Новини фільмів, в яких згадується Бен Мендельсон

4 жовтня 2023,  20:14 | Новини фільмів

Актори Дейзі Рідлі та Бен Мендельсон, відомі за блокбастерами науково-фантастичної франшизи «Зоряні війни», грають відважну доньку та її жорстокого батька у напруженому трилері «Дочка болотного короля».

Читати далі...
25 червня 2020,  23:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на те, що чекати виходу супергеройського екшену «Капітан Марвел 2» ще дуже довго, його новий епічний фан-постер вже представляє нову космічну загрозу в особі суперлиходія Галактуса.

Читати далі...
16 грудня 2019,  13:51 | Новини фільмів

Вийшов новий фрагмент пригодницько-комедійного мультфільму «Шпигуни під прикриттям», головних героїв якого озвучують зірка «Аладдіна» Вілл Сміт і зірка блокбастера «Людина-павук: Далеко від дому» Том Голланд.

Читати далі...
19 листопада 2019,  01:21 | Новини фільмів

Супершпигун Ленс Стерлінг готовий рятувати світ зі своїм новим напарником. У понеділок студія 20th Century Fox випустила новий секретний трейлер свого пригодницько-комедійного мультфільму «Шпигуни під прикриттям».

Читати далі...
24 жовтня 2019,  23:15 | Новини фільмів

Фінальний трейлер історичної драми «Король» показує, як номінант на премію «Оскар» Тімоті Шаламе перетворюється з безрозсудного принца на справжнього правителя.

Новий фільм Девід Мішо буде історією молодого Хела (Шаламе), норовливого принца і спадкоємця англійського престолу, який повернувся спиною до королівського життя і живе серед звичайних людей. Але коли його батько-тиран Генріх IV (Бен Мендельсон) помирає, Хела коронують королем Генріхом V, і тепер він повинен прийняти те життя, від якого завжди намагався втекти. Молодий король повинен навчитися орієнтуватися в палацовій політиці, війні з Францією та її дофіном (Роберт Паттінсон), яку залишив його батько, і емоційних зв'язках свого минулого життя, включаючи свого ментора Джона Фальстафа (Джоел Едгертон).

На Netflix прем'єра фільму «Король» відбудеться 1 листопада. Зараз Шаламе можна побачити в кінотеатрах в кінокартині Вуді Аллена «Дощовий день в Нью-Йорку».

11 серпня 2019,  17:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Гострі предмети» Елайза Сканлен приміряє бірюзову перуку і мрійливо дивиться на небо на першому кадрі австралійської драми «Молочні зуби», яку покажуть на Венеціанському кінофестивалі.

Читати далі...
2 липня 2019,  14:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Аладдіна» Вілл Сміт об'єднується із зіркою екшену «Людина-павук: Далеко від дому» Томом Голландом для веселих пригод в анімаційній комедії «Шпигуни під прикриттям».

Читати далі...
11 травня 2019,  01:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові передивитися супергеройський екшен від Marvel Studios «Капітан Марвел» в комфорті у себе вдома? Його свіжий трейлер розкриває, що це стане можливим вже наприкінці місяця.

Читати далі...
5 березня 2019,  00:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Майбутній супергеройський екшен від Marvel Studios «Капітан Марвел» не тільки розповість історію становлення нової супергероїні, але і заповнить прогалини в біографії улюбленого Ніка Ф'юрі.

Читати далі...
3 березня 2019,  17:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У центрі сюжету супергеройського екшену «Капітан Марвел» буде міжгалактичне протистояння двох іншопланетних рас: кріі, з якими ми вже зустрічалися раніше, таскрулів, які цього разу дебютують на великому екрані.

У «Вартових Галактики» кріі в особі Ронана (Лі Пейс) і Кората (Джимон Хонсу) були лиходіями, але тепер нам покажуть цих іншопланетян з іншого боку шляхетними воїнами і героями, до яких відносить себе і Керол Денверс (Брі Ларсон). Вона є частиною спецзагону кріі Старфорс, куди також входять її ментор Йон-Рогг (Джуд Лоу), Мінн-Ерва (Джемма Чан) та Корат. Їхнім завданням є зупинити скрулів та їхнього ватажка Талоса (Бен Мендельсон), чий слід приводить Керол назад на рідну Землю, де вона починає згадувати своє минуле і вирішує покласти кінець цій міжгалактичній війні.

Дивіться також смішний промо-ролик фільму «Капітан Марвел» про компліменти і кота Гусака, улюбленця Керол. У кіно з 7 березня.

1 березня 2019,  02:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Marvel Studios поділилася музичним ТБ-роликом супергеройського екшену «Капітан Марвел», в якому нас переносить в 90-ті пісня групи Republica «Ready to Go». Сподіваємося, що саундтрек фільму виявиться не менш запальним.

Читати далі...
27 лютого 2019,  17:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Космос чекає! Представляємо третій український ТБ-ролик очікуваного супергеройського фільму від Marvel Studios «Капітан Марвел», який ви зможете подивитися вже на наступному тижні.

Події екшену «Капітан Марвел» відправлять глядача в 1990-і і познайомлять з льотчицею ВПС США Керол Денверс (Брі Ларсон), яка після аварії отримує надздібності і опиняється на планеті кріі, де вступає в загін Старфорс, щоб захищати нашу галактику. Але полювання на скрулів та їхнього ватажка Талоса (Бен Мендельсон) приводить Керол назад на рідну Землю, де вона знайомиться з майбутнім директором Щ.И.Т.а Ніком Ф'юрі (Семюел Л. Джексон) і дізнається про своє минуле.

Дивіться також третій фрагмент супергеройського екшену «Капітан Марвел», в якому Джуд Лоу (Йон-Рогг) тренує головну героїню. У кіно з 7 березня.

22 лютого 2019,  23:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У супергеройському екшені «Капітан Марвел» американська актриса Аннетт Бенінг, на чиєму рахунку є 4 номінації на премію «Оскар», втілює штучний інтелект кріі під назвою Вищий розум.

Читати далі...
9 лютого 2019,  02:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Marvel Studios поділилася ще одним 30-секундним ТБ-роликом супергеройського фільму «Капітан Марвел», де показані фрагменти бійок головної героїні з підступними скрулами, які вміють змінювати свій вигляд.

Колись Керол Денверс (Брі Ларсон) була пілотом ВПС США і жила на планеті Земля, але потім потрапила в космічну аварію, мало не загинула, і її повернули до життя представники іншопланетної раси кріі. Вони наділили її своїми суперздібностями і зробили однією зі своїх. Тепер Керол служить в загоні Старфорс і захищає галактику від ворожо налаштованих іншопланетян, до яких відносяться скрули. Вистежуючи їхнього ватажка Талоса (Бен Мендельсон), вона повертається на Землю, де привертає увагу організації Щ.И.Т. та її майбутнього директора Ніка Ф'юрі (Семюел Л. Джексон).

Дивіться також перший український ТБ-ролик «Капітан Марвел». У кіно з 7 березня.

16 січня 2019,  23:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Керол Денверс, Нік Ф'юрі і Мар-Велл серйозно позують на персональних постерах супергеройського екшену «Капітан Марвел», чия прем'єра відбудеться на початку весни.

Читати далі...