Новини про фільм (2019)

8 жовтня 2020,  15:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На підтвердження того, що вже скоро ми знову побачимо зірку фільмів «Форрест Гамп» і «Термінал» Тома Генкса на великому екрані, студія Universal поділилася першим тизер-трейлером драматичного вестерна «Новини з усього світу» з ним в головній ролі.

Читати далі...
1 липня 2020,  21:45 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб привітати випускників своєї рідної школи з переходом у доросле життя, лауреат премії «Оскар» Том Генкс показав в соцмережах фотографію зі свого випускного, який відбувся в 1974 році.

Читати далі...
25 травня 2020,  20:20 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Наприкінці цього року режисер Пол Грінграсс збирається випустити на великі екрани свій драматичний вестерн «Новини світу», головну роль в якому виконає лауреат премії «Оскар» Том Генкс.

Читати далі...
4 травня 2020,  16:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Жанель Моне не пам'ятає свого імені і дати народження в офіційному трейлері 2 сезону психологічного трилера «Повернення додому», яким поділився стримінговий сервіс Prime Video.

Читати далі...
19 квітня 2020,  18:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні зірка блокбастера «Месники: Завершення» Роберт Дауні мол. представив тизер-трейлер нового серіалу від HBO «Перрі Мейсон», де він виступає в якості виконавчого продюсера.

Читати далі...
1 квітня 2020,  01:40 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреат премії «Оскар» Том Генкс поділився в соцмережах радісною новиною про те, що він і його дружина Ріта Вілсон нарешті перемогли коронавірус.

Читати далі...
23 березня 2020,  23:49 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Голлівудський актор Том Генкс поділився радісними новинами щодо свого самопочуття і самопочуття своєї дружини Ріти Вілсон, з якою вони разом захворіли на коронавірус в Австралії.

Читати далі...
27 лютого 2020,  15:47 | Новини серіалів

У 7 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня» на нас чекають пародія на фільм «Чудовий день у нашому районі», мечі, ляльки-маріонетки, непритомність і повернення татка (Ніл МакДонаф).

Рей (Брендон Рут) планує романтичний вечір для себе і Нори (Кортні Форд), але все йде шкереберть, коли з'являється історичний лиходій і змушує команду швидко придумувати брехню, щоб він не втік. Поки вони намагаються обдурити лиходія, Ава (Джесс Макаллан) дізнається, що робила Сара (Кейті Лотц) в своїй місії, і вирішує поговорити начистоту. Чарлі (Мейсі Річардсон-Селлерс) і Костянтин (Метт Раян) укладають угоду, щоб працювати разом. Тим часом Рорі (Домінік Перселл) засмучують негативні відгуки про його книгу, тому Зарі (Тала Еш) допомагає йому вистежити критика, і Рорі отримує більше, ніж те, на що він підписався.

Прем'єра серії «Mr. Parker's Cul-De-Sac» («Тупик містера Паркера»), яку зняв режисер Бен Ернандес Брей, відбудеться вже наступного тижня, 4 березня за українським часом.

19 лютого 2020,  03:52 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У другій половині минулого століття – з 1968 по 2001 рік – американських дітей приковувала до телевізора освітня програма «Сусідство містера Роджерса». Добродушний містер Роджерс спілкувався з дітьми на різні теми, включаючи ті, які батьки уникають, як, наприклад, гнів, заздрість, розлучення і навіть війна. Але він робив це з відкритим серцем і щирим бажанням допомогти дітям впоратися з їхніми почуттями, тому став справжнім героєм для кількох поколінь американців, а на його роль в байопіку «Чудовий день в нашому районі» запросили іншого улюбленого всіма американського героя – актора Тома Генкса!

Читати далі...
10 лютого 2020,  04:25 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Щойно в Лос-Анджелесі завершилася 92-а церемонія нагородження премії «Оскар». Хто ж забрав з собою додому головну статуетку?

