Новини про фільм (2018)

10 вересня 2018,  17:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Юний Майлс Труітт, озброївшись футуристичною пушкою, приходить на допомогу Джеку Рейнору в новому фрагменті науково-фантастичного бойовика «Рідня».

В «Рідні» Рейнор і Труітт втілюють зведених братів Джіммі та Ілая, які опиняються в центрі небезпечних подій. Джиммі нещодавно вийшов з в'язниці і тепер разом з братом змушений рятуватися втечею від мстивого гангстера Тейлора (Джеймс Франко) і банди іншопланетних солдатів. Фрагмент показує, як група бандитів б'є Джиммі в барі, але тут Ілай бере в руки іншопланетну зброю і, знищивши більярдний стіл вщент, вимагає, щоб вони відпустили брата.

Компанію їм у цій пригоді складе зірка серіалу «Велика маленька брехня» Зоі Кравіц, яка також з'являється в даному відео.

Дивіться український трейлер фільму «Рідня». У кіно з 13 вересня.

1 вересня 2018,  02:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зої Кравіц спостерігає, як в полі стріляють із космічної зброї, в дебютному фрагменті науково-фантастичного екшену «Рідня».

Повнометражний дебют режисерів Джонатана і Джоша Бейкера буде кримінальним трилером з елементами наукової фантастики і розповість історію про несподіваного героя, якому призначена велич. Поки їх переслідує мстивий гангстер Тейлор (Джеймс Франко) і банда іншопланетних солдатів, нещодавно звільнений із в'язниці хлопець Джиммі (Джек Рейнор) та його прийомний брат Ілай (Майлз Труітт) повинні відправитися в біга зі зброєю загадкового походження в якості свого єдиного захисту.

У фрагменті Джиммі дає Ілаю ту саму зброю, і хлопчик стріляє з неї в полі. Тут Джиммі згадує, що забув у барі сумку з великою сумою грошей, а його подруга Міллі (Кравіц) з подивом запитує, звідки у нього все це.

Дивіться український трейлер фільму «Рідня». У кіно з 13 вересня.

30 липня 2018,  15:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційні українські трейлери супергеройського екшену «Аквамен», фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», наукової фантастики «Ґодзілла: Король монстрів», не менш очікуваних картин «Скло» і «Аліта: Бойовий ангел», а також тизери нових серіалів за участю Емми Стоун, Джони Гілла і Джулії Робертс.

Читати далі...
24 липня 2018,  15:51 | Оновлення

З'явився український трейлер науково-фантастичного бойовика «Рідня» від Джонатана Бейкера та Джоша Бейкера з Джеймсом Франко, Майлс Труітт та Зоі Кравіц у головних ролях.

У центрі сюжету фільму опиняється звичайний школяр (Майлс Труітт), який випадково знаходить потужню інопланетну зброю. Незабаром за зброєю починають полювати інопланетяни, спецслужби та злочинне угруповання на чолі з кримінальним авторитетом, якому сильно заборгував брат головного героя (Джек Рейнор).

Українська прем'єра фільму «Рідня» відбудеться 13 вересня.