Оновлення (2019)

25 березня 2019,  16:36 | Оновлення

Поспішаємо поділитися українським трейлером хоррор-трилера «Ма» компанії Blumhouse та продюсера Джейсона БлумаСкло», «Перша судна ніч»).

За сюжетом дівчина на ім'я Меггі (Діана Сільверс) разом з друзями просить добродушну на вигляд жінку Сью Енн (Октавія Спенсер) купити їм випивки для вечірки. Героїня погоджується допомогти підліткам з метою завести друзів. Пізніше Сью влаштовує власну вечірку, і ніби все йде цілком добре. Однак з часом жінка починає творити дивні та страшні речі, явно не добра бажаючи молодим людям.

Прем'єра фільму «Ма» запланована на 20 червня.

17 грудня 2018,  17:54 | Оновлення

У мережі з'явився третій український трейлер фільму «Скло» від режисера М. Найта Ш'ямалана.

Викрадач з множинним розладом особистості та терорист-інвалід «Містер Скло» виходять на своїх давніх супротивників – травмовану дівчинку-підлітка Кейсі та старіючого супергероя Девіда Данна. Хто зупинить звіра в людській подобі?

В головних ролях у фільмі знялися Джеймс МакЕвой, Сара Полсон, Брюс Вілліс та Семюел Л. Джексон.

Вихід фільму «Скло» на широкий екран очікується 17 січня 2019 року.

12 жовтня 2018,  14:17 | Оновлення

Друзі, з'явився другий український трейлер психологічного трилера «Скло».

Остання частина трилогії, написана та зрежисована М. Найтом Ш'ямаланом, зведе разом героїв фільмів «Невразливий» – Девіда Данна (Брюс Вілліс) та Містера Скло (Семюел Л. Джексон) зі злочинцем Кевіном Крамбом (Джеймс МакЕвой) з множинним розладом особистості із фільму «Спліт».

За сюжетом, вся трійка героїв опиняється в одній психлікарні, де їх намагається «вилікувати» профільний фахівець доктор Еллі Стейпл (Сара Полсон). Проте її експерименти закінчуються тим, що Містер Скло викликає найсильнішу із 24 сутностей Кевіна Крамба на ім'я «Звір» і разом вони тікають з ув'язнення.

Українська прем'єра фільму «Скло» очікується 17 січня 2019 року.

23 липня 2018,  13:07 | Оновлення

Представляємо перший український трейлер фільму «Скло» від режисера М. Найта Ш'ямалана.

Фільм є продовженням «Невразливого» та «Спліта», головні ролі у якому зіграли Джеймс МакЕвой, Брюс Вілліс, Семюел Л. Джексон та Аня Тейлор-Джой. Дія сюжету розгорнеться незабаром після фіналу «Спліта». Девід Данн (Брюс Вілліс) починає переслідування таємничого чоловіка з надздібностями на прізвисько Звір (Джеймс МакЕвой) і в підсумку зустрічається з ним.

Українська прем'єра фільму «Скло» відбудеться 17 січня 2019 року.