Заборонена реальність (2009)

Заборонена реальність
За офіційним даними суперагент військової контррозвідки Матвій Соболєв загинув при транспортуванні новітньої психотронної зброї, що перетворює людей у зомбі. Матвій вижив, але прийняв для себе рішення вийти із гри, щоб не бути більше пішаком у руках сильних світу цього.Його спокійне життя вдалині від великих справ порушує звістка про те, що зброя викрадена його колишнім напарником, а тепер впливовою людиною, Георгієм Курило. Курило планує за допомогою цієї зброї захопити владу в країні. І діє він не сам по собі - за ним стоять якісь таємничі темні сили... Матвій розуміє, що він - єдиний, хто може зупинити Курило.У Москві доля зводить Матвія з журналісткою Христиною. Між молодими людьми зароджується почуття. Але виявляється, що люди Курило ведуть за Христиною полювання, оскільки в її руках виявилися факти, про які не повинен більше довідатися ніхто...Тим часом у Матвія з'являється ще один дивний знайомий - хтось Горшин, що володіє здатностями надлюдини. Він пропонує Матвію вступити в ряди Чистильників, бійців потужної організації «Стопкрим», що оголосила своєю метою тотальне викорінювання криміналу й корупції в країні. Але Матвія насторожують методи боротьби Чистильників.Поступово Матвій розуміє, що за політичними іграми стоять сили, що існують поза світом людей. Щоб боротися з таким супротивником, йому доведеться перебороти в собі біль і страх, розвити здатності надлюдини, увійти у Внутрішнє Коло Хоронителів, знайти могутніх заступників, зрозуміти, що нехай до Світла лежить тільки через щиру Любов. І зіграти вирішальну роль у битві між Вищими силами Добра й Зла у світі людей!
100%
4
0%
0

Прем'єра в Україні 8 жовтня 2009

Жанри: бойовик, фантастика
Вікові обмеження: в Україні 16+
Бюджет: $7 000 000
Тривалість: 1 г. 30 хв.
Країна: Росія
Світова прем'єра: 8 жовтня 2009

Відео матеріали «Заборонена реальність»

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Заборонена реальність». але ви можете створити свою тему на форумі

2 відгука про фільм «Заборонена реальність»

BLADE

5 жовтня 2009, 08:25

Мировая премьера Запрещенной реальности прошла 27 сентября в Харькове. Несмотря на то, что сам фильм выйдет на широких экранах только 8 октября, многие могли побывать на предварительном показе фильма Запрещенная реальность.
0 / 0 
el_traho

10 грудня 2009, 08:25

Классный фильм смотрел несколько раз! Мне нравится идея авторов, каким взглядом они видят наш будущий мир! фильм: "ЗАПРЕЩЕННАЯ РЕАЛЬНОСТЬ" http://showone.ru/movie/the_forbidden_reality/ а также игра актёров очень интересна, не говоря уже об их подборе! Всем ценителям фантастики советую!
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Заборонена реальність, фільм 2009
Українська прем'єра 08.10.2009
Жанри: бойовик, фантастика
Росія