Новини серіалів, в яких згадується Кресс Вільямс

3 березня 2021,  16:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У лютому відбулася прем'єра четвертого і фінального сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка», і її перша четвірка серій отримала спільний заголовок «Книга Реконструкції». Що ж чекає на супергеройську сімейку Пірсів в цій драматичній сюжетній арці?

Читати далі...
25 січня 2021,  14:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW представив довгоочікуваний перший погляд на 4 сезон супергеройського серіалу «Чорна блискавка», який, на жаль, буде його фінальним сезоном. Але суперсімейка Пірс обіцяє піти з електричним вибухом!

Читати далі...
1 жовтня 2020,  19:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Протистояння Джефферсона Пірса і Тобіаса Вейла продовжиться в 4 сезоні супергеройського серіалу Arrowverse «Чорна блискавка», як показують нові персональні постери з їхньою участю.

Читати далі...
4 березня 2020,  15:59 | Новини серіалів

Промо-ролик 15 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка» називає головного героя «останньою лінією захисту Фріленда».

Наступна серія покаже епічний поєдинок Джефферсона Пірса (Кресс Вільямс), відомого як Чорна блискавка, з суперлиходієм Тайсоном Сайксом/Могильником (Вейн Бреді), який також є металюдиною і в цій війні виступає на стороні марковійців. Тайсон був солдатом і в ході експериментів, які на ньому проводив уряд з метою створити суперсолдата, отримав надлюдські здібності. Його сила дозволяє витримувати електричні заряди Чорної блискавки і швидко регенерувати, так що їхній поєдинок буде непростим.

Прем'єра серії «The Book Of War: Chapter Three: Liberation» («Книга Війни: Глава третя: Звільнення»), яку написав Чарльз Голленд і зняв Салім Акіл, відбудеться 10 березня за українським часом.

25 лютого 2020,  15:50 | Новини серіалів

«Тисячі людей можуть загинути, включаючи наших дочок». Відважна сім'я Пірс готується до війни в 15 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка», який опублікував канал The CW.

Дізнавшись, що Могильник (Вейн Бреді) та марковійці готують масштабну атаку на Фріленд, Чорна блискавка (Кресс Вільямс), Гром (Нафіса Вільямс), Блискавка (Чайна Енн МакКлейн), Лінн (Крістін Адамс) та їхні союзники стають на захист рідного міста, щоб врятувати багато життів.

Прем'єра серії «The Book of War: Chapter Two» («Книга Війни: Глава друга»), яку написав сценарист Пет Чарльз​ і зняв режисер Оз Скотт, відбудеться 3 березня за українським часом.

12 лютого 2020,  20:28 | Новини серіалів

Супергеройська родина Пірс возз'єднується за одним столом в промо-ролику 14 серії 3 сезону адаптації коміксів DC «Чорна блискавка».

Рятувальна операція Джефферсона (Кресс Вільямс), Анісси (Нафіса Вільямс) та Дженніфер (Чайна Енн Макклейн) пройшла вдало, і тепер вони насолоджуються сімейною вечерею разом зі своєю коханою та матір'ю Лінн (Крістін Адамс). Також синопсис серії повідомляє, що битва з Марковією триває; старі союзи переглядаються і створюються нові союзи.

Серія називається «The Book of War: Chapter One: Homecoming» («Книга Війни: Глава перша: Повернення додому») і вийде на телеекрани 25 лютого за українським часом. Зняв її режисер Бенні Бум.

5 лютого 2020,  01:55 | Новини серіалів

Вони готові на все, щоб врятувати свою (колишню) дружину і матір. Дивимося промо-ролик 13 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка», який переповнений крутим екшеном у виконанні суперсімейки Пірсів.

