Новини фільмів про (2018)

17 вересня 2019,  16:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні, 19 вересня, в український прокат виходить очікувана пригодницька фантастика «До зірок», де Бред Пітт відправиться на самий край Сонячної системи. Саме час дізнатися про фільм та його акторів 7 цікавих фактів.

Читати далі...
2 жовтня 2018,  01:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Universal Pictures опублікувала видовищний розширений фрагмент біографічної драми «Перша людина», який показує Раяна Ґослінга в космосі.

Ґослінг втілює легендарного астронавта Ніла Армстронга, якому довелося подолати неймовірні перешкоди, щоб стати першою людиною в історії, яка пройшлася поверхнею Місяця. У фрагменті Армстронг разом з колегою відправляється в космос, де на орбіті йому належить виконати складне стикування. Але раптом апарат «Аджена» починає обертатися з величезною швидкістю, і вся місія і життя астронавтів опиняються під загрозою.

Дивіться також український ТБ-ролик «Перша людина». В кінотеатри нове творіння режисера «Ла-Ла Ленда» Дем'єна Шазелла прибуде 18 жовтня.

29 вересня 2018,  19:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Раян Ґослінг готовий на все, щоб полетіти на Місяць, в офіційному українському ТБ-ролику біографічної драми Дем'єна Шазелла «Перша людина».

Фільм «Перша людина» повідає про найнебезпечнішу місію в історії людства— польот на Місяць. Легендарний астронавт Ніл Армстронг (Ґослінг) першим ступив на поверхню Місяця, але мало хто знає, які випробування він подолав на шляху до цього і яку ціну йому довелося заплатити за те, щоб вписати своє ім'я в історію.

Дивіться також третій трейлер байопіку «Перша людина», де звучить знаменита промова президента США Джона Ф. Кеннеді про підкорення космосу і політ на Місяць. У кіно з 18 жовтня.

24 вересня 2018,  00:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулий тиждень виявився дуже врожайним на нові трейлери: вийшли офіційний трейлер супергеройського фільму «Капітан Марвел», нові українські трейлери мультфільму «Ральф Руйнівник 2» та музичного фентезі «Мері Поппінс повертається», свіжі трейлери українських комедій «Шляхетні волоцюги» і «Скажене весілля» та інтригуючий тизер «Джокера» з Хоакіном Феніксом.

Читати далі...
19 вересня 2018,  01:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому драматичному трейлері байопіка Дем'єна Шазелла «Перша людина» замість діалогів звучить знаменита промова президента США Джона Ф. Кеннеді про підкорення космосу і політ на Місяць.

Номінант на премію «Оскар» Раян Ґослінг втілює знаменитого американського астронавта Ніла Армстронга, який відважно готується до здійснення своєї мрії — польоту на Місяць. Йому довелося подолати неймовірні фізичні і моральні випробування, щоб 20 липня 1969 року стати першою людиною, яка ступила на поверхню Місяця.

Дружину Ніла Джанет грає зірка серіалу «Корона» Клер Фой, а в образі астронавта Базза Олдріна на екрані з'явиться зірка «Карткового будинку» Корі Столл.

Дивіться також другий український трейлер «Перша людина». У кіно нова картина від режисера «Одержимості» і «Ла-Ла Ленда» прибуде 22 листопада.

17 вересня 2018,  01:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові українські трейлери очікуваного горору «Хелловін», біографічної драми «Перша людина» і драматичного трилера «Проста послуга», а також свіжий трейлер музичної картини «Народження зірки», в якій Леді Гага і Бредлі Купер грають закоханих співаків.

Читати далі...
14 вересня 2018,  20:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Очікуваний байопік Дем'єна Шазелла «Перша людина», в якому Райан Ґослінг відправляється на Місяць, отримав свій другий український трейлер.

Фільм Шазелла покаже життя легендарного астронавта Ніла Армстронга (Ґослінг) і його підготовку до космічної місії, в рамках якої 20 липня 1969 року він став першою людиною, яка ступила на поверхню Місяця. І щоб здійснити свою мрію, Нілу довелося подолати неймовірні фізичні і моральні випробування.

На даний момент у драми «Перша людина» є 90% позитивних рецензій критиків на сайті Rotten Tomatoes, і вона є одним з головних претендентів на майбутній «Оскар».

В український прокат «Перша людина», де також знялися Клер Фой, Пабло Шрайбер, Джейсон Кларк, Корі Столл, Кіран Хайндс і Кайл Чандлер, прибуде 22 листопада.

2 вересня 2018,  23:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цей тиждень порадував нас новими трейлерами до фантастичного екшену «Хижак», байопіку «Перша людина», фентезійного горору «Суспірія», комедійного бойовика «Агент Джонні Інгліш 3» і трилера «Погані часи у „Ель Роялі“», а також першим трейлером 3 сезону серіалу «Справжній детектив» і новими трейлерами серіалів «Зачаровані» та «Рівердейл».

Читати далі...
29 серпня 2018,  20:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Раян Ґослінг мріє про Місяць у другому трейлері біографічної драми «Перша людина», де він втілює легендарного астронавта Ніла Армстронга.

Новий фільм від творця оскароносних фільмів «Одержимість» і «Ла-Ла Ленд» Дем'єна Шазелла покаже особистий портрет Ніла Армстронга, його нестримне прагнення стати першою людиною, яка пройшлася поверхнею Місяця, та неймовірні фізичні і моральні випробування, які астронавт мав подолати на шляху до здійснення своєї великої мрії.

Дружину Ніла Джанет втілює зірка «Корони» Клер Фой, а його колегу по легендарній місії Базза Олдріна Корі Столл.

Дивіться також український трейлер «Перша людина». У кіно з 22 листопада.

18 червня 2018,  03:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося свіжі трейлери диснеївської казки «Дамбо», байопіку «Перша людина», горору «Монахиня» та святкового мультфільму «Ґрінч», а також новий ТБ-ролик супергеройського екшену «Людина-мураха та Оса», що були представлені минулого тижня.

Читати далі...
11 червня 2018,  00:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Смотрите официальные украинские трейлеры фантастического экшена «Бамблби», антиутопии «Смертные машины», триллера «Девушка в паутине» и ожидаемых мультфильмов «Как приручить дракона 3», «Лего. Фильм 2», «Ральф-разрушитель 2» и «Человек-паук: Вокруг вселенной».

Читати далі...
9 червня 2018,  16:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дворазовий номінант на премію «Оскар» Райан Гослінг втілює великого космонавта Ніла Армстронга в першому офіційному трейлері біографічної драми «Перша людина».

«Перша людина» розповість про легендарну місії NASA, метою якої було відправити людину на Місяць, від імені Ніла Армстронга. Фільм покаже його підготовку до польоту з 1961 по 1969 рік, а також ті жертви та ціну, яку довелося заплатити космонавту в одній з найнебезпечніших місій в історії людства.

Режисером байопіку виступає лауреат премії «Оскар» Дем'єн Шазелл, який зняв «Ла-Ла Ленд» за участю Гослінга.

У світовий прокат фільм «Перша людина» вийде в жовтні. Чекаємо на оголошення дати його української прем'єри.