Кохання у великому місті 3 (2013)

Кохання у великому місті 3
Трейлер Кохання у великому місті 3
100%
4
0%
0

Прем'єра в Україні 1 січня 2014

«Ми віримо в любов»

Дії фільму відбуваються через 5 років після подій описаних у другій частині. Що сталося з нашими героями за цей час? У них все добре! Непогані квартири, престижні машини, кар'єра, що йде в гору, в сім'ях порядок: діти ростуть, все добре і спокійно... Але все ДУЖЕ добре і спокійно. Сім'ї Сауни і Аліси, Ігоря і Насті, Теми і Каті зіткнулися з найстрашнішим ворогом після зради... Це Побут! Побут, який засмоктує як трясовина, і повільно зводить нанівець, навіть найяскравіші почуття. І якщо хлопці ще хоч якось можуть розвіятися від сімейних проблем (робота і рідкісні вилазки в бар), то Настя, Аліса і Катя повністю сконцентровані на будинку та вихованні дітей... Діти. Безумовно, це квіти життя! І якщо у Теми і у Ігоря їх по одному, то у Сауни відразу цілих дві квітки! (Нагадаємо, що в попередній частині ЛБГ Ігор та Тема від люблячих дружин отримали по синові, а Сауна був нагороджений Алісою відразу двома чарівними дівчатами-близнючками). Як поводяться люблячі, але шалено зайняті на роботі батьки? Правильно - вони всіляко балують своїх чад. Наші папашки не виняток, і навіть більше, особливо Сауна - адже двом ангелятам абсолютно неможливо відмовити! У результаті роль батька в сім'ї для наших героїв поступово звелася приблизно до наступного: з понеділка по суботу - робота з ранку до ночі, неділя сон до обіду, а потім показовий сімейний похід в кіно/цирк/театр/зоопарк (потрібне підкреслити). Отже, ласкаво просимо в «Любов у Великому Місті 3»!

Жанри: комедія, мелодрама, фентезі
Вікові обмеження: в Україні 12+
Тривалість: 1 г. 35 хв.
Країни: Росія, Україна
Світова прем'єра: 1 січня 2014

Відео матеріали «Кохання у великому місті 3»

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Кохання у великому місті 3». але ви можете створити свою тему на форумі

3 відгука про фільм «Кохання у великому місті 3»

Эксперт

16 січня 2014, 14:31

не впечатляет особо, конечно. но фильм легкий, абсолютно смотрибельный. приятного просмотра.
0 / 0 
PROFE7OR

10 лютого 2014, 21:42

Отличное кино в духе современных комедий. И сколько можно принижать "Наше кино", во всех огрехах, которое по чистоте юмора, шутки, во много лучше многих западных.
 Молодцы!
0 / 0 
Маргарита Мельман

8 липня 2014, 07:40

мне понравилась 3 часть "любовь в большом городе" .Не хуже чем 1 и 2 части . Отличная комедия , я с удовольствием пересматривала все части по нескольку раз . Надеюсь в скором времени выйдет 4 часть и хорошо бы чтоб актеров не меняли.
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Кохання у великому місті 3, фільм 2013
Українська прем'єра 01.01.2014
Жанри: комедія, мелодрама, фентезі
Росія, Україна