Оновлення (2015)

27 квітня 2015,  23:20 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Після помсти за смерть дружини і сина головний герой, Макс Рокотанскі, залишає ряди "Основного силового патруля" і перебирається подалі від людей. Поки світ повільно падає від наслідків нафтової кризи та глобальної війни, Максу належить навчитись, як вижити в пустелі. Але навіть і там він знаходить неприємності: тепер йому належить протистояти жорстоким, безжалісним воїнами, не маючи нічого крім машини "Перехоплювач"...

В кінотеатрах України і Росії з 14 травня.

14 січня 2015,  18:56 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Незабаром після помсти за смерть дружини і сина, Макс Рокатанські покинув ряди «Основного силового патруля» і поїхав в глушину, де поневіряється на самоті, поки світ повільно падає в наслідку нафтової кризи та глобальної війни. Не маючи нічого, крім своєї машини «Перехоплювача», Максу належить навчитися, як вижити в пост-апокаліптичній пустки і битися з жорстокими, безжалісними воїнами, які населяють її.

У кінотеатрах України і Росії з 14 травня.



15 грудня 2014,  13:22 | Оновлення | Автор: Кирилл

Четвертий фільм фантастичної франшизи Джорджа Міллера повертає нас в пост-апокаліптичне майбутнє Землі, в пустелю, де немає місця гуманізму, а залишки людства, як божевільні, б'ються за виживання. Лише двоє в цьому жорстокому і злом світі вогню і крові можуть відновити порядок і рівновагу. Перший - Макс, суворий хлопець, що віддає перевагу не говорити, а діяти, який шукає заспокоєння після загибелі дружини і дитини. Друга - Фьюріоса, жінка, яка вірить в те, що вижити вона зуміє лише в тому випадку, якщо перетне пустелю і добереться до тих місць, де пройшло її дитинство.

У кінотеатрах України з 15 травня 2015 (Росії з 14 травня 2015)

29 липня 2014,  22:06 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Зустрічайте перший трейлер до фантастичного бойовика «Безумний Макс: Дорога люті».

Четвертий фільм фантастичної франшизи Джорджа Міллера повертає нас в пост-апокаліптичне майбутнє Землі, в пустелю, де немає місця гуманізму, а залишки людства, як божевільні, б'ються за виживання. Лише двоє в цьому жорстокому і злому світі вогню і крові можуть відновити порядок і рівновагу. Перший - Макс, суворий хлопець, що віддає перевагу не говорити, а діяти, який шукає заспокоєння після загибелі дружини і дитини. Друга - Фьюріоса, жінка, яка вірить в те, що вижити вона зуміє лише в тому випадку, якщо перетне пустелю і добереться до тих місць, де пройшло її дитинство.

У кінотеатрах України і Росії з 14 травня 2015 року.