Qaz
3 липня 2025, 23:47
Доброго дня! Хто користувався онлайн підручниками для 6 класу? Чи зручно це? Думаю, чи не краще мати все в одному місці на планшеті, а не носити важкі книжки до школи щодня.
0 / 0
3 липня 2025, 23:47
Доброго дня! Хто користувався онлайн підручниками для 6 класу? Чи зручно це? Думаю, чи не краще мати все в одному місці на планшеті, а не носити важкі книжки до школи щодня.
3 липня 2025, 23:55
Вітаю! Онлайн-підручники — це справжній порятунок для багатьох. Вони зручні, доступні з будь-якого пристрою та завжди під рукою. Особливо коли все ще можна знайти в одному місці. На SHKOLA24 зібрано повні версії книг від авторів на кшталт Глазової, Карпюк, Істера — саме тих, що затверджені школами. Там можна скачати готові домашні завдання та підручники https://shkola24.com.ua/ без реєстрації. Це зручно як для повторення вдома, так і для підготовки до уроків. І найголовніше — дитина не перевантажує спину книжками, але завжди має доступ до навчального матеріалу.
31 липня 2025, 11:40
Навчальні посібники для школярів та вчителів зараз набагато простіше купувати у форматі онлайн
4 серпня 2025, 08:07
Я знаю. Але зараз є й інший варіант - посібники для вчителів замінюються повноцінними платформами, де зібрана уся необхідна інформація та література для якісного викладання предметів. Взяти навіть як приклад лабораторні роботи з фізики, хімії чи біології. Усі вони викладені в готовому варіанті на сайті AR Book і вчителям варто їх використовувати плануючи щоденне навантаження по урокам.
Ви можете обрати, якою мовою читати наш сайт – українською або російською.
Українські назви зарубіжних фільмів часто відрізняються від російських, але досі деякі українські кінотеатри беруть назви з російських сайтів, замість того, щоб перекладати з української. Наприклад, «Атомна блондинка» в Росії називався «Вибухова блондинка», «Махач вчителів» – «Битва преподів», «Саллі» – «Чудо на Гудзоні», «Аудитор» – «Розплата» і т. д. Щоб такої плутанини не було у нас, ми зробили окремі локалізовані версії для українських і для російських глядачів.