Новини серіалів про (2019)

4 травня 2020,  16:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Жанель Моне не пам'ятає свого імені і дати народження в офіційному трейлері 2 сезону психологічного трилера «Повернення додому», яким поділився стримінговий сервіс Prime Video.

Читати далі...
19 квітня 2020,  18:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні зірка блокбастера «Месники: Завершення» Роберт Дауні мол. представив тизер-трейлер нового серіалу від HBO «Перрі Мейсон», де він виступає в якості виконавчого продюсера.

Читати далі...
27 лютого 2020,  15:47 | Новини серіалів

У 7 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня» на нас чекають пародія на фільм «Чудовий день у нашому районі», мечі, ляльки-маріонетки, непритомність і повернення татка (Ніл МакДонаф).

Рей (Брендон Рут) планує романтичний вечір для себе і Нори (Кортні Форд), але все йде шкереберть, коли з'являється історичний лиходій і змушує команду швидко придумувати брехню, щоб він не втік. Поки вони намагаються обдурити лиходія, Ава (Джесс Макаллан) дізнається, що робила Сара (Кейті Лотц) в своїй місії, і вирішує поговорити начистоту. Чарлі (Мейсі Річардсон-Селлерс) і Костянтин (Метт Раян) укладають угоду, щоб працювати разом. Тим часом Рорі (Домінік Перселл) засмучують негативні відгуки про його книгу, тому Зарі (Тала Еш) допомагає йому вистежити критика, і Рорі отримує більше, ніж те, на що він підписався.

Прем'єра серії «Mr. Parker's Cul-De-Sac» («Тупик містера Паркера»), яку зняв режисер Бен Ернандес Брей, відбудеться вже наступного тижня, 4 березня за українським часом.

6 грудня 2019,  02:22 | Новини серіалів

Найвеличніші герої Землі стикаються зі своєю найбільшою Кризою в офіційному трейлері 5 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня».

Команда відважних мандрівників у просторі та часі готова до нових пригод, і ці пригоди будуть ще більш смішними, дивними, кривавими, музичними й потойбічними, обіцяє нам трейлер майбутніх серій. В ньому ми бачимо Рея Палмера (Брендон Рут), який співає в образі містера Роджерса, і Супермена (теж Рут), готового захищати мультивсесвіт від Кризи. Разом з Реєм повертаються Сара (Кейті Лотц), Нейт (Нік Зано), Рорі (Домінік Перселл), Зарі (Тала Еш), Ава (Джесс Макаллан) та Костянтин (Метт Раян), і ви не повірите, що на них чекає в найближчому майбутньому. Це краще бачити своїми очима.

Прем'єра 5 сезону «Легенд завтрашнього дня» відбудеться 21 січня.