Новини, в яких згадується Джон М. Чу

18 квітня 2023,  18:43 | Новини фільмів

На честь старту знімального процесу режисер Джон М. Чу поділився першими кадрами масштабного фентезі-мюзиклу «Зла» («Wicked»), який буде розбитий на два фільми.

Читати далі...
12 квітня 2023,  10:53 | Кастінг

Одну з ключових ролей в очікуваній екранізації знаменитого бродвейського мюзиклу «Wicked» («Зла») виконає відома співачка Аріана Гранде, а компанію їй складуть голлівудські зірки. І ми вже знаємо, які саме ролі вони виконають.

Читати далі...
Рецензія на фільм «На висотах Нью-Йорка»
Музична ода маленьким мріям робітничого класу
1 серпня 2021,  08:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Згідно з офіційною статистикою, в Нью-Йорку зараз проживає десь 8,3 мільйона жителів, і це дуже різні люди з різних країн з усього світу, які або самі, або їхні батьки (або їхні бабусі з дідусями) вирушили в США в пошуках кращого життя для себе та своїх дітей. Вони важко працюють, щоб досягти своєї особистої «американської мрії», але при цьому не забувають про своє коріння і свої рідні країни, створюючи в Нью-Йорку свої ком'юніті, щоб підтримувати одне одного у великому й не завжди доброзичливому мегаполісі. Саме такі працьовиті люди і живуть в мікрорайоні під назвою Вашингтон-Гайтс, де існує ком'юніті латиноамериканців, для багатьох з яких батьківщиною є Кариби та Домініканська Республіка. І вони готові поділитися з вами своїми найпотаємнішими мріями...

Читати далі...
16 серпня 2018,  02:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Генрі Голдінг кличе Констанс Ву в Сінгапур в розширеному фрагменті романтичної комедії «Шалені багатії», яка бореться з азіатськими стереотипами.

Звичайна нью-йоркська дівчина Рейчел Чу (Ву) зустрічається з Ніком Янгом (Голдінг) вже рік, і Нік вирішує покликати її на весілля свого найкращого друга у рідний Сінгапур, де вона також познайомиться з його родиною. Але Рейчел не знає, що Нік спадкоємець однієї з найбагатших сінгапурських сімей. В кафе їх фотографує сінгапурська дівчина, і за допомогою соцмереж звістка про те, що багатій Генрі зустрічається з невідомою Рейчел, швидко доходить до його мами (Мішель Йео) в Сінгапур. І мати зовсім не радують такі новини з третіх рук.

Дивіться також офіційний трейлер фільму «Шалені багатії», який вийшов у світовий прокат 15 серпня.

На жаль, картина Джона М. Чу, чий рейтинг на сайті Rotten Tomatoes становить 92% позитивних рецензій від критиків, була знята з українського прокату.

3 травня 2018,  16:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший трейлер романтичної комедії Джона М. Чу «Шалені багатії» показує, що «в кожній родині є своє божевілля».

Проста дівчина з Нью-Йорка Рейчел Чу (Констанс Ву) відправляється зі своїм хлопцем Ніком Янгом (Генрі Голдінг) на весілля його найкращого друга в Сінгапур. По прибуттю Рейчел на свій подив дізнається, що сім'я Ніка є однією з найбагатших сімей країни, про що він забув їй повідомити. Знайомство з зарозумілою матір'ю Ніка Елеанор (Мішель Йео) проходить жахливо, оскільки та вважає, що проста американка не пара для її сина, але Рейчел не збирається так легко здаватися.

Українська прем'єра «Шалених багатіїв», де також зіграли Джемма Чан, Кен Жонг та Аквафіна, відбудеться 16 серпня.

17 лютого 2016,  10:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Девять героев сиквела об изобретательных фокусниках-преступниках «Иллюзия обмана: Второй акт» красуются в зеркальной комнате на своих первых персональных постерах.

Читати далі...