Новини фільмів, в яких згадується Голлі Беррі

25 травня 2023,  20:30 | Новини фільмів

Лауреатка премії «Оскар» Голлі Беррі поділилася новою фотографією, де вона пофарбувала волосся у сріблястий колір, тож тепер шанувальники думають, що вона збирається знову втілити супергероїню Шторм у супергеройському екшені «Дедпул 3».

Читати далі...
18 липня 2020,  22:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Жанель Моне висловила бажання зіграти мутантку Шторм в майбутніх фільмах кіновсесвіту Marvel, і новий електричний фан-арт уже показує її в компанії чоловіка з коміксів Чорної пантери.

Читати далі...
11 травня 2019,  17:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Я довго чекав на нашу зустріч, і поки ти мене не розчарував». Дивимося фінальний трейлер бойовика «Джон Уік 3» з Кіану Рівзом в головній ролі і сподіваємося, що він нас теж не розчарує.

У другому фільмі найнебезпечніший найманий вбивця у світі Джон Уік (Рівз) порушив правила злочинного світу і став екском’юнікадо, вигнанцем, за чию голову дають 14 мільйонів доларів. Тепер на нього полюють найвідчайдушніші та найжорстокіші кілери, від яких ніде не сховатися, але Уік не збирається здаватися.

Разом з Рівзом в трейлері з'являються Голлі Беррі, Марк Дакаскос, Іен МакШейн, Азія Діллон, Лоренс Фішберн та Анжеліка Г'юстон.

Дивіться також другий фрагмент бойовика «Джон Уік 3», де Джон звертається по допомогу до своєї давньої знайомої Софії у втіленні Беррі. У кіно з 16 травня.

2 травня 2019,  15:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джон Уік просить послугу у своєї давньої знайомої Софії в другому офіційному фрагменті гостросюжетного бойовика «Джон Уік 3».

Читати далі...
16 квітня 2019,  21:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов новий український трейлер гостросюжетного бойовика «Джон Уік 3», де Кіану Рівз знову вбиває своїх ворогів під класичну музику.

Суперкілер Джон Уік (Рівз) після порушення кодексу таємної гільдії асасинів отримує статус вигнанця – екском’юнікадо. За його голову призначено ціну у 14 мільйонів доларів, і армія найжорстокіших професійних убивць з усього світу відкриває на нього криваве полювання.

Компанію Рівзу в цій небезпечній пригоді складуть Голлі Беррі, Іен МакШейн, Азія Діллон, Лоренс Фішберн, Анжеліка Г'юстон, Джейсон Манцукас, Ленс Реддік, Саїд Тагмауї і Марк Дакаскос.

Нові постери і кадри фільму «Джон Уік 3» ви знайдете в нашій галереї. Українська прем'єра бойовика Чада Стахелскі відбудеться 16 травня.

23 березня 2019,  18:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь Національного дня цуценяти, який у США відзначають 23 березня, студія Lionsgate випустила новий розширений ТБ-ролик свого очікуваного бойовика «Джон Уік 3», який показує зворушливу дружбу головного героя та його пса.

Ви думали, що франшиза «Джон Уік» розповідає про світ найманих вбивць? Насправді це емоційна історія про дружбу двох волоцюг, які намагаються знайти свій шлях: колишнього кілера Джона Уіка (Кіану Рівз) та його вірного пса, якого Уік взяв із притулку і якому він ще не встиг придумати ім'я через все те божевілля, що розгорталося навколо.

У третьому фільмі з'являться ще дві собаки вівчарки, хазяйкою яких є давня колега і боржниця Уіка Софія (Голлі Беррі).

Дивіться також другий трейлер бойовика «Джон Уік 3». У кіно з 16 травня.

22 березня 2019,  00:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Голлі Беррі спочатку стріляє в Кіану Рівза, а потім допомагає йому уникнути смерті в новому трейлері гостросюжетного бойовика «Джон Уік 3».

У третій главі популярної екшен-франшизи Чада Стахелскі на найбільш небезпечного найманого вбивцю у світі Джона Уіка (Рівз) починають полювати всі інші кілери його гільдії. І щоб вистояти у цій війні, він звертається по допомогу до своєї давньої боржниці Софії (Беррі), у якої на службі знаходяться дві дуже жваві вівчарки.

Компанію Рівзу та Беррі в цій небезпечній пригоді складуть Іен МакШейн, Анжеліка Г'юстон, Лоренс Фішберн, Азія Діллон, Ленс Реддік і Марк Дакаскос.

Дивіться також український трейлер фільму «Джон Уік 3». У кіно з 16 травня.

18 січня 2019,  02:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На Кіану Рівза відкривається масштабне полювання, від якого він намагається втекти на коні й на мотоциклі в офіційному трейлері гостросюжетного бойовика «Джон Уік 3».

В третій главі популярної екшен-франшизи за голову найбільш небезпечного у світі найманого вбивці Джона Уіка (Рівз) оголошують нагороду в 14 мільйонів доларів, і тепер на нього полює ціла армія кілерів. Після того як він убив члена тіньової гільдії найманих вбивць, Джон став вигнанцем у світі кілерів і втратив його підтримку, але, на щастя, у нього залишився один вірний друг наймана вбивця Софія (зірка франшизи «Люди Ікс» Голлі Беррі), яка приходить герою на допомогу разом з парочкою своїх німецьких вівчарок.

Українські глядачі побачать новий бойовик Чада Стахелскі навесні, з 16 травня, так що чекаємо на його дубльований трейлер.

26 вересня 2018,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий офіційний кадр гостросюжетного бойовика «Джон Уік 3» показує зустріч персонажів Лоренса Фішберна та Іена МакШейна.

Читати далі...
26 лютого 2018,  02:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дуйэн Джонсон заговорил на японском языке в новом трейлере фантастического боевика «Рэмпейдж», а также на прошлой неделе вышли свежие трейлеры к фильмам «Мария Магдалина», «Аутсайдер», «Красотка на всю голову» и ко 2 сезону сериала «Джессика Джонс».

Читати далі...
21 лютого 2018,  21:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер кримінальної драми «Кінги: Банди Лос-Анджелеса», де зіграли володарка премії «Оскар» Холлі Беррі й зірка Бондіани Деніел Крейг.

Події картини розвиваються навесні 1991 року, коли суд Лос-Анджелеса виправдовує чотирьох поліцейських, які жорстоко побили чорношкірого таксиста Родні Кінга, що провокує початок масових заворушень. У хаосі, що панує на вулицях, жінка на ім'я Міллі (Беррі) намагається захистити своїх прийомних дітей, а допомагає їй один з небагатьох білих жителів району Обі (Крейг).

Українська прем'єра нового фільму режисера Деніз Гамзе Ергювен, номінованої на премію BAFTA за картину «Мустанг», очікується 31 травня.

18 вересня 2017,  03:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо трійцю запальних українських ТВ-роликів шпигунського екшену «Кінгсман: Золоте кільце», які показують нові моменти.

Читати далі...