7-й київський міжнародний фестиваль короткометражних фільмів (2018)7. Kyiv International Short FIlm Festival

Ніхто не покаже вам правди. Окрім короткого метру. Правди, яка не змушена задовольняти спонсорів, замовників, політиків, фокус-групи, продюсерів, великі студії, вашу маму чи друзів у Фейсбуці.

Ніхто не покаже вам трендів. Окрім короткого метру. Повнометражне кіно могло б впоратися цим, але його надто довго знімати. Новини показали б, але їх надто легко купити. Реклама показала б, але вона має подобатися всім.

Ніхто не покаже вам світ таким різноманітним, ніхто вас так не шокує, не здивує, не обурить, як автори короткого метру. Бо вони різні, бо вони дивні, дійсно творчі, божевільні, відважні, їм нема чого втрачати. Вони не мають ні перед ким виправдовуватись. Вони ще не встигли зневіритися. Вони ще не забули, що таке натхнення.

І ніхто не покаже вам усього цього так швидко. Зі зрозумілих причин 

Тож 25-29 квітня приходьте на VII KISFF. Наймасштабнішу подію, присвячену актуальному короткому метру в Україні. Щоб знайти правду, за трендами, за натхненням. Ми підготували для вас 250 можливостей все це отримати.

Фестивальний центр - Кінотеатер "Україна". Оупен-ейр покази у найнесподіваніших локаціях вже по-квітневому затишного Києва. Освітні та професійні події — у 
Kyiv Academy of Media Arts. Понад 40 подій, фільми, гості, учасники та глядачі з усього світу.

50%
0
50%
0

Прем'єра в Україні 25 квітня 2018

Жанр: короткометражка
Країна: Україна

Зображення фестиваля

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «7-й київський міжнародний фестиваль короткометражних фільмів». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фестиваль «7-й київський міжнародний фестиваль короткометражних фільмів»

Написати коментар...
Написати коментар...

7-й київський міжнародний фестиваль короткометражних фільмів 2018
Українська прем'єра 25.04.2018
Жанри: короткометражка
Україна