Чорна блискавка (Кресс Вільямс) і його команда, включаючи його дочок з суперздібностями Аніссу (Нафіса Вільямс) та Дженніфер (Чайна Енн МакКлейн), обрушуються на Марковію з місією врятувати Лінн (Крістін Адамс) за будь-яку ціну. Тим часом ситуація Лінн погіршується, коли вона зустрічає Могильника (Вейн Бреді з серіалу «Як я зустрів вашу маму»), металюдину з марковійської сторони.

Прем'єра серії «The Book of Markovia: Chapter Four» («Книга Марковії: Глава четверта») відбудеться 11 лютого за українським часом. Її режисером став Салім Акіл.

29 січня 2020,  16:00 | Новини серіалів

Сім'я Пірсів відправляється рятувати свою матір в промо-ролику 12 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка», яким поділився канал The CW.

Джефферсон (Кресс Вільямс) і Анісса (Нафіса Вільямс) об'єднують свої сили з ASA, щоб врятувати Лінн (Крістін Адамс) від марковійців. Ця новина викликає у Дженніфер (Чайна Енн МакКлейн) лють, і в промо-ролику ми бачимо, як вона використовує свої сили з особливою злістю. Тим часом Лінн змушена продовжити боротьбу зі своїми внутрішніми демонами.

Прем'єра серії «The Book of Markovia: Chapter Three» («Книга Маркова: Глава третя») відбудеться 4 лютого за українським часом.

22 січня 2020,  16:15 | Новини серіалів

У промо-ролику 11 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка» на сім'ю Пірсів відкривається жорстоке полювання.

Джефферсон (Кресс Вільямс), Анісса (Нафіса Вільямс) і Дженніфер (Чайна Енн МакКлейн) дізнаються, що ASA тепер полює на всю сім'ю Пірсів, і в промо-ролику Дженніфер пропонує вбити агента Оделла (Білл Дьюк), з чим її батько категорично не згоден. Тим часом Лінн (Крістін Адамс) робить щось неймовірне.

Серія «The Book of Markovia: Chapter Two» («Книга Марковії: Глава друга») прибуде на екрани 28 січня за українським часом. Її режисером стала Таша Сміт.

16 січня 2020,  01:46 | Новини серіалів

Джефферсон Пірс возз'єднується зі своєю родиною, літає над рідним Фрілендом і красується в своєму крутому супергеройському костюмі в промо-ролику 10 серії 3 сезону серіалу «Чорна блискавка».

Джефферсон (Кресс Вільямс) намагається звикнути до нової реальності після подій кросовера «Криза на Нескінченних Землях», поки прагнення Лінн (Крістін Адамс) врятувати мета-дітей ускладнює її проблеми. Тим часом Анісса (Нафіса Вільямс) в образі супергероїні Блекбьорд стикається з новими випробуваннями, а зв'язок Дженніфер (Чайна Енн МакКлейн) і Брендона (Джакінг Гіллорі) продовжує зміцнюватись.

Прем'єра серії «The Book of Markovia: Chapter One: Blessings and Curses Reborn» («Книга Марковії: Глава перша: Благословення і прокляття відроджуються»), яка розпочинає нову главу у Фріленді, відбудеться 21 січня за українським часом.

13 грудня 2019,  17:19 | Новини серіалів

Ласкаво просимо на Землю-666! Новий кросовер супергеройського всесвіту Arrowverse «Криза на Нескінченних Землях» підготував багато сюрпризів, одним з яких стало камео Люцифера Морнінгстара.

У третій серії кросовера, чиї події відбувалися переважно у світі серіалу «Флеш», Джон Костянтин (Метт Раян), Мія Смоук (Кетрін МакНамара) та Джон Діґл (Девід Ремсі) вирушили на Землю-666, де проживає сам диявол Люцифер Морнінгстар (Том Елліс). Люцифер і Костянтин знайомі вже давно, і коли диявол запитує у Мії, чого вона бажає більше за все на світі, та відповідає, що бажає повернути свого батька Олівера (Стівен Амелл). Люцифер жартує про зацикленість на батьку, але все-таки дає Костянтину диявольську карту, яка переносить трійцю у Чистилище.

