Новини, в яких згадується Тим Трахте

6 лютого 2020,  23:38 | Новини фільмів

За тиждень до прем'єри мелодрами Тіма Трахте «Так близько до горизонту», яка є екранізацією бестселера письменниці Джессіки Кох, з'явився його фінальний український трейлер.

Події фільму відбуваються влітку 1999 року. Життя юної Джессіки (Луна Ведлер) досить передбачуване. Вона точно знає, чим буде займатися після коледжу і чого хоче досягти. Але всі ці наміри перевертає зустріч із загадковим юнаком на ім'я Денні (Яннік Шуманн). Молоді та закохані, вони проводять разом кожну секунду. Однак кохання з першого погляду не може тривати вічно, і на це є серйозна причина — у Денні ВІЛ.

Також в цій мелодрамі знялися Луїза Бефорт, Джеймі Бік, Юлія Айбер, Нікола Грюндель та Генрі Хорн. Українська прем'єра фільму «Так близько до горизонту» відбудеться напередодні Дня святого Валентина, 13 лютого.

18 жовтня 2019,  20:17 | Новини фільмів

Мелодрама режисера Тіма Трахта «Так близько до горизонту» базується на бестселері письменниці Джессіки Кох і відправляє глядача в романтичне й разом з цим трагічне літо 1999 року.

Життя юної Джессіки (Луна Ведлер) досить передбачуване. Вона точно знає, чим буде займатися після коледжу і чого хоче досягти. Але всі ці наміри перевертає зустріч із загадковим юнаком на ім'я Денні (Яннік Шуманн). Молоді й закохані, вони проводять разом кожну секунду. Проте кохання з першого погляду не може тривати вічно, і на це є серйозна причина — у Денні ВІЛ.

В український прокат мелодрама «Так близько до горизонту» вийде взимку 2020 року. Щоб дізнатися дату її прем'єри першими, слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua.