Новини зірок з (2018 – ...)

31 березня 2022,  21:25 | Новини зірок

Режисер Кері Фукунага, найбільш відомий завдяки торішньому фільму про пригоди Джеймса Бонда «007: Не час помирати», приїхав до України, щоб допомагати волонтерам та переселенцям, які вимушено залишили свої домівки через російську агресію.

Читати далі...
21 грудня 2018,  18:12 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Кличте доктора! Легенда британської музики Пол МакКартні запросив у свій новий кліп зірку мюзиклу «Ла-Ла Ленд» і володарку премії «Оскар» Емму Стоун.

За сюжетом кліпу на пісню «Who Cares» («Кому яка різниця»), що увійшла в новий альбом співака «Egypt Station», МакКартні грає ексцентричного доктора Лоренца, який лікує своїх пацієнтів за допомогою гіпнозу. До нього на прийом приходить молода жінка у втіленні Стоун, яка страждає від тривоги, і коли вона входить в транс, то потрапляє в дивний чорно-білий світ, де за ними ганяється натовп настирливих мімів, а після вони з МакКартні йдуть у відрив.

Режисерами цього музичного відео стали Брентлі Гутьеррез і Люк Вайнсток.

У цьому році Стоун вже зіграла душевнохвору дівчину в міні-серіалі «Маніяк», а в січні вийде в український прокат її новий драматичний фільм «Фаворитка», який нещодавно отримав 5 номінацій на «Золотий глобус».