Оновлення (2017)

11 вересня 2017,  16:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У розширеному ТБ-ролику романтичної комедії «Знову вдома» героїня Різ Візерспун, яка нещодавно розлучилася, розмірковує про те, що ніколи не пізно почати життя спочатку. І в цьому їй допомагають троє нових друзів у втіленні Піко Олександра, Ната Вулфа й Джона Рудницького, яких вона пускає пожити в свій гостьовий будинок.

Українські постер і трейлер кінокартини Холлі Мейерс-Шайер ви знайдете тут. Квитки на сеанси ви можете придбати на нашому сайті.

2 вересня 2017,  02:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Фрагмент романтичної комедії «Знову вдома» показує героїню Різ Візерспун в галасливому барі. Вона нещодавно розлучилася і переїхала зі своїми дітьми, так що вирішила ввечері трохи розважитися. Там до неї підходить знайомитися молодий хлопець Харрі (Піко Олександр), у якого бармен, перед тим як продати йому алкоголь, перевіряє документи. Героїні Візерспун стає ніяково від уваги значно молодшого за неї чоловіка, й вона жартує, що «теж досить доросла», щоб пити.

Український трейлер кінокартини Холлі Мейерс-Шайер дивіться тут. У кіно з 7 вересня.

16 серпня 2017,  16:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ніколи не пізно почати все з початку, вирішує володарка премії «Оскар» Різ Візерспун в мелодрамі «Знову вдома». Її героїня нещодавно розлучилася з чоловіком і оселилася з двома дітьми в Лос-Анджелесі. Але раптом її життя знову кардинально змінюється, коли жінка вирішує пустити в будинок трьох молодих постояльців, з одним з яких у неї починається роман.

Компанію Візерспун в цій історії складають Майкл Шин, Нат Вулф, Лейк Белл та Піко Олександр. Повноцінний трейлер дивіться тут. У кіно з 7 вересня.

2 серпня 2017,  16:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український трейлер комедії «Знову вдома» з Різ Візерспун у головній ролі. Володарка «Оскара» втілює тут матір-одиначку з двома дітьми, яка після розлучення починає нове життя в Лос-Анджелесі. Вона вирішує здати кімнати в своєму будинку трьом молодим і харизматичним чоловікам, які незабаром стають частиною її дивної родини.

Українська прем'єра кінокартини, де також зіграли Майкл Шин, Нат Вулф і Лейк Белл, відбудеться 7 вересня.

16 червня 2017,  20:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий трейлер мелодраматичної комедії «Знову вдома» з Різ Візерспун в ролі розлученої матері двох дітей, яка пускає до себе пожити трьох молодих хлопців, не виглядає таким дивним, як попередній. Виявляється, що спати вона буде тільки з одним з них, якого грає Піко Олександр, а з рештою у неї складуться дружні стосунки. Поки цю ідилію не порушить її колишній чоловік Майкл Шин.

Режисером і сценаристом кінокартини виступає Холлі Мейерс-Шайер, а продюсером — її мати Ненсі Мейерс, режисер таких відомих комедій, як «Чого хочуть жінки» та «Відпустка за обміном».

13 травня 2017,  18:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нещодавно Різ Візерспун зіграла в міні-серіалі «Велика маленька брехня», який продюсувала разом з Ніколь Кідман, і цей серіал отримав позитивні відгуки у глядачів та критиків. Як раптом виходить трейлер її нової мелодрами «Знову вдома», де вона грає розведену 40-річну матір з двома дітьми, яка запрошує пожити до себе трьох 20-річних хлопців, з якими у неї одночасно зав'язуються романтичні стосунки.

Колишнього чоловіка головної героїні в цьому дивному фільмі втілює Майкл Шин, а одного з хлопців — Нат Вулф.