У мене, навпаки, був дуже привітний водій, який навіть приніс чай під час зупинки. Тож тут, думаю, багато залежить від конкретної людини за кермом, а не від самої компанії. Але можна хоча б запитати, чи вони перевіряють відгуки про своїх водіїв.
Тут головне – ставлення до пасажирів. Я не люблю, коли водій дивиться на тебе, як на зайвий тягар, тому, вже не перший раз їздимо Київ – Варшава з трансфером. Комфорт, пунктуальність, немає черг трансфер київ варшава: це все про них. У ArtTaxi, коли я їхав, водій нормально привітався, допоміг з багажем, навіть запропонував зарядку для телефону. По дорозі не було дурних розмов чи музики на повну гучність.
Бачив, що людям похилого віку допомагали вийти з авто. Таке ставлення багато чого варте, особливо коли дорога далека. Ще сподобалось, що під час зупинок водій питав, чи всім комфортно і чи не потрібна допомога. Машина була в ідеальному технічному стані, без скрипів чи вібрацій. Після такої поїздки залишилося відчуття, що тебе не просто доставили з точки А в точку Б, а реально подбали про твій комфорт.