Новини про аніме серіал (2019 – ...)

24 березня 2019,  17:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося місцями милий, місцями веселий, а місцями тривожний трейлер нового мультсеріалу від Netflix «Рілаккума і Каору», який повідає про незвичайну дружбу.

«Рілаккума і Каору» («Rilakkuma and Kaoru») розповість про молоду жінку Каору (зірка серіалу «Убивчий клас» Лана Кондор), яку вдома чекають незвичайні друзі: загадковий ведмідь Рілаккума, білий ведмедик Корілаккума та жовта пташка Кіроіторі. Вони живуть безтурботним життям, поки у Каору не починається смуга невезіння. Але за допомогою своїх безжурних друзів вона знаходить у житті хороше, навіть коли здається, що весь світ налаштований проти неї.

Прем'єра 1 сезону «Рілаккума і Каору» відбудеться 19 квітня.

1 грудня 2018,  15:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Плюшеві ведмедики влаштовують пікнік в першому офіційному трейлері нового аніме «Рілаккума і Каору», яким на цьому тижні поділився Netflix.

«Рілаккума і Каору» («Rilakkuma and Kaoru») розповість про незвичайну дружбу загадкового ведмедя Рілаккума та молодої жінки Каору (Мікако Табе). Вони живуть разом з маленьким білим ведмежам Корілаккума і домашньою пташкою Каору Кіроіторі, і серіал покаже 12 яскравих місяців з їхнього життя.

Прем'єра 1 сезону мультсеріалу відбудеться 19 квітня 2019 року.

1 червня 2018,  16:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix опублікувала дуже милий перший тизер свого нового мультсеріалу «Рілаккума і Каору» («Rilakkuma and Kaoru»), який буде створений в стилі лялькового аніме.

Тизер представляє перший погляд на основних персонажів мульсеріалу: двох ведмежат і одне курча. Рілаккума є загадковим ведмедем, який живе разом з Каору, нібито звичайною молодою жінкою. Компанію їм в милих, сюрреалістичних й дивовижних пригодах складають маленький білий ведмедик Корілаккума і домашня пташка Каору Кіроіторі.

Прем'єра 1 сезону аніме «Рілаккума і Каору» відбудеться навесні 2019 року.