Новини, в яких згадується Ретта

5 березня 2021,  17:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Веселий трейлер 4 сезону кримінальної комедії «Хороші дівчата» з Крістіною Гендрікс, Реттою та Мей Вітман у головних ролях нагадує, що серіал повертається з новими серіями вже цієї неділі, 7 березня.

Читати далі...
31 січня 2020,  16:38 | Новини серіалів

Чули про «Поганих хлопців»? Вони завжди стоять на сторожі порядку, а ось ці «Хороші дівчата» з Крістіною Гендрікс на чолі давно перетнули межу і опинилися по той бік закону. Дивимося трейлер їх нових серій.

Кримінальна драма «Хороші дівчата» від сценаристки «Відчайдушних домогосподарок» Дженні Бенс розповідає про трьох матерів з передмістя Бет (Гендрікс), її сестру Енні (Мей Вітман) і подругу Рубі (Ретта). Коли вони опиняються у тяжких обставинах, то вирішують ризикнути всім і піти на пограбування з іграшковим пістолетом. Трейлер показує, як сильно все змінилося з тих пір, оскільки тепер в руках у Бет не іграшковий, а справжній пістолет. Ріо (Менні Монтана) пропонує з його допомогою позбутися її проблеми, але замість цього Бет стріляє в Ріо. І тепер дівчата «вільні робити те, що захочуть».

Прем'єрна серія 3 сезону «Хороших дівчат» вийде 16 лютого.

4 січня 2020,  20:01 | Новини серіалів

Крістіна Гендрікс, Мей Вітман і Ретта повертаються в образах небезпечних злочинниць в промо-ролику 3 сезону серіалу «Хороші дівчата».

Коли ідеальній матері і дружині Бет (Гендрікс), чий чоловік їй зраджує, матері-одиначці Енні (Вітман), яка бореться за опіку над дитиною зі своїм колишнім, та Рубі (Ретта), яка щасливо одружена, але не може дозволити експериментальне лікування для своєї хворої дочки, набридає грати за правилами і не отримувати належної поваги, вони засновують банду і вирішують поправити своє фінансове становище за допомогою пограбування.

Прем'єра 3 сезону серіалу «Хороші дівчата» відбудеться 16 лютого.