focojeg579
1 лютого 2023, 15:55
Подскажите, хочу заказать товары во Франции, как это сделать? Какая служба доставки осуществит быструю доставку в Украину?
0 / 0
1 лютого 2023, 15:55
Подскажите, хочу заказать товары во Франции, как это сделать? Какая служба доставки осуществит быструю доставку в Украину?
2 лютого 2023, 12:47
О компании Ukraine Express я неоднократно слышал от своего друга. Он часто заказывает товары из-за границы. Решил и я жене сделать сюрприз. В каталогах магазинов Франции https://ukraine-express.com/ru/shopdir/fr я нашел ее любимые духи, которые пропали с украинского рынка. Зарегистрировался на сайте, оформил заказ и оплатил доставку, которая обошлась меньше 9 долларов. По номеру накладной я отслеживал свою посылку. Все чисто и прозрачно.
Ви можете обрати, якою мовою читати наш сайт – українською або російською.
Українські назви зарубіжних фільмів часто відрізняються від російських, але досі деякі українські кінотеатри беруть назви з російських сайтів, замість того, щоб перекладати з української. Наприклад, «Атомна блондинка» в Росії називався «Вибухова блондинка», «Махач вчителів» – «Битва преподів», «Саллі» – «Чудо на Гудзоні», «Аудитор» – «Розплата» і т. д. Щоб такої плутанини не було у нас, ми зробили окремі локалізовані версії для українських і для російських глядачів.