Позивний "Зеніт" (2017)

Позивний "Зеніт"

Безпрецедентна національна прем’єра – від авторів національного фільму «ВОЇНИ ДУХУ». Режисери Анна Мартиненко та Тетяна Кулаковська представляють: ФЕСТИВАЛЬ ВІЙСЬКОВОГО ПАТРІОТИЧНОГО КІНО У ТВОЄМУ МІСТІ – «ПОЗИВНИЙ ЗЕНІТ».

Цикл з п’яти національних фільмів «ПОЗИВНИЙ ЗЕНІТ» – це обличчя передової, обличчя новітньої історії України. У публіцистично-документальному циклі стрічок «ПОЗИВНИЙ ЗЕНІТ» кожен глядач впізнає «guy living next door» – свого друга, брата, батька, сина, колегу, чоловіка у маршрутці. Детальна правда про те, як жили і воювали бійці, покаже громадянам України, що треба поважати і цінувати військових, які охороняють мирне життя. Учасники АТО, на якій би позиції вони не воювали, почують до болю знайомі їм думки та переживання. Як сказав один з героїв наших фільмів: «На передовой оно везде так – одинаково», війна і в Широкіно, і в Іловайську, і в Авдіївці – скрізь однаково страшна.

Цикл «ПОЗИВНИЙ ЗЕНІТ» – унікальний своєю хронікальною масштабністю та детальною історією сучасної війни в Україні. В інформаційному просторі демонструється ексклюзивне вітчизняне кіно, яке гідно представляє армію та ЗСУ. Це іміджево-патріотичний проект. Автори Анна Мартиненко та Тетяна Кулаковська представляють більше 70 інтерв‘ю з військовослужбовцями семи ротацій добровольчого Зведеного Загону ПС ЗСУ. Фільми озвучені музикою українських виконавців – Орестом Лютим, гуртом «Крихітка» та Katya Chilly Group.

50%
0
50%
0
Відео матеріали «Позивний "Зеніт"»

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Позивний "Зеніт"». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Позивний "Зеніт"»

Написати коментар...
Написати коментар...

Позивний "Зеніт", фільм 2017
Жанри: військовий, документальний