Новини фільмів, в яких згадується Джон Вільямс

29 квітня 2022,  16:30 | Новини фільмів

Поттеромани, приготуйтеся до напливу ностальгії! Адже новий фрагмент фентезі «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора» не лише відправить вас до Гоґвортсу, а й викличе мурашки завдяки своїй музиці. Тій самій музиці легендарного композитора Джона Вільямса з фільмів про Гаррі Поттера.

Читати далі...
19 березня 2020,  16:37 | Новини фільмів

Розширене відео про зйомки фантастики «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» доводить просту істину ніщо так не піднімає настрій, як кадри, на яких Чубакка мило обіймає дроїда BB-8.

Вирушаємо за лаштунки торішнього блокбастера Джей Джей Абрамса за допомогою захоплюючого відео, яке йде майже 10 хвилин! Воно показує, як проходили зйомки погоні в пустелі, драматичні проходи Кало Рена, битву зі штурмовиками, тренування Рей, веселі моменти з акторами в перервах між сценами, як створювалися трюки і як легендарний композитор Джон Вільямс творив свій саундтрек. А також відео дозволяє знову побувати в кабіні «Тисячолітнього сокола», за польотами на якому ми безумовно будемо сумувати.

Фільм «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» заробив в прокаті 1 мільярд доларів, але не зумів обійти збори двох попередніх епізодів трилогії.

7 травня 2018,  16:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний фрагмент фантастичного екшену «Соло. Зоряні війни: Історія» не розмінюється на душевні розмови, а одразу кидає глядача в гущу подій.

Хан (Олден Еренрайк) намагається одноосібно керувати «Тисячолітнім соколом», оскільки Кі'Ра (Емілія Кларк) не вміє літати, як раптом йому на допомогу несподівано приходить Чубакка (Йонас Суотамо). Хан дивується, що Чуї знає, як керувати зорельотом, на що вукі відповідає, що йому 190 років. Так вони стають легендарним дуетом пілотів, разом відводячи «Тисячолітній сокіл» від імперського винищувача. А в кінці фрагмента звучить легендарна тема саги, яку 40 років тому написав Джон Вільямс.

Також вирушаємо в цікавий тур по «Тисячолітньому соколу» разом з Лендо (Дональд Гловер). У кіно з 24 травня.

27 травня 2017,  18:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Марк Хэмилл и Лора Дерн отправились в студию легендарного Джона Уильямса, чтобы увидеть, как он создает музыку для новых «Звездных войн».

Читати далі...
22 грудня 2016,  13:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студия Disney представила полный официальный саундтрек «Изгой-один. Звездные войны: История», который можно прослушать ниже.

Читати далі...
3 грудня 2016,  17:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційно підтверджено, що легендарний композитор Джон Вільямс вже скоро почне роботу над музикою до «Зоряних воєн: Епізод 8», а в майбутньому напише саундтрек для «Індіани Джонса 5».

Читати далі...
5 травня 2015,  12:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Журнал Vanity Fair і відомий фотограф Енні Лейбовіц представили акторів Адама Драйвера і частково Лупіту Ніонго в образах із прийдешнього блокбастера Джей Джея Абрамса «Зоряні війни: Пробудження сили».

Драйвер втілить у фільмі «поганого хлопця в капюшоні» Кайло Рена, який буде управлятися з тим новим трьохлучним світловим мечем, який ми бачили у тизері. На фотографії може здатися, що штурмовики ведуть його на розстріл, але насправді вони його свита.

Поки невідомо на чиєму боці опиниться героїня Ніонго, успішний пірат на ім'я Маз Каната, але завдяки фотографії точно ясно, що створена вона буде за допомогою технології захоплення руху.

Зірка «Ігри престолів» Гвендолін Крісті зіграє капітана Фазму, яка буде носити стилізований під метал костюм штурмовика і темний плащ. Вона є членом Першого Ордену (Першого Порядку) – нової версії ворожої Імперії з минулих фільмів.

Головні ролі в «Пробудженні сили» виконають Дейзі Рідлі (Рей), Оскар Айзек (льотчик Опору По Дэмерон) і Джон Бойега (Фін), а також повернуться в своїх культових образах Харрісон ФордМарк Хемілл і Керрі Фішер.

Все ще невідомо, кого зіграють Енді СеркісУорвік ДевісДонал ГлісонМакс фон Сюдов.

Музику до фільму, як і попереднім 6 епізодами, напише володар 5 «Оскарів» Джон Вільямс.

«Зоряні війни: Пробудження сили» вийдуть в український прокат 17 грудня.

8 листопада 2013,  16:41 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

В той час як підготовка до зйомок вже йде повним ходом, компанія Lucasfilm вирішила оголосити затверджену дату релізу нового фільму – 18 грудня 2015 року.

Ми надзвичайно раді поділитися новиною про те, що «Зоряні Війни. Епізод VII» вийде на великі екрани кінотеатрів у 2015 році. Наша команда фільммейкерів матиме достатньо часу, щоб підготувати нову частину сенсаційної космічної епопеї.

Алан Хорн, голова The Walt Disney Studios.

Режисером фільму «Зоряні Війни. Епізод VII» виступає Дж. Дж. Абрамс («Супер 8», «Місія неможлива 3», «Зоряний Шлях»), сценаристи: Абрамс та Лоуренс Кесден («Шукачі загубленого ковчегу», «Зоряні війни. Епізод V», «Зоряні війни. Повернення Джедая»). Функції продюсерів взяли на себе президент Lucasfilm Кетлін Кенеді, Дж. Дж. Абрамс та Браян Берк. Виконавчі продюсери: Томмі Харпер («Місія Неможлива: Протокол Фантом», «Джек Раян: теорія хаосу», «Стар Трек: Відплата») та Джейсон МакГетлін («Пригоди Тінтіна», «Війна Світів»). Композитор – Джон Вільямс.

Початок зйомок запланований на весну 2014 року на студії Pinewood Studios.