Новини, в яких згадується Джон Х'юз

Рецензія на фільм «8-бітне Різдво»
Нова святкова класика з ностальгією за 80-ми
8 грудня 2021,  03:12 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У другий рік пандемії, коли збори фільмів у кінотеатрах все ще залишають бажати кращого, восени та взимку на великі екрани виходять здебільшого або блокбастери, або потенційні номінанти на «Оскар» із зірковим кастом, за рідкісним винятком. І у цей виняток, на жаль, не увійшли різдвяні та новорічні сімейні комедії, проте цю нестачу з лишком вирішили компенсувати американські телеканали та закордонні стримінгові сервіси. Наприклад, платформа HBO Max та студія Warner Bros. вирішили порадувати глядачів картиною «8-бітне Різдво», яка, напевно, для багатьох виявиться приємним кіносюрпризом під ялинкою.

Читати далі...
21 листопада 2021,  18:18 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Коли мова заходить про новорічні фільми для всієї родини, чий перегляд вже давно став традицією в період зимових свят, то для дітей 80-90-х та їхніх батьків такими фільмами безумовно є «Сам удома» та «Сам удома 2» з Маколеєм Калкіном в образі відважного Кевіна МакКалістера, який завжди рятує свята від парочки грабіжників-невдах. Історія, вигадана великим сценаристом Джоном Г'юзом і знята талановитим режисером-казкарем Крісом Коламбусом, назавжди підкорила серця мільйонів. Чого не можна сказати про її набагато менш успішні продовження. Але це не зупинило студію Disney зняти цього року вже шостого «Сам удома» («Home Sweet Home Alone»), раз вже права на цю франшизу дісталися їй у комплекті з 20th Century Fox.

Читати далі...
30 листопада 2020,  18:35 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб підняти настрій шанувальникам «Сам удома» і нагадати нам, що новорічні свята вже не за горами, актриса Кетрін О'Гара відтворила в TikTok ту саму сцену з аеропорту з фільму «Сам удома 2».

Читати далі...
Рецензія на фільм «Нові мутанти»
Юні супергерої та їхні (не)ручні монстри
21 листопада 2020,  21:20 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У минулому році довгограюча супергеройська франшиза «Люди Ікс», яка ґрунтувалася на коміксах Marvel, підійшла до свого завершення. На жаль, її фінальним фільмом став провальний екшен «Люди Ікс: Темний фенікс», який знову не зміг гідно показати історію трансформації Джин Грей в наймогутнішу сутність у всесвіті. У той же час планувався реліз спін-оффу франшизи «Нові мутанти», який би міг стати першою главою нової серії фільмів про суперкоманду юних мутантів, але неодноразове перенесення його прем'єри й численні втручання продюсерів в монтаж в результаті привели до того, що він вийшов на екрани в найбільш тривожний для кіноіндустрії рік і через пандемію коронавірусу заробив в світовому прокаті всього 45,8 мільйона доларів. Що ж пішло не так, і чи дійсно «Нові мутанти» є найгіршим супергеройським фільмом про Людей Ікс? Давайте розберемося детальніше.

Читати далі...
18 серпня 2020,  17:20 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Paramount Pictures збирається зняти рімейк відомого фільму «Літаком, потягом, автомобілем», головні ролі в якому виконають Вілл Сміт та Кевін Гарт.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Людина-павук: Далеко від дому»
Пітер Паркер і його незабутня поїздка до Європи
4 липня 2019,  17:39 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Який би старшокласник не захотів відправитися разом зі своїми друзями в шкільну поїздку прекрасними містами Європи? Щоб покататися на гондолі у Венеції, відвідати фестиваль світла у Празі, прогулятися вулицями Берліна і побачити скарби корони в Лондонському Тауері? Ось і Пітер Паркер в захваті від такої можливості залишити свої супергеройські обов'язки в Нью-Йорку і знатно розважитися. Але нова масштабна загроза у вигляді гігантських монстрів, що керують стихіями, вносить в його план свої корективи, і на цей раз хлопцю доводиться рятувати не рідний Квінс, а весь світ.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Бамблбі»
Перша пригода улюбленого автобота
13 грудня 2018,  04:36 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Франшиза «Трансформери» в останні роки пішла на спад, оскільки фільми Майкла Бея стали повторюватися, а сюжетні повороти за участю короля Артура і нацистів у п'ятій главі «Трансформери: Останній лицар» і зовсім розчарували навіть самих затятих шанувальників тривалого протистояння автоботів і десептиконів. «Трансформерам» терміново потрібен був перезапуск, і Бей знайшов вихід – сольний фільм про найулюбленішого автобота глядачів – «Бамблбі».

Читати далі...
6 липня 2015,  10:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Марвеловский продюсер Кевин Файги раскрыл, что вдохновением при создании нового перезапуска «Человека-паука» послужат молодежные комедии и драмы Джона Хьюза.

События нового «Человека -паука» будут происходить в школе, на чем вновь сделал акцент Файги:

Некоторые из моих любимых историй о Человеке-пауке происходят, когда он в основном в старшей школе. Мы хотим это исследовать. Также это сделает его очень-очень отличающимся от других персонажей Киновселенной Marvel, что мы тоже хотим раскрыть: насколько он является уникальным в противопоставлении другим героям.

У проекта еще нет сценаристов, и лишь недавно студия определилась с режиссером, но они, по словам Файги, уже выбрали направление, в котором будут работать, и это будет нечто в стиле подростковых фильмов Джона Хьюза.

Культовый режиссер Джон Хьюз, чьим самым плодотворным периодом стали 1980-е, прославился такими молодежными драмами и мелодрамами, как «Клуб «Завтрак», «Шестнадцать свечей», «Выходной день Ферриса Бьюллера», а также он был сценаристом комедий для всей семьи «Один дома» и «Бетховен».

На позапрошлой неделе стало известно, что новым Питером Паркером станет 19-летний Том Холланд. Пока он единственный оглашенный член каста.

Планируется, что злодеем для нового Человека-паука будет некто новый, еще не появлявшийся ни в одном из пяти фильмов о данном супергерое.

Режиссером перезапуска является Джонатан Уоттс.