Новини про фільм (2020)

8 серпня 2020,  16:45 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Фентезійний мультфільм «Уперед» від студії Pixar піднявся на один ступінь в рейтингу найприбутковіших фільмів 2020 року після відкриття кінотеатрів.

Читати далі...
4 липня 2020,  19:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Серіал «Кеті Кін» порівнювали з сучасним «Сексом у великому місті», але це не зупинило канал The CW від його закриття. І на честь цієї сумної події, зірка серіалу Люсі Гейл записала для шанувальників особливе відео.

Читати далі...
30 червня 2020,  20:15 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Американська актриса Люсі Гейл, яку ви можете знати по ролям у серіалах «Милі ошуканки» і «Кеті Кін», поділилася фотографіями своїх нових міні-татуювань, одна з яких присвячена її улюбленцю.

Читати далі...
18 березня 2020,  16:55 | Новини фільмів

Пам'ятаєте Гейлі Беннетт з трилера «Дівчина у потягу»? Вона знову опиняється в небезпечній для життя ситуації в трейлері драматичного трилера «Ковтай», який нагадує стиль Девіда Фінчера та його культову стрічку «Загублена».

Повнометражний режисерський дебют Карло Мірабелла-Дейвіса розповідає про вагітну домогосподарку Гантер (Беннетт), яка намагається бути у всьому ідеальною для свого чоловіка Річі (зірка горора «Острів фантазій» Остін Стовелл). Одного разу вона виявляє в собі бажання ковтати небезпечні предмети. І поки її чоловік та його родина намагаються взяти контроль над її життям, Гантер повинна подивитися в обличчя темному секрету, що криється за її новою одержимістю.

Світова прем'єра фільму «Ковтай» відбулася в минулому році на американському кінофестивалі «Трайбека». З тих пір його представили на кінофестивалях у Франції, Німеччині, Італії, Туреччині, Польщі, Канаді та Бразилії.

16 березня 2020,  22:50 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Науково-фантастичний горор «Людина-невидимка» заробив в світовому прокаті $122,7 млн, ставши найуспішнішим фільмом жанру жахи цього року.

Читати далі...
13 березня 2020,  15:26 | Новини серіалів

Зірка горора «Острів фантазій» Люсі Гейл втілює модницю з Нью-Йорка, яка мріє стати відомим дизайнером, в серіалі «Кеті Кін», що є спін-оффом «Рівердейла».

У 6 серії 1 сезону Кеті (Люсі Гейл), намагаючись рухатися далі після розриву з КейО (Зейн Голц), знову кидає себе в роботу і потрапляє в непросту ситуацію зі своїми клієнтами. У Пеппер (Джулія Чан) запитують, що вона задумала, але в результаті їй роблять несподівану пропозицію. Хорхе (Джонні Бошан) дізнається, що він може втратити свій виступ в клубі Molly's Crisis через переможця конкурсу дрег-квін, тому він вирішує кинути в бій Джинджер і виявляється здивований реакцією своєї матері (Дафна Рубін-Вега). Тим часом Джозі (Ешлі Мюррей) переживає щодо приїзду своєї матері Сьєрри (Робін Гівенс) у місто на честь виходу її EP і щодо зустрічі з Александром (Люсьєн Лавісконт).

Серія «Chapter Six: Mama Said» («Глава шоста: Мама сказала») вийшла на екрани 13 березня за українським часом. Її режисером є Чарльз Рендольф-Райт.

2 березня 2020,  01:00 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Через два місяці після початку 2020 року найбільш прибутковим фільмом став комедійний бойовик «Погані хлопці назавжди». Хто ще увійшов в десятку?

Читати далі...
1 березня 2020,  17:24 | Новини фільмів

Моторошний хлопчик і ще більш моторошна лялька тероризують батьків у другому трейлері містичного горора «Лялька 2: Брамс».

Новий фільм жахів режисера Вільяма Брента Белла є сиквелом горора 2016 року «Лялька». У ньому, не підозрюючи про жахливу історію особняка Гілшірів, переїжджають в гостьовий будинок на його території молоді батьки Ліза і Шон (Кеті Голмс і Овайн Йомен) зі своїм маленьким сином Джудом (Крістофер Конверт). І незабаром хлопчик заводить дружбу з лякаючою лялькою, яку він називає Брамс.

Українська прем'єра фільму жахів «Лялька 2: Брамс» відбудеться вже скоро, 12 березня. А поки в кінотеатрах України ви можете подивитися горори і трилери «Острів фантазій», «Гретель і Гензель» та «Людина-невидимка».

7 лютого 2020,  16:01 | Новини фільмів

А про що фантазуєте ви? Зірка серіалу «Милі ошуканки» і горора «Правда або дія» Люсі Гейл бореться за виживання на таємничому острові в фінальному трейлері фільму жахів «Острів фантазій».

Горор-трилер Джеффа Водлоу «Острів фантазій», який засновано на однойменному серіалі 1970-х, відправить групу людей на загадковий острів, де збуваються найзаповітніші мрії. Спочатку гості вважають це грою, розвагою, але незабаром розуміють, що їхні мрії дійсно здійснюються, причому найстрашнішим чином. Чи зможуть вони вибратися з цього «райського курорту» живими?

Разом з Гейл на острові опиняться актори Майкл Пенья, Меггі Кью, Майкл Рукер, Остін Стовелл, Портія Даблдей, Джиммі О. Ян і Раян Гансен. В український прокат «Острів фантазій» вийде вже наступного тижня, 13 лютого.

28 січня 2020,  00:39 | Новини фільмів

У кожного є свої потаємні фантазії. І новий трейлер фільму жахів «Острів фантазій» показує, що часом краще не бажати їхнього здійснення.

Нова кінокартина режисера горора «Правда або дія» Джеффа Водлоу, натхненна хітовим серіалом 1970-х «Острів фантазій», показує, як Люсі Гейл, Меггі Кью, Майкл Рукер, Остін Стовелл, Портія Даблдей, Джиммі О. Ян і Раян Гансен потрапляють на розкішний курорт Майкла Пеньї, де всі їхні заповітні бажання можуть стати реальністю. Гості вважають, що все це просто реалістичні голограми, але незабаром розуміють, що на острові відбуваються жахливі речі, і тепер їм доведеться битися, щоб не стати обідом для монстрів.

Відправитися на «Острів фантазій» разом з Гейл та іншими ви зможете з 13 лютого. У той же день відбудуться прем'єри таких очікуваних фільмів, як «Сенсація», «Їжак Сонік», «Так близько до горизонту» і «Кінгс Мен».

11 листопада 2019,  23:53 | Новини фільмів

Потаємні фантазії перетворюються на найжорстокіші кошмари в першому українському трейлері горор-трилера «Острів фантазій», який вийшов сьогодні.

Фільм режисера Джеффа Водлоу є горор-адаптацією популярного американського серіалу 1970-х «Острів фантазій». На віддаленому розкішному курорті загадковий власник (Майкл Пенья) здійснює таємні мрії своїх гостей. Але в одну мить фантазії перетворяться на жахи в реальності, а тропічний рай стане для них пекельною пасткою. Гостям належить розгадати таємницю острова або заплатити власним життям.

Українська прем'єра «Острова фантазій», де разом з Пеньєю зіграють актори Люсі Гейл, Меггі Кью, Майкл Рукер, Остін Стовелл, Портія Даблдей, Шарлотта МакКінні та Раян Гансен, відбудеться 13 лютого 2020 року.