Читати далі...
6 грудня 2019,  02:22 | Новини серіалів

Найвеличніші герої Землі стикаються зі своєю найбільшою Кризою в офіційному трейлері 5 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня».

Команда відважних мандрівників у просторі та часі готова до нових пригод, і ці пригоди будуть ще більш смішними, дивними, кривавими, музичними й потойбічними, обіцяє нам трейлер майбутніх серій. В ньому ми бачимо Рея Палмера (Брендон Рут), який співає в образі містера Роджерса, і Супермена (теж Рут), готового захищати мультивсесвіт від Кризи. Разом з Реєм повертаються Сара (Кейті Лотц), Нейт (Нік Зано), Рорі (Домінік Перселл), Зарі (Тала Еш), Ава (Джесс Макаллан) та Костянтин (Метт Раян), і ви не повірите, що на них чекає в найближчому майбутньому. Це краще бачити своїми очима.

Прем'єра 5 сезону «Легенд завтрашнього дня» відбудеться 21 січня.

19 листопада 2019,  00:24 | Новини фільмів

Нарешті прибув дубльований трейлер надихаючого байопіку «Чудовий день у нашому районі» з легендарним Томом Генксом, який підтверджує, що його українська прем'єра відбудеться 6 лютого 2020 року.

Біографічна драма «Чудовий день у нашому районі» розповість історію знаменитого ведучого популярної дитячої програми «Сусідство містера Роджерса» Фреда Роджерса (Генкс), який надихав не одне покоління глядачів. Одного разу журнал Esquire відправляє до нього цинічного журналіста Ллойда Фогеля (Меттью Різ), щоб той взяв у містера Роджерса відверте інтерв'ю. І між цими різними чоловіками зав'язується незвичайна дружба, а Фогель вчиться у героя багатьох американців співчуттю, доброті й порядності.

Режисером цієї історії стала Маріель Геллер, яка зняла номінований на премію «Оскар» фільм «Чи зможете ви мене пробачити?».

15 листопада 2019,  21:34 | Новини фільмів

На цьому тижні вийшов новий міжнародний трейлер біографічного фільму «Чудовий день у нашому районі», також відомого як «Прекрасний день по сусідству», який показує, як одна людина може зробити світ кращим.

Фільм режисера Маріель Геллер розповість про незвичайну дружбу зірки популярної дитячої програми «Сусідство містера Роджерса» Фреда Роджерса (Том Генкс) з журналістом Ллойдом Фогелем (Меттью Різ), якому журнал Esquire доручив написати статтю про Роджерса. Під час спілкування з найулюбленішим сусідом Америки цинічний журналіст долає свій скептицизм і вчиться у нього співчуттю, доброті та порядності.

Українська прем'єра байопіка «Чудовий день у нашому районі» очікується 6 лютого 2020 року. Чекаємо на реліз дубльованого трейлера.

22 липня 2019,  17:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Навіть одна добра людина змінює світ навколо себе у кращий бік. Кінокомпанія Sony Pictures опублікувала в мережі перший трейлер біографічної драми «Прекрасний день по сусідству», де головну роль виконує неймовірний Том Генкс.

«Прекрасний день по сусідству» буде історією про дружбу творця популярної дитячої програми «Сусідство містера Роджерса» Фреда Роджерса з журналістом Ллойдом Фогелем (Меттью Різ), якому журнал Esquire доручив написати статтю про Роджерса. Під час спілкування з найулюбленішим сусідом Америки цинічний журналіст долає свій скептицизм і вчиться у нього співчуття, доброті і порядності.

В американський прокат новий фільм режисера Маріель ГеллерЧи зможете ви мене пробачити?») вийде в листопаді. Дата його української прем'єри поки невідома.

30 грудня 2018,  15:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Том Генкс посміхається, сидячи на порозі свого трейлера, на першому офіційному знімку зі знімального майданчика його наступного фільму «Ти – мій друг».

Читати далі...