Новини про міні-серіал (2018 – ...)

31 березня 2022,  21:25 | Новини зірок

Режисер Кері Фукунага, найбільш відомий завдяки торішньому фільму про пригоди Джеймса Бонда «007: Не час помирати», приїхав до України, щоб допомагати волонтерам та переселенцям, які вимушено залишили свої домівки через російську агресію.

Читати далі...
4 грудня 2019,  16:37 | Новини фільмів

Щойно в мережі з'явився український трейлер шпигунського екшену «007: Не час помирати» з Деніелом Крейгом у головній ролі, який буде 25-ю пригодою суперагента Джеймса Бонда на великому екрані.

Щоб бути щасливим зі своєю коханою Мадлен Свон (Леа Сейду), Джеймс Бонд (Крейг) вийшов на пенсію і втік подалі від очей MI-6. Але коли його старий друг з ЦРУ Фелікс Лейтер (Джеффрі Райт) виходить на нього і просить допомоги у боротьбі з новим небезпечним ворогом (Рамі Малек), Бонд повертається на службу і неохоче об'єднується з новим агентом 007 Номі (Лашана Лінч).

В кінотеатри України фільм «007: Не час помирати» увірветься 9 квітня. Його режисером став Кері Фукунага, відомий завдяки серіалам «Справжній детектив» та «Маніяк».

23 квітня 2019,  15:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У неї немає ані минулого, ані майбутнього. Володарка премії «Оскар» Емма Стоун доводить в іронічному скетчі шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі», що можна глибоко зіграти навіть роль дружини, яку в гей-порно зраджує її наречений.

Скетч починається з поїздки головної героїні Грейс у втіленні Стоун в машині вона є актрисою-початківцем і прямує на свою першу велику роботу. Але незабаром виявляється, що ця роль кілька фраз в гей-порно, де за сюжетом вона втілює дружину, чий чоловік зраджує їй з її 18-річним хрещеником. Тим не менш, актриса ставиться до своєї ролі дуже серйозно. Вона дає своїй героїні ім'я Дірдра й намагається зрозуміти її, прожити її життя, нехай це буде всього лише кілька секунд на екрані...

У минулому році Стоун зіграла в історичній картині «Фаворитка», за яку була номінована на премії «Оскар» і «Золотий глобус», та в серіалі «Маніяк».

21 грудня 2018,  18:12 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Кличте доктора! Легенда британської музики Пол МакКартні запросив у свій новий кліп зірку мюзиклу «Ла-Ла Ленд» і володарку премії «Оскар» Емму Стоун.

За сюжетом кліпу на пісню «Who Cares» («Кому яка різниця»), що увійшла в новий альбом співака «Egypt Station», МакКартні грає ексцентричного доктора Лоренца, який лікує своїх пацієнтів за допомогою гіпнозу. До нього на прийом приходить молода жінка у втіленні Стоун, яка страждає від тривоги, і коли вона входить в транс, то потрапляє в дивний чорно-білий світ, де за ними ганяється натовп настирливих мімів, а після вони з МакКартні йдуть у відрив.

Режисерами цього музичного відео стали Брентлі Гутьеррез і Люк Вайнсток.

У цьому році Стоун вже зіграла душевнохвору дівчину в міні-серіалі «Маніяк», а в січні вийде в український прокат її новий драматичний фільм «Фаворитка», який нещодавно отримав 5 номінацій на «Золотий глобус».

19 вересня 2018,  15:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Емма Стоун і Джона Гілл стають пацієнтами дивної лікарні у другому трейлері науково-фантастичної драми «Маніяк».

Стоун та Гілл втілюють двох незнайомих людей Енні Ландсберг та Овена Мілгріма, кожен з яких страждає від душевних проблем. Їх зводить разом загадкове фармацевтичне дослідження, яке обіцяє раз і назавжди їх вилікувати. Енні та Овена підключають до спеціального апарату, який відправляє героїв у світ фантазій. І якимось чином в будь-якому з цих вигаданих світів вони завжди знаходять один одного.

Прем'єра серіалу «Маніяк», всі 10 серій якого зняв режисер «Справжнього детектива» Кері Фукунага, відбудеться на цьому тижні, 21 вересня.

12 серпня 2018,  16:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери науково-фантастичного екшену «Бамблбі», мультфільму «Ральф-руйнівник 2» з новою героїнею з голосом Галь Гадот, діснеївського фентезі «Лускунчик і чотири королівства», українського комедійного бойовика «Шляхетні волоцюги» і 2 сезону серіалу «Школа».

Читати далі...
7 серпня 2018,  13:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Через тиждень після загадкового тизера компанія Netflix представила офіційний трейлер свого нового міні-серіалу «Маніяк», чия енергетика нагадує «Чорне дзеркало».

Володарка премії «Оскар» Емма Стоун і номінант на премію «Оскар» Джона Гілл втілюють двох незнайомців Енні Ландсберг та Овена Мілгріма, у кожного з яких є душевні проблеми. Щоб їх позбутися, вони підписуються на участь в загадковому фармацевтичному дослідженні. Але дослідження приймає несподіваний поворот, відправляючи Овена у світ фантазій.

Компанію Стоун та Гіллу в цій історії складають Саллі Філд і Джастін Теру.

Весь серіал, який буде складатися з 10 серій, вийде на стримінговому сервісі Netflix восени, 21 вересня.

30 липня 2018,  15:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційні українські трейлери супергеройського екшену «Аквамен», фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», наукової фантастики «Ґодзілла: Король монстрів», не менш очікуваних картин «Скло» і «Аліта: Бойовий ангел», а також тизери нових серіалів за участю Емми Стоун, Джони Гілла і Джулії Робертс.

Читати далі...
30 липня 2018,  02:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix поділилася першим тизером драматично-комедійного міні-серіалу «Маніяк», який зняв режисер «Справжнього детектива» Кері Фукунага.

Серіал розповість про двох незнайомців Енні Ландсберг (володарка премії «Оскар» Емма Стоун) та Овена Мілгріма (номінант на премію «Оскар» Джона Гілл). Вони вирішують прийняти участь у фармацевтичному дослідженні таємничого препарату, який за кілька днів має вирішити всі їхні душевні проблеми.

Раніше Стоун і Гілла можна було побачити разом в комедії «SuperПерці».

Прем'єра всіх 10 серій «Маніяка», де також зіграють володарка 2 премій «Оскар» Саллі ФілдФоррест Гамп», «Лінкольн») і Джастін ТеруЗалишені», «Дівчина у потягу»), відбудеться 21 вересня.

16 серпня 2017,  21:08 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка «Оскара» Емма Стоун блукала під дощем на зйомках серіалу «Маніяк».

Читати далі...
20 березня 2016,  16:43 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Эмма Стоун и Джона Хилл воссоединяются, чтобы исполнить главные роли в новой черной комедии от режиссера и продюсера 1 сезона «Настоящего детектива» Кэри Фукунаги.

Читати далі...