vaasilijpavlov
31 січня 2023, 23:59
Хочу на подарунок племінниці купити срібні сережки, в міських магазинах поганий вибір, можливо хтось в інтернеті десь замовляв?
0 / 0
31 січня 2023, 23:59
1 лютого 2023, 23:43
25 лютого 2023, 17:29
Я думаю, що дійсно краще пошукати в інтернеті та порівняти ціни заодно.
26 лютого 2023, 13:43
Я хочу Вам порадити Ювелiрний iнтернет магазин Ювелірна карта, тут можна обрати сучасні сережки із золота та інші прикраси кращих українських виробників. Для мене наші вироби - найкращі, і вони ціняться по всьому світу. Прикраси протягом довгих років не втрачають свій шарм, зовнішній вигляд та цінність. Я собі багато золотих виробів купую, адже золото ніколи не втратить свою популярність.
11 березня 2023, 01:12
Ну, я бы не сказала, что это так. Даже бижутерию надо покупать в надежных магазинах. Покупая где попало. вы не сможете гарантировать качество, а это ведь и наше здоровье. Я недавно броши в Розетке покупала. https://rozetka.com.ua/brooches/c4657944/ Там большой выбор и хорошее качество. Вещи не только надежно скреплены, но и сделаны из безопасных материалов. Купив в Розетке, вы не подарите племяннице троянского коня.
15 березня 2023, 20:58
Я теж купую або золоті, або срібні прикраси. От нещодавно собі замовила гарні сережки зі срібла Лиман https://minimal.com.ua/product-category/all-earrings/attribute-forma-vstavki-oval/attribute-vid-s-1-kamnem/ , як же вони мені подобаються. Носити приємно та під все пасують. Дівчата, у магазині Minimal безкоштовна доставка на замовлення від 1500 грн, акції, знижки. Можете самі подивитися.
Ви можете обрати, якою мовою читати наш сайт – українською або російською.
Українські назви зарубіжних фільмів часто відрізняються від російських, але досі деякі українські кінотеатри беруть назви з російських сайтів, замість того, щоб перекладати з української. Наприклад, «Атомна блондинка» в Росії називався «Вибухова блондинка», «Махач вчителів» – «Битва преподів», «Саллі» – «Чудо на Гудзоні», «Аудитор» – «Розплата» і т. д. Щоб такої плутанини не було у нас, ми зробили окремі локалізовані версії для українських і для російських глядачів.