Новини про фільм (2018)

8 березня 2024,  14:40 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

На честь Міжнародного жіночого дня, який відзначає боротьбу жінок за рівні права, ми підготували для вас добірку захоплюючих і надихаючих фільмів про сильних жінок.

Читати далі...
9 червня 2020,  20:20 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Після успіху фільму «Пташиний короб» лауреатка премії «Оскар» Сандра Буллок вирішила продовжити свою співпрацю зі стримінговою платформою Netflix та виконати головну роль в її новій драмі від режисера Нори Фіншелдт.

Читати далі...
23 липня 2019,  23:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні вийшов трейлер біографічної драми під назвою «Гаррієт», де зірка фільмів «Погані часи у „Ель Роялі“» і «Вдови» Синтіа Еріво втілює жінку, яка відважно боролася з рабством.

Кінокартина режисера Кейсі Леммонс розповідає історію життя американської активістки і борця за свободу Гаррієт Табмен. Одного разу їй вдалося втекти з рабства, але вона повернулася, щоб звільнити свою сім'ю і друзів. Гаррієт, ризикуючи своїм життям, створила цілу підпільну мережу супротивників рабства і з її допомогою змогла звільнити 70 осіб.

Байопік «Гаррієт», де компанію Еріво складають Жанель Моне, Джо Елвін та Леслі Одом мол., покажуть у вересні в рамках кінофестивалю в Торонто, а у світовий прокат він вийде в листопаді.

9 листопада 2018,  00:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося український ТБ-ролик драматичного трилера «Вдови» від лауреата премії «Оскар» Стіва МакКвіна, який зібрав вражаючий каст з відомих голлівудських акторів.

Читати далі...
15 жовтня 2018,  19:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Листопад готує кінопрем'єри двох очікуваних сиквелів «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» та «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», які підходять для сімейного перегляду, пригодницького екшену «Робін Гуд», нового фільму з Кірою Найтлі «Колетт», байопіку «Богемна рапсодія» та українського історичного бойовика «Король Данило».

Читати далі...
15 вересня 2018,  01:06 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал ABC представив офіційний трейлер 5 сезону детективного серіалу «Як уникнути покарання за вбивство», який був двічі номінований на премію «Золотий глобус».

У прем'єрній серії 5 сезону, яка отримала драматичну назву «Your Funeral» («Твої похорони»), Анналіза Кітінг (Віола Девіс) вибирає студентів для своєї нової юридичної клініки в Міддлтоні і жонглює пропозиціями роботи від конкуруючих фірм, поки «Четвірка Кітінг» намагається прийти в себе після минулого семестру. Також у серії буде представлена нова загадка, яка переверне життя всіх героїв.

Прем'єра 5 сезону «Як уникнути покарання за вбивство» відбудеться 27 вересня.

У листопаді Девіс можна буде в кінотеатрах України у трилері Стіва МакКвіна «Вдови», де вона виконає головну роль.

19 серпня 2018,  18:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові українські трейлери діснеївського фентезі «Лускунчик і чотири королівства» та пригодницького фільму «Робін Гуд», повноцінний трейлер картини Гаспара Ное «Екстаз» і фінальний трейлер української фантастики «Бобот та Енергія Всесвіту», чия прем'єра відбудеться наприкінці серпня.

Читати далі...
15 серпня 2018,  23:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія 20th Century Fox поділилася другим офіційним трейлером драматичного трилера «Вдови» від режисера оскароносного фільму «12 років рабства» Стіва МакКуїна і сценариста «Загубленої» Гілліан Флінн.

Четверо грабіжників, які вкрали 2 мільйони доларів у небезпечного мафіозі, були застрелені під час чергового пограбування, і тепер мафіозі вимагає цю суму з їхніх вдів, погрожуючи їм розправою. Вдова Вероніка (Віола Девіс) знаходить плани наступного пограбування, яке планував її чоловік, і вирішує об'єднатися з іншими вдовами Ліндою (Мішель Родрігес), Еліс (Елізабет Дебікі) та Белль (Сінтіа Еріво), щоб самим провернути цю справу і розплатитися з боргом.

У трилері МакКуїна також знялися Ліам Нісон, Колін Фаррелл, Деніел Калуя, Джон БернталДжекі Вівер і Роберт Дювалл.

Дивіться перший український трейлер фільму «Вдови». У кіно з 15 листопада.

25 червня 2018,  19:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшов офіційний трейлер кінокартини «Крід 2» та новий трейлер фантастичного трилера «Мег», а також розширені українські ТБ-ролики супергеройського фільму «Людина-мураха та Оса», мультфільму «Монстри на канікулах 3» та екшену «Хмарочос».

Читати далі...
18 червня 2018,  15:23 | Оновлення

Представляємо перший український трейлер «Вдови» від режисера Стіва МакКуїна.

Сюжет заснований на однойменному британському міні-серіалі 1983 року та присвячений історії пограбування у Чикаго, в ході якого всі четверо озброєних злочинців були вбиті. Під тиском поліції та банди гангстерів, вдови злодіїв вирішують самі закінчити справу своїх чоловіків, завершивши замість них пограбування. Коли обставини загострюються, Вероніка (Віола Девіс), Еліс (Елізабет Дебікі), Лінда (Мішель Родрігес) і Белль (Синтія Еріво) беруть долю у свої руки та вирішують створити собі майбутнє на власних умовах.

Українська прем'єра фільму «Вдови» відбудеться 15 листопада.

11 червня 2018,  00:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Смотрите официальные украинские трейлеры фантастического экшена «Бамблби», антиутопии «Смертные машины», триллера «Девушка в паутине» и ожидаемых мультфильмов «Как приручить дракона 3», «Лего. Фильм 2», «Ральф-разрушитель 2» и «Человек-паук: Вокруг вселенной».

Читати далі...
4 червня 2018,  18:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка премії «Оскар» Віола Девіс збирає банду в першому трейлері трилера «Вдови», який зняв режисер «12 років рабства» Стів МакКвін.

«Вдови» розкажуть історію чотирьох жінок, у яких немає нічого спільного, крім великого боргу, який їм залишили їх мертві чоловіки-злочинці. Одна з вдів Вероніка (Девіс), натерпівшись погроз від тих, кому заборгував її чоловік, вирішує, що з неї вистачить, і разом з колегами по нещастю Ліндою (зірка «Форсажу» Мішель Родрігес), Еліс (зірка «Вартових Галактики 2» Елізабет Дебікі) та Белль (Синтія Еріво з серіалу «Містер Селфрідж») бере долю в свої руки.

Українська прем'єра «Вдів», де також зіграють Ліам Нісон, Колін Фаррелл, Джон Бернтал і Деніел Калуя, відбудеться в листопаді. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими побачити дубльований трейлер.