Новини про серію (2014-...), сезон 5, серія 9Elseworlds, Part 1 / Інші світи ( 9 грудня 2018)

20 вересня 2019,  16:01 | Новини серіалів

У Кейт Кейн алергія на різного роду правила, показує новий промо-ролик супергеройського серіалу «Бетвумен», який буде частиною всесвіту Arrowverse.

Свіже промо 1 сезону «Бетвумен», який стартує на американському телебаченні 6 жовтня, показує відносини Кейт Кейн (Рубі Роуз) та винахідника Люка Фокса (Камрус Джонсон). Раніше Люк працював з Бетменом і створював всі його круті гаджети для боротьби зі злочинцями, а тепер він буде допомагати Кейт бути Бетвумен і захищати Ґотем. Але їхні стосунки будуть непростими, оскільки Люк чітко дотримується правил, а Кейт дуже любить їх порушувати.

Бетвумен дебютувала на екрані у грудні минулого року, коли допомогла Зеленій стрілі, Флешу та Супергьорл під час подій кросовера «Інші світи».

9 липня 2019,  16:39 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Girl power! Телеканал The CW повідомив, що його супергеройські серіали «Супергьорл» та «Бетвумен» будуть виходити в один вечір.

Читати далі...
18 травня 2019,  01:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Разом з офіційним трейлером канал The CW поділився й дебютним фрагментом свого нового супергеройського серіалу «Бетвумен», який показує костюм і печеру Бетмена.

Щоб встати на захист Ґотема, який тероризують суперлиходійка Еліс (Рейчел Скарстен) та її банда Wonderland Gang, Кейт Кейн (Рубі Роуз) відправляється в таємну печеру Бетмена, куди вже давно не навідувався Брюс Вейн. Там вона знаходить різні гаджети, зброю і легендарний костюм супергероя, які зробив для Темного лицаря талановитий Люк Фокс (Камрус Джонсон). Кейт каже, що костюм потрібно допрацювати, що обурює Люка, який вважає його «ідеальним». На що вона відповідає, що «він буде таким, коли підійде жінці». Бетжінці, якщо точніше.

Розглянути костюм Бетвумен ви можете на промо-фотографії минулорічного кросовера «Інші світи», де вона дебютувала на екрані пліч-о-пліч зі Стрілою, Флешем та Супергьорл. Сольний серіал про Бетвумен вийде цієї осені.

15 травня 2019,  20:48 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергероїня Бетвумен повернеться в шостому кросовері серіалів «Стріла», «Флеш», «Супергьорл» і «Легенди завтрашнього дня», який отримав назву «Криза на Нескінченних Землях».

Читати далі...
26 березня 2019,  17:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легенди приміряють костюми Зеленої стріли, Супергьорл і Флеша у новому розширеному трейлері другої половини 4 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня», нагадуючи нам, що їх не покликали в останній кросовер.

Коли світові потрібні герої, вони приходять на допомогу. У нових серіях Сара (Кейті Лотц) і Нейт (Нік Зано) переодягаються в костюми Супергьорл і Зеленої стріли, щоб популяризувати позитивний образ супергероїв, але незабаром розуміють, що вони й самі круті, адже немає нічого, з чим би вони не впоралися. Наприклад, з муміями, реслерами луча лібре і новими монстрами, про яких Легенд з повною серйозністю попереджає Костянтин (Метт Раян), адже вони відкрили ворода Пекла. Але крім монстрів на них також чекає шопінг в космічному торговому центрі, дорожня подорож в трейлері і... музичний номер в дусі Боллівуду.

Серіал «Легенди завтрашнього дня» повертається 2 квітня за українським часом.

11 січня 2019,  01:01 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Коли поруч з вами опиняється Бетсигнал в його натуральну величину, це відмінний привід для крутого спільного супергеройського знімка. І головні актори серіалів «Стріла», «Флеш» та «Супергьорл» скористалися їм сповна.

Читати далі...
10 січня 2019,  16:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Рубі Роуз поділилася новою закулісною фотографією з собою в костюмі Бетвумен, яка була зроблена на зйомках нещодавнього кросовера серіалів «Стріла», «Флеш» і «Супергьорл».

Читати далі...
10 грудня 2018,  16:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня кінокомпанія Marvel Studios представила дебютний трейлер свого очікуваного блокбастера «Месники 4» та новий трейлер супергеройського фільму «Капітан Марвел». Разом з ними дивимося дубльовані трейлери фентезі «Артеміс Фаул», україно-американської картини «Захар Беркут» та фільму жахів «Брайтбьорн», а також розширені українські ТБ-ролики супергеройського екшену «Аквамен» і мультфільму «Ґрінч».

Читати далі...
10 грудня 2018,  02:16 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент другої серії кросовера «Інші світи» показує Готем і його круту супергероїню Бетвумен, у якої у 2019 році буде свій власний серіал.

П'ятий кросовер серіалів «Стріла», «Флеш» і «Супергьорл» покаже, як Олівер Квін (Стівен Амелл) став Флешем, а Баррі Аллен (Грант Гастін) — Зеленою Стрілою. Вирішивши діяти, як Стріла, Баррі надягає його костюм, бере в руки лук і стріли й відправляється в Готем, щоб дізнатися, що трапилося з його життям, але там на нього і Циско (Карлос Валдес) нападає банда злочинців у масках. І коли їм доводиться сутужно, на допомогу прибуває Бетвумен (Рубі Роуз) і спритно справляється зі злочинцями.

Першу серію кросовера ви зможете побачити 10 грудня, а серія, чий фрагмент за участі Бетвумен ви щойно подивилися, вийде на екрани 11 грудня. Кросовер завершиться 12 грудня за українським часом.

8 грудня 2018,  16:06 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Уявляєте собі світ, де Олівер і Айріс є чоловіком і дружиною? Якщо ні, то новий фрагмент кросовера «Інші світи» це виправить.

У п'ятому кросовері супергеройських серіалів «Стріла», «Флеш» і «Супергьорл» Олівер (Стівен Амелл) та Баррі (Грант Гастін) поміняються долями через підступи лихого доктора Джона Дігана (Джеремі Девіс). Тому в даному фрагменті Олівер прокидається в будинку Баррі від того, що Айріс (Кендіс Паттон) кличе його снідати. Коли він приходить на кухню, Айріс його цілує, чим повністю шокує героя. Вона продовжує розмовляти з Олівером, ніби він її чоловік Баррі, і, побачивши, який він розгублений, пропонує йому взяти відгул.

Дивіться також повноцінний трейлер кросовера Arrowverse «Інші світи», який стартує 10 грудня за українським часом і буде складатися з 3-х серій.

5 грудня 2018,  22:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW нарешті поділився повноцінним трейлером свого п'ятого кросовера супергеройських серіалів «Флеш», «Стріла» і «Супергьорл», який почнеться вже через кілька днів.

В кросовері «Інші світи» («Elseworlds») Зелена Стріла (Стівен Амелл), Флеш (Грант Гастін) і Супергьорл (Мелісса Бенойст) вирушать в Готем, щоб протистояти доктору Джону Дігану (Джеремі Девіс), який працює в лікарні Аркхем. Діган переписав долі персонажів, і тепер Олівер є Флешем, а Баррі повинен управлятися з його луком і стрілами. На щастя, в Готемі вони зустрічають нову супергероїню Бетвумен (Рубі Роуз), яка допоможе їм у цій непростій боротьбі.

Кросовер «Інші світи» розпочнеться з серії «Флеша», яка вийде на екрани 10 грудня за українським часом, а після продовжиться серією «Стріли» 11 грудня і завершиться серією «Супергьорл» 12 грудня.

4 грудня 2018,  15:59 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший фрагмент п'ятого кросовера супергеройських серіалів «Стріла», «Флеш» і «Супергьорл» відправляє на поле битви.

В кросовері «Інші світи» («Elseworlds») доля героїв всесвіту Arrowverse буде переписана, і цей фрагмент показує, яким саме чином. Нам показують випалену землю з безліччю трупів, а в кінці знесилений Флеш (Джон Веслі Шипп) повзе вперед, щоб зупинити суперлиходія Монітора (ЛаМоніка Гаррет). Монітор піднімає з землі велику книгу, і Флеш питає у нього, навіщо він це робить, на що лиходій відповідає, що той сам на себе накликав і що тепер все зникне. І відкриває книгу-артефакт...

Кросовер «Інші світи» стартує серією «Флеша», яка вийде на екрани 10 грудня за українським часом.

26 листопада 2018,  16:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супермен показується у своєму чорному костюмі в свіжому промо-ролику кросовера «Інші світи», у якому візьмуть участь герої серіалів «Стріла», «Флеш» і «Супергьорл».

У п'ятому кросовері всесвіту Arrowverse доля буде переписана: Олівер Квін (Стівен Амелл) стане Флешем, а Баррі Аллен (Грант Гастін) Зеленою Стрілою. Разом з Супергьорл (Мелісса Бенойст) вони відправляються в Готем, щоб зупинити підступного доктора Джона Дігана (Джеремі Девіс), який працює в лікарні Аркхем, і повернути все на свої місця. Разом з цим ролик показує Бетвумен (Рубі Роуз), Супермена (Тайлер Геклін) в його двох костюмах, суперлиходія Мар Нову/Монітора (ЛаМоніка Гаррет) і повернення старого Флеша (Джон Веслі Шипп).

Перша серія кросовера вийде на екрани 10 грудня за українським часом.

20 листопада 2018,  18:09 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Четвертий промо-ролик очікуваного кросовера серіалів «Стріла», «Флеш» і «Супергьорл» показує прибуття нової супергероїні Бетвумен, захисниці Готема.

П'ятий кросовер всесвіту Arrowverse, який називається «Інші світи» («Elseworlds»), покаже Баррі Аллена (Грант Гастін) в образі Зеленої Стріли, Олівера Квіна (Стівен Амелл) в ролі Флеша, а Супергьорл (Мелісса Бенойст) без допомоги її сестри Алекс (Кайлер Лі), яка в третьому промо-ролику кросовера замкнула супергероїню в камері. Також компанію їм складе Бетвумен (Рубі Роуз) з Готема, яку в новому промо в її рідному місті зустрічають Баррі/Зелена Стріла і Циско (Карлос Валдес), хоча вони очікували побачити там Бетмена.

Кейт Кейн, також відома як Бетвумен, дебютує на екрані в кросоверній серії «Флеша», яка вийде на екрани 10 грудня за українським часом. Прем'єра її сольного серіалу відбудеться у 2019 році .

19 листопада 2018,  03:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Алекс замикає Кару в камері у новому промо-ролику кросовера Arrowverse, який об'єднає серіали «Стріла», «Флеш» та «Супергьорл».

У кросовері «Інші світи» («Elseworlds») доля супергероїв буде переписана: Баррі Аллен (Грант Гастін) та Олівер Квін (Стівен Амелл) поміняються місцями, тобто перший стане Зеленою стрілою, а другий Флешем. Кара Денверс (Мелісса Бенойст) залишиться Супергьорл, як розкриває третій промо-ролик, але її тут не впізнає рідна сестра Алекс (Кайлер Лі). Вона називає Кару «огидною, небезпечною і точно божевільною» і не вірить, що вони є сестрами. А після Алекс замикає її в суперкамері для прибульців. Подивимося, як довго ця камера зможе втримати Супергьорл.

Кросовер «Інші світи» стартує серією «Флеша», яка вийде на екрани 10 грудня за українським часом, а після продовжиться серією «Стріли» 11 грудня й завершиться серією «Супергьорл» 12 грудня.