Новини фільмів про (2018)

5 лютого 2021,  14:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Декілька годин тому Netflix поділився напруженим трейлером свого нового екшен-трилера під назвою «Sentinelle», головну роль в якому виконала голлівудська актриса українського походження Ольга Куриленко.

Читати далі...
20 вересня 2018,  14:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Роуен Еткінсон приміряє магнітні суперчеревики в свіжому ТБ-ролику комедійного бойовика «Агент Джонні Інгліш: Нова місія», який виходить в український прокат сьогодні.

Горе-агент Джоні Інгліш (Еткінсон) повертається з пенсії, щоб зловити геніального хакера, який зламав систему безпеки Великої Британії і розсекретив всіх її таємних агентів. У своїй місії Інгліш воліє використовувати старі методи і старі гаджети, як, наприклад, магнітні черевики, за допомогою яких він та його помічник Боф (Бен Міллер) вирішують піднятися на борт яхти, де може переховуватися підозрюваний. Але, як виявляється, це не найтихший і не найнепримітніший спосіб проникнути на територію ворога.

В фільмі також знялася зірка «Кванта милосердя» Ольга Куриленко. Квитки на сеанси «Агент Джонні Інгліш: Нова місія» ви можете придбати на нашому сайті.

18 вересня 2018,  17:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У комедійному бойовику «Агент Джонні Інгліш: Нова місія» знаменитого горе-агента у втіленні британського коміка Ровена Еткінсона чекають різні випробування, включаючи занурення у світ віртуальної реальності.

Найвеличніший шпигун у світі Джонні Інгліш повертається з пенсії для своєї третьої повнометражної пригоди. На цей раз геніальний хакер зламав систему безпеки Великої Британії і розкрив особистості її секретних агентів, і тільки Інгліш може його зупинити. Якщо, звичайно, він впорається з перешкодами у вигляді сучасних технологій.

Українська прем'єра фільму Девіда Керра відбудеться в четвер, 20 вересня. Ви вже можете купити квитки на сеанси «Агент Джонні Інгліш: Нова місія» на нашому сайті. Афіша постійно поповнюється.

7 вересня 2018,  01:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Всесвітньо відомий шпигун повертається в другому українському ТБ-ролику комедійного екшена «Агент Джонні Інгліш: Нова місія».

У третій главі своєї пригодницької франшизи знаменитий горе-агент Джонні Інгліш (Ровен Еткінсон) повертається на службу з пенсії, щоб зловити геніального хакера, який зламав систему безпеки Великої Британії і розкрив особистості її таємних агентів. На цьому завданні він зіткнеться із приголомшливою та небезпечною Офелією, яку втілює зірка «Кванта милосердя» Ольга Куриленко. І в даному ролику Інгліш зачаровує її своїм неабияким шармом та почуттям гумору.

Дивіться також новий український трейлер «Агент Джонні Інгліш: Нова місія». В кінотеатри фільм Девіда Керра прибуде 20 вересня.

2 вересня 2018,  23:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цей тиждень порадував нас новими трейлерами до фантастичного екшену «Хижак», байопіку «Перша людина», фентезійного горору «Суспірія», комедійного бойовика «Агент Джонні Інгліш 3» і трилера «Погані часи у „Ель Роялі“», а також першим трейлером 3 сезону серіалу «Справжній детектив» і новими трейлерами серіалів «Зачаровані» та «Рівердейл».

Читати далі...
12 серпня 2018,  16:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери науково-фантастичного екшену «Бамблбі», мультфільму «Ральф-руйнівник 2» з новою героїнею з голосом Галь Гадот, діснеївського фентезі «Лускунчик і чотири королівства», українського комедійного бойовика «Шляхетні волоцюги» і 2 сезону серіалу «Школа».

Читати далі...
10 серпня 2018,  16:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В українському прокаті третя пригода Роуена Еткінсона в образі бравого агента британської розвідки Джоні Інгліша буде називатися «Агент Джонні Інгліш: Нова місія».

Коли масштабна кібератака розкриває особистості всіх активних агентів Великої Британії, і їхні життя опиняються під загрозою, з пенсії повертається агент-катастрофа Джонні Інгліш (Еткінсон), щоб знайти відповідального за це хакера. Але світ за останні роки дуже змінився, і на шляху до успіху в такій відповідальній місії Інгліша підстерігають багато перешкод у вигляді сучасних технологій.

Українська прем'єра комедійного екшена Девіда Керра, де також зіграють Ольга Куриленко, Емма Томпсон, Бен Міллер і Джейк Лесі, відбудеться 20 вересня.

8 квітня 2018,  21:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційний український трейлер комедійного бойовика «Агент Джонні Інгліш 3.0», нові трейлери фільмів «Тихе місце», «Перша судна ніч» та «451 градус за Фаренгейтом», а також другий розширений ТБ-ролик блокбастеру «Месники: Війна нескінченності» та веселий промо-ролик «Дедпула 2».

Читати далі...
8 квітня 2018,  01:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стережіться, агент Джонні Інгліш знову у справі! І на першому постері свого нового фільму «Агент Джонні Інгліш 3.0» він озброєний і дуже небезпечний.

Читати далі...
4 квітня 2018,  17:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Universal поділилася тизером й офіційним описом продовження шпигунської франшизи «Джонні Інгліш 3», повноцінний трейлер якого вийде в четвер.

Ровен Еткінсон повертається в образі улюбленого секретного агента Джонні Інгліша. Кібератака розкриває особистості всіх активних агентів Британії, й Інгліш стає останньою надією секретної служби. Повернувшись з пенсії, він з головою кидається у вир подій, щоб знайти геніального хакера, який влаштував кібератаку. Будучи людиною з декількома навичками і аналоговими методами, Джонні Інглішу доведеться подолати випробування у вигляді сучасних технологій, щоб його місія пройшла успішно.

У світовий прокат стрічка Девіда Керра вийде в жовтні. Чекаємо оголошення дати його української прем'єри.

7 серпня 2017,  01:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Роуен Еткінсон повертається на великий екран з комедійним екшеном «Агент Джонні Інгліш 3».

Читати далі...