Дивіться також фрагмент «Кризи на Нескінченних Землях», в якому Флеш (Грант Гастін) об'єднується з Чорною блискавкою (Кресс Вільямс).

11 грудня 2019,  00:37 | Новини серіалів

З'явився фрагмент третьої серії кросовера «Криза на Нескінченних Землях», яка продовжиться у світі серіалу «Флеш». І в ній на підмогу героям прибуде Чорна блискавка з іншої Землі.

У новій серії кросовера Arrowverse Парія (Томас Кавана) викликає з іншого всесвіту Чорну блискавку (Кресс Вільямс), ось тільки його знайомство з Флешем (Грант Гастін), Вбивцею Мороз (Даніель Панабейкер), Циско (Карлос Валдес) і старим Флешем (Джон Веслі Шипп) починається не з тієї ноги. Чорна блискавка вимагає повернути його назад, вважаючи, що його викрали вороги, і жбурляє блискавками у Флеша та Вбивцю Мороз. І коли Парія повідомляє Джефферсону, що його Земля (та родина) була знищена, ситуація не стає спокійнішою.

Прем'єра третьої серії «Кризи» відбудеться 11 грудня за українським часом.

3 грудня 2019,  15:57 | Новини серіалів

Батько і дочка сходяться у двобої в промо-ролику зимового фіналу 3 сезону супергеройського серіалу від каналу The CW «Чорна блискавка».

Сім'я Пірсів боїться за життя Дженніфер (Чайна Енн МакКлейн), коли та опиняється в пастці в паралельному світі. Лінн (Крістін Адамс) звинувачує в цьому Джефферсона (Кресс Вільямс), і той відправляється в небезпечну подорож, щоб повернути молодшу дочку. Але, як показує промо-ролик, це буде дуже непросто, оскільки Дженніфер потрапить під вплив темряви і вирішить напасти на батька.

Прем'єра серії «The Book of Resistance: Chapter Four: Third Stone From the Sun» («Книга Опору: Глава четверта: Третій камінь від Сонця») відбудеться 10 грудня за українським часом. Її режисером стала Таша Сміт.

26 листопада 2019,  14:47 | Новини серіалів

З нею погані жарти. Грім (Нафіса Вільямс) демонструє свої сили в промо-ролику 8 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка».

Згідно з офіційним синопсисом майбутньої серії, Чорна блискавка (Крес Вільямс) виступає проти ASA. Тим часом Тобіас (Марвін «Крондон» Джонс III) продовжує маніпулювати Лінн (Крістін Адамс). У промо-ролику Гендерсон (Деймон Гаптон) говорить Джефферсону, що той тепер на їхньому боці, але головний герой відповідає, що «він не буде на їхньому боці, якщо вони будуть наражати на небезпеку невинних людей».

Серію «The Book of Resistance: Chapter Three» («Книга Опору: Глава третя») зняла режисерка Німа Барнетт. Її прем'єра відбудеться 3 грудня за українським часом.

19 листопада 2019,  17:21 | Новини серіалів

Джефферсон Пірс звільняє свою силу в боротьбі за Фріленд в промо-ролику 7 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка».

Анісса (Нафіса Вільямс) і Джефферсон (Крес Вільямс) ведуть душевну розмову, і вона каже, що їй потрібна допомога Чорної блискавки в супроводі мета-біженців за периметр. Тим часом Гембі (Джеймс Рімар) благає Лінн (Крістін Адамс) допомогти йому отримати доступ до Ями, а Дженніфер (Чайна Енн МакКлейн) зближується з Брендоном (Джакінг Гіллорі).

Серія «The Book of Resistance: Chapter Two» («Книга Опору: Глава друга»), яку зняв режисер Оз Скотт, вийде на екрани 26 листопада за українським часом.