Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Фильмография Карлос Иполито

Фильмография: Актер
Официальный конкурс (2021)
Competencia oficial
Caronte (2019)
El crèdit (2019)
Gregorio
Жить без разрешения (2018)
Vivir sin permiso
Fidel Lamas
Феликс (2018)
Félix
Javier Flores
1898. Последние на Филиппинах (2016)
1898. Los últimos de Filipinas
Doctor Vigil
Bergoglio, el Papa Francisco (2015)
Marcos
¿Y tú por qué viajas? (2015)
играет себя
Визави (2015)
Vis a vis
Leopoldo Ferreiro
Братья (2014)
Hermanos
Antonio Torres
Босая и на кухне (2013)
Con la pata quebrada
Холмс и Ватсон. Дни в Мадриде (2012)
Holmes & Watson. Madrid Days
Benito Pérez Galdós
Герцогиня 2 (2011)
La Duquesa II
Jesús Aguirre
El fútbol nos vuelve locos (2011)
Miguel el de la peña
Алакрана (2010)
Alakrana
Embajador Kenia
Mi reino por un caballo (2010)
играет себя, интервьюируемый
Desconectados (2010)
  
Герцогиня (2010)
La duquesa
Jesús Aguirre
La huella del crimen 3: El asesino dentro del círculo (2010)
Garrido
Pasionaria (2010)
Padre
Тайны Лауры (2009)
Los misterios de Laura
Sebastián Soto
España, plató de cine (2009)
Boite Owner, нет в титрах
Сумасшедшая любовь (2009)
Amores locos
Alfonso
Ответчики (2009)
Acusados
Майская кровь (2008)
Sangre de mayo
Белые перчатки (2008)
Guante blanco
Bernardo Valle
Люби меня (2007)
Quiéreme
Isidro
Desaparecida (2007)
Alfredo Marcos
Братья-детективы (2007)
Hermanos & detectives
Лола: фильм (2007)
Lola, la película
Arenzana
Гекуба (2006)
Hécuba, un sueño de pasión
играет себя
20-я церемония вручения премии «Гойя» (2006)
XX premios Goya
Andrés, нет в титрах
Нинетт (2005)
Ninette
Andrés
Слово за словом (2005)
Palabra por palabra
играет себя
Взгляды 2 (2004)
Miradas 2
играет себя, интервьюируемый
Карусель (2004)
Tiovivo c. 1950
Liebre
Седьмой день (2004)
El 7º día
Tonto
Cásate conmigo, Maribel (2002)
Marcelino
История поцелуя (2002)
Historia de un beso
Julio
Bestiario (2002)
Orlando
Это одиночество (2002)
La soledad era esto
Juan
Расскажи мне (2001)
Cuéntame
Carlos adulto
Счастливые люди (2001)
Hombres felices
Amigo
Штаны (2001)
Pantalones
   Voz del Ejecutivo 1
Ты — одна (2000)
You're the one (una historia de entonces)
Fidel
Телевикторина «Pasapalabra» (2000)
Pasapalabra
играет себя
Центральная больница (2000)
Hospital Central
Julio
Antivicio (2000)
Мужество (1999)
Coraje
Juan
Гойя в Бордо (1999)
Goya en Burdeos
Juan Valdés ...В титрах Carlos Hipolito
Сделай это для меня (1998)
Hazlo por mí
Andrés Uriarte
Испанская версия (1998)
Versión española
играет себя, гость
A Lorca (1998)
Перейти на золото! (1997)
Go for Gold!
Comisario
Blasco Ibáñez (1997)
От сердца (1997)
Corazón de...
играет себя, нет в титрах
Над чем смеются женщины? (1997)
¿De qué se ríen las mujeres?
   Domingo adulto
Семейный врач (1995)
Médico de familia
Pedro
Lazos (1995)
Мой брат по духу (1994)
Mi hermano del alma
Carlos
Encantada de la vida (1993)
играет себя
Птица счастья (1993)
El pájaro de la felicidad
Enrique Jr.
После сна (1992)
Después del sueño
Ballesteros ...В титрах Carlos Hipolito
Коктейль с соусом (1992)
Salsa rosa
Cliente piso
Женщина под дождем (1991)
Una mujer bajo la lluvia
Alfonso ...В титрах Carlos Hipolito
Повелитель теней (1991)
Beltenebros
Encargado Boite ...В титрах Carlos Hipolito
Ковка мятежника (1990)
La forja de un rebelde
Antonio
Yo soy el que tú buscas (1989)
Монахиня-лейтенант (1987)
La monja alférez
Гойя (1985)
Goya
Teatro (1980)
El hijo
Студия 1 (1964)
Estudio 1
El Hijo
La maldición del guapo ()