усіх своїх учениць, але незабаром дізнається, що в цій школі відбуваються дивні речі, а одна з учениць Патрісія (Хлоя Грейс Морец) зникла при загадкових обставинах.

Квитки на сеанси фільму «Суспірія» ви можете придбати на нашому сайті.

21 листопада 2018,  15:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тільда Свінтон намагається заспокоїти одну зі своїх учениць в третьому фрагменті містичного фільму жахів «Суспірія», режисером якого виступає творець оскароносної картини «Клич мене своїм ім'ям» Лука Гуадан'їно.

Свінтон втілює мадам Бланк, яка керує відомою балетною школою в Берліні, куди прибуває на навчання американська балерина Сьюзі Бенніон (Дакота Джонсон). Але під час одного заняття у дівчини Ольги (Олена Фокіна) трапляється нервовий зрив, оскільки вона звинувачує цю школу в тому, що пропала її подруга Патриція (Хлоя Морец). Мадам Бланк намагається переконати ученицю, що Патриція зв'язалася з компанією терористів і тепер вимушена ховатися. Але Ольга їй не вірить, виривається з її рук, кричить на викладачок: «Відьми!», а після вибігає із залу. Тим часом міс Таннер (Ангела Вінклер) заливається зловісним сміхом.

Дивіться також, як Дакота Джонсон танцює у другому фрагменті горора «Суспірія». У кіно з 22 листопада.

2 листопада 2018,  19:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Героїня Дакоти Джонсон представляє свій перший танець в таємничій балетній школі в другому фрагменті містичного горора «Суспірія».

Талановита американська балерина Сьюзі Бенніон (Джонсон) відправляється вчитися в престижній балетній школі, яка знаходиться в Берліні. Під час свого першого виступу перед педагогами школи міс Таннер (Ангела Вінклер), міс Мілліус (Алек Век) та міс Мандел (Джессіка Батю) Сьюзі вражає їх своїм артистизмом і пластичністю, а її енергетика виявляється настільки сильною, що на танець приходить подивитися і директриса мадам Бланк (Тільда Свінтон) з сусіднього залу. Але Сьюзі варто бути обережнішою, адже ця школа та її педагоги зберігають жахливу таємницю — вони є кровожерливими відьмами.

Рімейк Луки Гуадан'їно увійшов в наш топ-10 фільмів листопада разом з картинами «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі» та «Робін Гуд». В кінотеатрах він вийде 22 листопада.

15 жовтня 2018,  19:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Листопад готує кінопрем'єри двох очікуваних сиквелів «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» та «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», які підходять для сімейного перегляду, пригодницького екшену «Робін Гуд», нового фільму з Кірою Найтлі «Колетт», байопіку «Богемна рапсодія» та українського історичного бойовика «Король Данило».

Читати далі...
15 жовтня 2018,  17:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Рімейк Луки Гуаданьїно «Суспірія» отримав другий український трейлер, в якому світ балету перетинається з шабашем відьом.

Талановита і амбіційна балерина Сьюзі Бенніон (Дакота Джонсон) їде в Берлін, щоб навчатися в знаменитій балетній школі, якою керує мадам Бланк (Тільда Свінтон). Але незабаром Сьюзі дізнається, що у цієї школи є темний секрет її викладачки є відьмами і проводять там свої криваві шабаші.

У нашій галереї ви знайдете нові кадри і постери фільму «Суспірія», де також зіграли Міа Гот, Хлоя Грейс Морец та Джессіка Гарпер. У кіно з 22 листопада.

2 вересня 2018,  23:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цей тиждень порадував нас новими трейлерами до фантастичного екшену «Хижак», байопіку «Перша людина», фентезійного горору «Суспірія», комедійного бойовика «Агент Джонні Інгліш 3» і трилера «Погані часи у „Ель Роялі“», а також першим трейлером 3 сезону серіалу «Справжній детектив» і новими трейлерами серіалів «Зачаровані» та «Рівердейл».

Читати далі...
31 серпня 2018,  00:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Amazon Studios продовжує підігрівати наш інтерес до римейка Луки Гуаданьїно «Суспірія», в якому Дакота Джонсон втілює талановиту балерину.

Бажаючи стати найкращою, танцівниця Сюзі Бенніон (Джонсон) відправляється до Берліна, де знаходиться відома школа балету. І в першому фрагменті фільму директриса школи мадам Бланк (Тільда Свінтон) повідомляє ученицям про те, що хоче поставити танець про переродження, і каже, що Сьюзі може вільно імпровізувати в центрі композиції. Сьюзі відпускає себе і віддається танцю, але, схоже, під час нього вона встановлює контакт з потойбічним, яке живе в цій школі.

Дивіться також український тизер-трейлер «Суспірія». У кіно з 29 листопада.

29 серпня 2018,  18:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився офіційний український тизер-трейлер фентезійного горор-трилера «Суспірія», який зняв режисер оскароносної драми «Клич мене своїм ім'ям» Лука Гуаданьїно.

Події римейка однойменного фільму режисера Даріо Ардженто слідують за молодою і талановитою балериною Сьюзі Бенніон (зірка франшизи «П'ятдесят відтінків сірого» Дакота Джонсон). Прагнучи стати найкращою, дівчина відправляється вчитися в престижній балетній школі в Берліні, якою керує мадам Бланк (володарка премії «Оскар» Тільда Свінтон). Незабаром Сьюзі починає помічати, що в цій школі відбуваються дивні речі і зникають учениці. Виявляється, що там вже давно відьми влаштовують свій кривавий шабаш...

Українська прем'єра «Суспірії» відбудеться наприкінці осені, 29 листопада.

27 серпня 2018,  12:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Жахливі речі відбуваються в німецькій школі танців під музику Тома Йорка у новому трейлері фентезійного горору «Суспірія», який вийде в український прокат наприкінці осені.

Читати далі...
4 червня 2018,  17:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Amazon Studios щойно представила зловісний перший трейлер горор-трилера Луки Гуаданьїно «Суспірія», римейка однойменного фільму 1977, який зняв Даріо Ардженто.

Зірка франшизи «П'ятдесят відтінків сірого» Дакота Джонсон втілює талановиту танцівницю Сьюзі, яка з Америки переїжджає в Берлін, щоб вчитися в відомій балетній школі. Інші учениці починають зникати при загадкових обставинах, і незабаром Сьюзі дізнається, що в цій школі вже давно проходять шабаші відьом й відбуваються жахливі смерті.

Музику до фільму написав Том Йорк з групи Radiohead.

У світовий прокат «Суспірія», де також зіграли Хлоя Грейс Морец, Міа Гот, Джессіка Харпер і Тільда ​​Свінтон, вийде восени.