Оновлення (2017)

16 жовтня 2017,  03:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» зняло свою версію хітового фільму жахів «Воно» з Кейт МакКіннон в образі жахливого Пеннівайза.

Вона грає американського політтехнолога Келліенн Конуей, яка живе в каналізації і в стилі одержимого демоном клоуна з «Воно» переслідує тележурналіста Андерсона Купера (Алекс Моффат), бажаючи отримати роботу на його каналі. Навіть не знаючи, хто ці люди і про що йде мова, все одно варто подивитися даний скетч, оскільки з МакКіннон вийшов дуже страшний Пеннівайз. Стережись, Білл Скарсгард, вона ще може відібрати твою роль в сиквелі.

Обережно, кінцівка цілком відповідає фільму, так що особливо вразливим дивитися на свій страх і ризик.

4 вересня 2017,  16:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому фрагменті майбутнього горору «Воно» юні друзі, іменовані «Клубом лузерів», дізнаються, що всі викрадення дітей траплялися поруч з каналізацією. Один з них відмовляється копатися в цій справі і зриває карту каналізації міста Деррі зі стіни, як раптом проектор виходить із ладу, починаючи хаотично показувати різні слайди. І поступово фотографії перетворюються на відео з клоуном Пеннівайзом (Білл Скарсгард), який посміхається...

До прем'єри «Воно» залишилося всього кілька днів. Ви вже можете придбати квитки на його найперші сеанси на нашому сайті. Афіша постійно поповнюється.

1 вересня 2017,  01:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший фрагмент горору «Воно», знятого за мотивами лякаючого роману Стівена Кінга, показує знайомство хлопчика в жовтому плащику з постерів, якого звуть Джорджі (Джексон Роберт Скотт), з клоуном Пеннівайзом (Білл Скарсгард). У дощовий день кораблик Джорджі відносить у вуличний злив, і послужливий Пеннівайз простягає йому кораблик з-під землі, заманюючи за собою...

Що трапиться далі, ми дізнаємося вже 7 вересня. Моторошне VR-промо «Воно», яке дозволяє зануритися в каналізацію Деррі, дивіться тут.

29 серпня 2017,  19:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вже на наступному тижні глядачів у кінотеатрах буде лякати горор Андреса Мускетті «Воно», про що нагадує його український ТБ-ролик. Але яким би жахливим не був одержимий демоном клоун Пеннівайз (Білл Скарсгард), відважні діти з «Клубу лузерів» збираються виступити проти нього єдиним фронтом, розуміючи, що тільки разом у них є шанс перемогти монстра.

Дві атмосферні композиції з саундтрека «Воно», написаного Бенджаміном Воллфішем, ви можете послухати тут. У кіно з 7 вересня.

27 серпня 2017,  18:15 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. пропонує вам полоскотати свої нерви за допомогою нового віртуального промо-ролика горора «Воно», заснованого на лякаючому романі Стівена Кінга. Відео відправляє нас в каналізацію міста Деррі — місце проживання кровожерливого клоуна Пеннівайза (Білл Скарсгард), одержимого демоном, який любить заманювати під землю маленьких дітей. Дивіться, не заблукайте там.

Другий український трейлер «Воно» дивіться тут. У кіно з 7 вересня.

28 липня 2017,  18:23 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Стрічку «Воно» знято за однойменним романом від майстра жахів Стівена Кінга. Події відбуваються в американському містечку Деррі, штат Мен. Там починають зникати діти, і компанія друзів-підлітків вирішує об’єднатись проти своїх найстрашніших кошмарів, які уособлює жахливий клоун Пеннівайз, чиї прояви жорстокості і список жертв йдуть у глиб століть.

У кінотеатрах України з 7 вересня.

27 липня 2017,  22:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Проти ночі прибув новий страхітливий трейлер адаптації роману Стівена Кінга «Воно», який десятиліттями лякає читачів. Він знайомить нас ближче з «Клубом невдах» у втіленні юних акторів Фінна Вольфхарда, Джейдена Ліберера, Софії Лілліс, Вайатта Олеффа і Чоузена Джейкобса, а також показує банду Генрі Баверса (Ніколас Гемілтон), яка тероризує «Клуб». Але, звичайно ж, найстрашнішим тут є клоун Пеннівайз (Білл Скарсгард), що переслідує дітей.

Український трейлер горору від режисера Андреса Мускетті дивіться тут. У кіно він вийде у вересні.

27 липня 2017,  18:03 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. продовжує дражнити страшними тизерами нового трейлера горору «Воно». Тепер ми виявляється в каналізації міста Деррі, де мешкає кровожерливий Пеннівайз (Білл Скарсгард), від чийого моторошного сміху у вас побіжать мурашки по шкірі.

Трейлер повинен вийти вже сьогодні. Як тільки він з'явиться, ви зможете подивитися його на нашому сайті.

26 липня 2017,  17:48 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

За допомогою нового лякаючого тизеру студія Warner Bros. повідомила, що новий трейлер горору «Воно» вийде вже завтра. Тизер показує, як група дітей, яка називає себе Клубом лузерів, дивиться стару плівку, на якій з'являється одержимий демоном клоун Пеннівайз (Білл Скарсгард).

Український трейлер екранізації моторошного роману Стівена Кінга дивіться тут. У кіно він прибуде у вересні.

9 травня 2017,  16:22 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У другому трейлері нової екранізації роману Стівена Кінга «Воно» представники «Клубу лузерів» Фінн Вольфхард, Джейден Ліберер, Джек Грейзер та Вайатт Олефф опиняються в зловісній каналізації, де живе кровожерливий клоун Пеннівайз (Білл Скарсгард).

Український трейлер горору, який видет в кіно у вересні, дивіться тут.

6 квітня 2017,  16:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Очікуваний горор «Воно», знятий за мотивами роману майстра жахів Стівена Кінга, обзавівся першим українським трейлером. Режисер Андрес Мускетті перенесе нас в маленьке містечко Деррі в штаті Мен, де семеро дітей, відомі як «Клуб невдах», стикаються зі справжнім монстром, який живе в каналізації та здатний перетворюватися на клоуна на ім'я Пеннівайз (Білл Скарсгард)...

Боротися з одержимим клоуном на великому екрані хоробра сімка буде з 7 вересня.

29 березня 2017,  23:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Страхітливий роман Стівена Кінга оживає в першому трейлері хоррора «Воно». Діти містечка Деррі знову знаходяться в небезпеці — на них полює одержимий демоном клоун Пеннівайз (Білл Скарсгард), що ховається в каналізації. Зможуть вони подолати свій страх, чи клоун потягне їх у темряву?

Юних героїв фільму, який вийде в кіно у вересні, зіграли Фінн ВольфхардДуже страшні речі») і Джейден ЛіберерСпецвипуск опівночі»).

29 березня 2017,  01:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший трейлер нової екранізації відомого роману Стівена Кінга «Воно», що розповідає про одержимого демоном клоуна, який тероризує дітей в маленькому містечку, вийде вже в цю середу, а поки дивимося його моторошний тизер.

Побачити Білла Скарсгарда в гримі Пеннівайза ви можете тут. Якщо, звичайно, не боїтеся.