Новини фільмів про (2011)

10 листопада 2018,  19:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Sony Pictures опублікувала в мережі третій фрагмент детективного трилера «Дівчина у павутинні», який показує спецвідділ АНБ і представляє його експерта з безпеки Едвіна Нідема.

У перезапуску франшизи «Дівчина з тату дракона» культова героїня Лісбет Саландер (Клер Фой) вирішує допомогти програмісту Франсу Болдеру (Стівен Мерчант), який створив для американського Агентства національної безпеки одну небезпечну програму, що може знищити весь світ. Витік цієї програми виявляє агент Нідем (Лакіт Стенфілд), і він тут же відправляється в Швецію, щоб знайти хакера, який її вкрав.

Читайте нашу рецензію на фільм «Дівчина у павутинні», який вийшов в український прокат цього тижня, 8 листопада.

Квитки на сеанси «Дівчина у павутинні» ви знайдете в нашій афіші.

5 листопада 2018,  19:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дівчина з тату дракона стикається зі своїм минулим в розширеному українському ТБ-ролику детективного трилера «Дівчина у павутинні», до чиєї прем'єри залишилися лічені дні.

Хоробра хакерша Лісбет Саландер (Клер Фой з серіалу «Корона») присвятила своє життя тому, щоб захищати жінок від чоловіків, які їх ображають, б'ють і гвалтують, але не змогла врятувати одну близьку людину свою сестру Каміллу (Сільвія Гукс з фільму «Той, хто біжить по лезу 2049»). І тепер Камілла повернулася, щоб помститися Лісбет за те, що та її кинула. Для цього вона сплела липке павутиння навколо хакерки та її напарника Мікаеля Блумквіста (Сверрір Гуднасон з байопіку «Борг проти Макінроя»). Чи вдасться їм вибратися звідти живими?

Дивіться також перший фрагмент фільму «Дівчина у павутинні» з тату дракона, безпечною кімнатою і вибухом. У кіно з 8 листопада.

31 жовтня 2018,  19:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В українському ТБ-ролику детективного трилера «Дівчина у павутинні» найнебезпечніша дівчина у світі зустрічає гідну суперницю.

Дівчина з тату дракона Лісбет Саландер (Клер Фой) повертається на великі екрани у перезапуску своєї франшизи «Дівчина у павутинні». На цей раз вона та її друг і напарник Мікаель Блумквіст (Сверрір Гуднасон) візьмуться за нове ризиковане розслідування, яке зіштовхне геніальну хакерку з людиною з її минулого її сестрою Каміллою Саландер (Сільвія Гукс). І новий ТБ-ролик показує, що вона є не менш небезпечною, ніж сама Лісбет.

Трилер «Дівчина у павутинні» є одним з 10 найбільш очікуваних фільмів листопада за версією Kinofilms.ua, куди також входять картини «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» та «Робін Гуд».

В кінотеатри України фільм Федеріко Альвареса прибуде 8 листопада.

7 червня 2018,  17:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Клер Фой стає Лісбет Саландер в першому трейлері детективного трилера від Sony Pictures «Дівчина в павутині», також відомого як «Дівчина, що застрягла в павутині».

Читати далі...
7 червня 2018,  01:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Sony Pictures поділилася невеликим тизером з офіційним логотипом свого очікуваного фільму «Дівчина, яка застрягла в павутині», чий дебютний трейлер прибуде в четвер.

«Дівчина, яка застрягла в павутині» є перезапуском американської адаптації серії шведських детективних романів про дівчину-хакера Ліcбет Саландер та детектива-журналіста Мікаеля Блумквіста, яку в 2011 році почала «Дівчина з тату дракона».

Цього разу роль Лісбет виконає зірка серіалу «Корона» Клер Фой, а Мікаеля зіграє Сверрір Гуднасон, відомий завдяки байопіку «Борг проти Макінроя».

Прем'єра картини Федеріко Альвареса відбудеться в жовтні.