Форум

Тема: Камин или печь?

Форум > Загальне > Розмови про кіно

Eugene

16 серпня 2022, 12:29

Что на ваш взгляд лучше купить в дачный дом печь или камин? Я там не делала отопление. Но газ подведен. Хотелось бы чем-нибудь отапливать там комнату, чтобы не было холодно.

0 / 0 
Harradrus

16 серпня 2022, 14:15

Если не делали систему отопления, то вам надо покупать отдельный камин или печку, что лучше это уж сами смотрите. Но к примеру если у вас там есть газ, то лучше купить газовый камин. Дешевле выйдет и разжечь легко. Нет никакого мусора. Романтика опять же. А для обычных печей нужны дрова, уголь, грязь от них сильная. Присмотрите себе здесь какой-нибудь подходящий вам камин или печь https://kaminin.ua/

0 / 0 
MillerM

21 листопада 2023, 11:32

Шукав оптимальне опалювальне рішення для дачі з газом і вибрав камінні топки з повітряним контуром. Ці топки не тільки швидко розігріваються, а й економічні у використанні. На сайті kamin-interior я виявив розмаїття моделей з різними характеристиками. Зупинив свій вибір на моделі із закритим типом, оскільки вони забезпечують безпеку й ефективний обігрів усього будинку. На сайті так само є топки дров'яні та електричні варіанти. Рекомендую саме цей сайт для тих, хто шукає надійне й ефективне опалення для своєї дачі.

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...