Форум

Тема: Косметика від зморшок

Форум > Загальне > Розмови про кіно

spicytakko

4 лютого 2025, 12:33

Добрий день! Шукаю щось для шкіри від зморшок, щоб вона виглядала свіжо і молодо. Які засоби для цього підійдуть? Хочу зробити подарунок.

0 / 0 
Yuppi

4 лютого 2025, 12:34

Я використовую креми та сироватки з ретинолом або пептидами від бренду Perriconemd https://perriconemd.com.ua/. Вони чудово стимулюють шкіру до оновлення і зменшують видимість зморшок. Також не забувай про зволоження — гіалуронова кислота допоможе зробити шкіру більш пружною і живою. Через кілька тижнів буде видно, як шкіра стає еластичнішою, а дрібні зморшки розгладжуються.

0 / 0 
Yuppi

6 лютого 2025, 10:19

Мені потрібна косметика для комбінованої шкіри. Що порадите?

0 / 0 
gogo в ответ на Yuppi

6 лютого 2025, 10:22

Я використовую класний засіб від виробника Богіка. Чули про такий? Ось в них є сироватка для комбінованої шкіри Вона чудово доглядає за шкірою та ефект помітний майже одразу після першого використання. Я про цей бренд багато чула, тому ризикнула і не помилилась.

0 / 0 
Muroslava1661

14 лютого 2025, 00:39

чую, що зараз це дуже популярний бренд.

0 / 0 
ArianA198

14 лютого 2025, 01:19

Мой поиск эффективной косметики завершился открытием Demax. Она получила мое доверие благодаря комплексу средств по уходу за кожей, которые обеспечивают глубокую очистку, питание и восстановление. Результаты работы этих средств – блестящая, здоровая кожа, излучающая естественную красоту. Demax доказал свою эффективность, и теперь это мой незаменимый выбор. Вот здесь оставлю вам ссылку на их сайт.
0 / 0 
snail

16 лютого 2025, 17:47

Ой, я теж шукала щось справді дієве від зморшок і знайшла круті засоби в корейській косметиці! Мені дуже зайшли антивікові сироватки з пептидами та креми зі слизом равлика – вони реально працюють, якщо користуватися регулярно. Зараз беру все на сайті https://chics-cosmetics.com.ua – у них гарний вибір і багато корейських брендів, які важко знайти в наших магазинах. Раджу звернути увагу на есенції та патчі під очі – з ними шкіра виглядає набагато свіжішою!

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...