Новини про фільм (2019)

13 травня 2020,  20:20 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий комедійний фільм «Не дивися вгору», яким займається стримінговий сервіс Netflix, збирається об'єднати на екрані мінімум двох лауреаток премії «Оскар»: Дженніфер Лоуренс та Кейт Бланшетт.

Читати далі...
20 грудня 2019,  23:22 | Новини зірок

Якщо ви все ще не вирішили, який наряд обрати для святкування Нового року, то цей яскравий рекламний ролик аромату SÌ від Giorgio Armani Кейт Бланшетт у головній ролі вам підкаже.

У короткометражному фільмі режисерки Флер Фортун, присвяченому аромату від італійського бренду Giorgio Armani, дворазова лауреатка премії «Оскар» під пісню «You Don't Own Me» змінює вбрання, як рукавички, але незмінно залишається вірною червоному кольору. Сукня в паєтках з голими плечима для вечірки у вищому світлі, діловий костюм для бізнес-зустрічей, сукня зі спідницею з тюлю для походу за покупками (а чому б і ні?) й навіть комбінезон для... стрибків з парашутом. Ролик закликає говорити «ТАК!» життю, і це безперечно одна з найкрасивіших реклам року, що минає.

У цьому році Бланшетт озвучила мати головного героя мультфільму «Як приборкати дракона 3: Прихований світ» і вирушила за своєю мрією в Антарктиду в комедійній драмі «Де ти поділась, Бернадетт?».

5 вересня 2019,  01:04 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Двадцять років тому Бернадетт Фокс була молодою і геніальною архітекторкою, наймолодшою володаркою престижного американського гранту. Всі вважали, що попереду у неї блискуче і велике майбутнє, але незабаром після свого другого проекту вона зникла зі свого професійного середовища, перетворившись для кількох поколінь архітекторів на таємничу загадку. Що ж з нею трапилося?

Читати далі...
13 серпня 2019,  17:06 | Новини фільмів

Володарка премії «Оскар» Кейт Бланшетт посміхається на першому кадрі біографічного міні-серіалу «Місіс Америка», де вона виконає головну роль.

Читати далі...
30 травня 2019,  21:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов другий український трейлер пригодницької комедії Річарда Лінклейтера «Де ти поділася, Бернадетт?», в якій разом з Кейт Бланшетт зіграють Крістен Віг, Біллі Крудап, Лоренс Фішберн та Джуді Грір.

Читати далі...
27 травня 2019,  19:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційні українські трейлери науково-фантастичного бойовика «Термінатор: Фатум» і нового фільму Квентіна Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді», фінальний трейлер мультфільму «Історія іграшок 4» та нові ТБ-ролики супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» і науково-фантастичного бойовика «Люди в чорному: Інтернешнл».

Читати далі...
26 травня 2019,  22:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Annapurna Pictures представила розширений трейлер своєї надихаючої драматичної комедії «Де ти поділася, Бернадетт?», головну роль в якій виконує лауреатка премії «Оскар» Кейт Бланшетт.

Фільм «Де ти поділася, Бернадетт?», заснований на бестселері Марії Семпл, розповість історію Бернадетт Фокс (Кейт Бланшетт), люблячої матері і дружини, яка бажає повернутися до роботи архітектора через двадцять років, що вона присвятила родині. Для цього Бернадетт здійснює стрибок віри і відправляється в епічну пригоду в Антарктиду, де береться за здійснення нового проекту, в ході якого перезапустить своє життя і знову віднайде себе.

На великі екрани нова картина режисера оскароносної драми «Юність» Річарда Лінклейтера вийде у серпні. З нетерпінням очікуємо оголошення дати її української прем'єри.

2 травня 2019,  18:13 | Оновлення

Вийшов український трейлер фільму «Де ти поділася, Бернадетт?», в якому головну роль зіграла володарка двох "Оскарів" Кейт БланшеттБудинок з годинником у стінах», «Вісім подруг Оушена»).

Сценарій заснований на однойменному романі Марії Семпл 2012 року. Головна героїня стрічки – невдалий архітектор Бернадетт Фокс, яка живе у Сіетлі разом з успішним чоловіком та п'ятнадцятирічною дочкою. Життя цієї сім'ї здається цілком звичайним, але в один прекрасний день Бернадетт зникає – прямо напередодні поїздки в Антарктиду. Дочка відправляється на її пошуки і дізнається багато секретів з минулого життя матері.

Дата виходу на українські екрани фільму «Де ти поділася, Бернадетт?» не називається, стежте за новинами на Kinofilms.ua.