Muroslava1661
8 березня 2026, 20:47
Порадьте, будь ласка, надійний автомобіль для сім’ї, щоб був комфортний і безпечний.
0 / 0
8 березня 2026, 20:47
Порадьте, будь ласка, надійний автомобіль для сім’ї, щоб був комфортний і безпечний.
17 березня 2026, 23:48
Я шукала компактний, але комфортний автомобіль для міста і звернула увагу на volvo xc40 https://volvocar-kyivairport.com.ua/modelnij-rjad/xc40-536 . Мені подобається його сучасний дизайн та практичний салон. Багато відгуків говорять про те, що ця модель дуже зручна для щоденних поїздок. Також приваблює рівень безпеки, яким славиться бренд Volvo. Думаю найближчим часом подивитися цю модель у салоні.
18 березня 2026, 23:19
Нещодавно почав більше цікавитись авто, і Volvo реально вразило — стиль, комфорт і безпека на дуже високому рівні.
Ви можете обрати, якою мовою читати наш сайт – українською або російською.
Українські назви зарубіжних фільмів часто відрізняються від російських, але досі деякі українські кінотеатри беруть назви з російських сайтів, замість того, щоб перекладати з української. Наприклад, «Атомна блондинка» в Росії називався «Вибухова блондинка», «Махач вчителів» – «Битва преподів», «Саллі» – «Чудо на Гудзоні», «Аудитор» – «Розплата» і т. д. Щоб такої плутанини не було у нас, ми зробили окремі локалізовані версії для українських і для російських глядачів.