Новини, в яких згадується Энди Армаганян

15 липня 2020,  18:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Товариство Справедливості бореться з Товариством Несправедливості в епічному промо-ролику 10 серії 1 сезону супергеройського серіалу «Старгьорл».

Читати далі...
11 листопада 2019,  16:00 | Новини серіалів

На головну героїню науково-фантастичного серіалу «Супергьорл» чекає шокуюче відкриття та велика битва в 7 серії 5 сезону.

Кара (Мелісса Бенойст) нарешті дізнається правду про Лєну (Кеті МакГрат) та її плани, поки бореться зі злочинною організацією Левіафан. Тим часом Дж'онн (Девід Гервуд) тренує Супергьорл для майбутньої битви і робить відкриття про місцезнаходження свого брата Малефіка (Філ ЛаМарр).

Прем'єра серії «Tremors» («Поштовхи»), режисером якої став Енді Армаганян, відбудеться 18 листопада за українським часом.

4 березня 2019,  10:51 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибульці виходять на марш проти утиску їхніх прав, і в Нешнл-Сіті назріває громадянська війна в 14 серії 4 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл».

Бен Локвуд (Сем Вітвер) продовжує штовхати вперед свій рух проти іншопланетян, чим посилює бажання Еліти полювати на нього та його поплічників. Супергьорл (Мелісса Бенойст) переймається безпекою американців — людей та прибульців. Коли Локвуд організовує мітинг, іншопланетяни вирішують вийти на мирний протест. Брейні (Джессі Рат) та Дж'онн (Девід Гервуд) приєднуються до маршу прибульців, поки Супергьорл і Мрійниця (Ніколь Мейнс) патрулюють вулиці, щоб охороняти порядок. Тим часом Джеймс (Мехкад Брукс) знову бере в руки камеру, щоб зняти марш для CatCo, а полковник Гейлі (Ейпріл Паркер) дає Алекс (Кайлер Лі) завдання, яке йде врозріз з її принципами.

Серія «Stand And Deliver» («Гаманець або життя»), яку зняв Енді Армаганян, вийде 11 березня за українським часом.

17 жовтня 2018,  15:02 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW представив драматичний промо-ролик 3 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Флеш», в якому помирає улюблений персонаж.

Синопсис серії каже, що після нападу Цикади (Кріс Клейн) на Флеша (Грант Гастін) Нора (Джессіка Паркер Кеннеді) придумує план, який ставить під загрозу життя одного із членів команди. Відео розкриває, що ним буде Вайб (Карлос Валдес), а також представляє детектива Шерлока Веллса (Том Кавана), який прибув, щоб схопити Цикаду.

Серія отримала спойлерну назву «The Death of Vibe («Смерть Вайба») і вийде на екрани 24 жовтня за українським часом. Режисером серії є Енді Армаганян, який працював над серіалами «Стріла» і «Супергьорл».

30 квітня 2018,  15:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився коротким промо-роликом 21 серії 6 сезону супергеройського серіалу «Стріла».

Олівер (Стівен Амелл) відчуває сильний тиск і починає думати, чи втратить він все в цій битві за порятунок Стар-Сіті. Тим часом в місто повертається знайоме обличчя, яке може допомогти Оліверу в даному судовому процесі.

Серія «Docket No.11-19-41-73» («Список №11-19-41-73»), яку зняв режисер попередньої серії «Супергьорл» Енді Армаганян, вийде на екрани 4 травня за українським часом.

18 квітня 2018,  00:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Гнів робить героїв неконтрольованими в промо-ролику 15 серії 3 сезону фантастичного серіалу «Супергьорл», що розповідає про пригоди кузини Супермена.

Супергьорл (Мелісса Бенойст) повинна працювати разом з Дж'онном (Девід Хервуд), щоб розібратися з хаосом, створеним в DEO психічними силами М'ірнна Дж'онзза (Карл Ламблі). Мон-Ел (Кріс Вуд) вчить Кару бойовим технікам, які він опанував в майбутньому для боротьби із Вбивцями світів.

Серія «In Search of Lost Time» («У пошуках втраченого часу»), режисером якої є Енді Армаганян, вийде на екрани 24 квітня за українським часом.