Новини фільмів про (2018 – ...)

4 грудня 2019,  16:37 | Новини фільмів

Щойно в мережі з'явився український трейлер шпигунського екшену «007: Не час помирати» з Деніелом Крейгом у головній ролі, який буде 25-ю пригодою суперагента Джеймса Бонда на великому екрані.

Щоб бути щасливим зі своєю коханою Мадлен Свон (Леа Сейду), Джеймс Бонд (Крейг) вийшов на пенсію і втік подалі від очей MI-6. Але коли його старий друг з ЦРУ Фелікс Лейтер (Джеффрі Райт) виходить на нього і просить допомоги у боротьбі з новим небезпечним ворогом (Рамі Малек), Бонд повертається на службу і неохоче об'єднується з новим агентом 007 Номі (Лашана Лінч).

В кінотеатри України фільм «007: Не час помирати» увірветься 9 квітня. Його режисером став Кері Фукунага, відомий завдяки серіалам «Справжній детектив» та «Маніяк».

19 вересня 2018,  15:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Емма Стоун і Джона Гілл стають пацієнтами дивної лікарні у другому трейлері науково-фантастичної драми «Маніяк».

Стоун та Гілл втілюють двох незнайомих людей Енні Ландсберг та Овена Мілгріма, кожен з яких страждає від душевних проблем. Їх зводить разом загадкове фармацевтичне дослідження, яке обіцяє раз і назавжди їх вилікувати. Енні та Овена підключають до спеціального апарату, який відправляє героїв у світ фантазій. І якимось чином в будь-якому з цих вигаданих світів вони завжди знаходять один одного.

Прем'єра серіалу «Маніяк», всі 10 серій якого зняв режисер «Справжнього детектива» Кері Фукунага, відбудеться на цьому тижні, 21 вересня.

12 серпня 2018,  16:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери науково-фантастичного екшену «Бамблбі», мультфільму «Ральф-руйнівник 2» з новою героїнею з голосом Галь Гадот, діснеївського фентезі «Лускунчик і чотири королівства», українського комедійного бойовика «Шляхетні волоцюги» і 2 сезону серіалу «Школа».

Читати далі...
30 липня 2018,  15:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційні українські трейлери супергеройського екшену «Аквамен», фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», наукової фантастики «Ґодзілла: Король монстрів», не менш очікуваних картин «Скло» і «Аліта: Бойовий ангел», а також тизери нових серіалів за участю Емми Стоун, Джони Гілла і Джулії Робертс.

Читати далі...