Новини про фільм (2018)

18 березня 2020,  21:13 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Американська модель і актриса Емілі Ратаковскі, відома завдяки фільму «Загублена», підірвала Instagram своїми фотографіями у сміливій альтернативі маленької чорної сукні ультракороткій червоній сукні з глибоким декольте.

Читати далі...
8 травня 2019,  16:54 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Надихнувшись стилем голлівудської діви Шер, актриса Емілі Ратаковскі прибула на костюмований бал Met Gala 2019 у відвертій сукні, якою Шер шокувала публіку в 70-х.

Читати далі...
14 січня 2019,  16:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня прямо з космосу прибув третій офіційний трейлер супергеройського екшену «Капітан Марвел», а також вийшли українські трейлери фентезійного бойовика «Хеллбой», трилера «Ми» та горора «Щасливий день смерті 2», зворушливий ТБ-ролик мультфільму «Як приборкати дракона 3: Прихований світ» і новий трейлер фінального сезону фентезі «Гра престолів».

Читати далі...
11 січня 2019,  22:16 | Оновлення

Друзі, ось і український трейлер психологічного трилера «Ідеальна пастка» з Емілі Ратаковскі та Аароном Полом у головних ролях.

Кессі та Брайан — молода і красива пара, у якої останнім часом намітилися проблеми у стосунках через постійні сварки та непорозуміння. Для того, щоб знову розпалити вогник пристрасті в серцях, пара вирішує прекрасно провести час на вихідних, орендувавши затишний будиночок, розташований в італійській глибинці. На відпочинку всі сварки поступово відходять на другий план, і Брайан збирається зробити пропозицію руки та серця своїй коханій, але несподівано в їх ідилію втручається чарівний незнайомець, який живе по сусідству...

Українська прем'єра фільму «Ідеальна пастка» відбудеться 28 лютого.

19 жовтня 2018,  19:42 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса і модель Емілі Ратаковскі поділилася в Instagram літнім відео, де вона разом з подругою запалює на яхті в сонячний день під пісню Ріанни «Consideration».

На відео зірка «Загубленої» показує свої запальні танцювальні рухи в роздільному купальнику свого персонального бренду Inamorataswim, який вона активно просуває в соцмережах. Відео було записано під час відпустки актриси на грецькому острові Міконос, який вони з подругою відвідали влітку, а поділилася вона їм зараз на честь дня народження цієї подруги, яка також танцює на відео в купальнику від Inamorataswim.

За 12 годин це коротке відео набрало в Instagram 2,8 мільйона переглядів, так що воно вже може скласти конкуренцію її попереднім відео, де модель запалювала в купальнику під «Woolly Bully» і танцювала сидячи в червоній міні-сукні.

В майбутньому Ратаковскі можна буде побачити в трилері «Ласкаво просимо додому», де компанію їй складе зірка серіалу «Пуститися берега» Аарон Пол.

8 жовтня 2018,  22:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня, з 1 по 7 жовтня, були представлені розширений трейлер супергеройського екшену «Аквамен», який йде 5 хвилин, та нові трейлери антиутопічного бойовика «Смертні машини», супергеройського мультфільму «Людина-павук: Навколо всесвіту» і науково-фантастичного трилера «Репродукція», всі з яких вийдуть в український прокат.

Читати далі...
5 жовтня 2018,  17:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Аарон Пол та Емілі Ратаковскі відправляються в романтичну і небезпечну відпустку в офіційному трейлері трилера «Ласкаво просимо додому».

Відчайдушно намагаючись повернути іскру в свої відносини, Браян (Пол) і Кессі (Ратаковскі) знімають романтичну віллу в італійській провінції за допомогою веб-сайту «Ласкаво просимо додому». Незабаром після переїзду Кессі знайомиться з Федеріко (Ріккардо Скамарчо), добрим і привабливим незнайомцем, який живе вниз по дорозі. Браян починає ревнувати Кессі до Федеріко, а Кессі засмучують ревнощі коханого. Федеріко використовує цю ситуацію, щоб маніпулювати парою і налаштувати закоханих одне проти одного.

Світова прем'єра фільму Джорджа Ретліффа відбудеться у листопаді.

12 січня 2018,  18:42 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Емілі Ратаковскі стала обличчям бренду догляду за волоссям Kérastase Paris.

Читати далі...