Новини серіалів, в яких згадується Майкл Шин

9 червня 2023,  18:59 | Новини серіалів

Кроулі та Азірафель повертаються, щоб знову врятувати світ, в офіційному трейлері довгоочікуваного другого сезону хітового серіалу «Добрі передвісники» («Good Omens»), що вийде на платформі Prime від Amazon.

Читати далі...
12 травня 2023,  02:05 | Новини серіалів

Скучили за цими янголом та демоном? Свіжий постер хітового фентезійного серіалу «Добрі передвісники» з Майклом Шином і Девідом Теннантом у головних ролях розкриває, що прем'єра його нових серій відбудеться 28 липня.

Читати далі...
4 березня 2021,  19:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Між Майклом Шином та Кетрін Зетою-Джонс літають іскри в новому трейлері хітового серіалу «Блудний син», який повідомляє, що він відправляється на канікули і повернеться з новими серіями 13 квітня.

Читати далі...
16 лютого 2021,  22:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нові кадри 2 сезону популярного серіалу «Блудний син» представляють доктора Вівіан Кепшоу, роль якої виконає лауреатка премії «Оскар» Кетрін Зета-Джонс.

Читати далі...
21 квітня 2019,  03:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 3 сезоні юридичної драми «Гарна боротьба», на чиєму рахунку є 2 номінації на премію «Еммі», до її чудового касту приєднався зірка серіалу «Майстри сексу» Майкл Шин.

У нових серіях спін-оффу «Гарної дружини» життя юридичної фірми Reddick, Boseman & Lockhart струсоне новий персонаж — ексцентричний адвокат Роланд Блам, якого зіграє Шин. Трейлер показує, як його пізно ввечері знаходить в своєму кабінеті Дайан Локхарт (Крістін Баранськи), і Роланд відчуває себе там як вдома. Він буде вести з Майєю (Роуз Леслі) нову справу, і Майя вже чекає не дочекається, коли закінчиться суд, і вони попрощаються назавжди. Тим часом Едріан (Делрой Ліндо) та Ліз (Одра Макдональд) дивляться в майбутнє фірми і вирішують на випадок перемоги Дональда Трампа у 2020 році найняти побільше білих юристів, що обурює Лукку (Каш Джамбо), яку біла жінка в парку приймає за няню.

Прем'єра 3 сезону «Гарної боротьби» відбулася 14 березня, так що ви вже можете подивитися половину його серій онлайн.

19 квітня 2019,  03:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому промо-ролику багатосерійного фентезі «Добрі передвісники» зірка серіалу «Доктор Хто» та фільму «Гаррі Поттер і Келих вогню» Девід Теннант демонструє свій співочий талант.

Серіал «Добрі знамення» є адаптацією однойменного роману письменників Ніла Геймана й Террі Пратчетта, головними героями якого будуть підступний демон Кроулі (Девід Теннант) і добродушний ангел Азірафель (Майкл Шин). Вони вирушають на пошуки антихриста Адама (Сем Тейлор Бак), щоб зупинити кінець світу, про який і співає тут Кроулі у своїй зловісній колисковій. Причому робить він це в образі Мері Поппінс.

Дивіться також крутий трейлер серіалу «Добрі передвісники», де з'являються чотири вершники Апокаліпсису. Його прем'єра відбудеться 31 травня.

6 березня 2019,  20:06 | Новини серіалів

Вийшов офіційний трейлер фентезійного серіалу «Добрі передвісники», де Девід Теннант і Майкл Шин втілюють демона й ангела, які рятують світ під пісню групи Queen «Under Pressure».

Екранізація відомого роману письменників Ніла Геймана і Террі Пратчетта покаже, як на наш світ насувається Апокаліпсис, і єдиною надією людства виявляються демон Кроулі (Теннант) та ангел Азірафель (Шин). Їм потрібно об'єднатися, щоб розшукати юного антихриста Адама (Сем Тейлор Бак) та зупинити чотирьох вершників Апокаліпсису: Війну (Мірей Інос), Чуму (Лурдес Фаберес), Голод (Юсуф Гейтвуд) та Смерть (Браян Кокс).

Сатану в цій історії втілить Бенедикт Камбербетч, а Бога Френсіс МакДорманд.

Прем'єра серіалу «Добрі передвісники» відбудеться напередодні літа, 31 травня.

7 жовтня 2018,  02:13 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Девід Теннант і Майкл Шин відправляються рятувати світ в тизер-трейлері фентезійного серіалу «Добрі передвісники» від Amazon.

Серіал буде екранізацією однойменного роману письменників Ніла Геймана і Террі Пратчетта, в якому демон Кроулі (Теннант) об'єднується з ангелом Азірафелем (Шин), щоб врятувати світ від Армагеддону. Тизер-трейлер показує, що вони «дружать» вже 6 тисяч років, і що коли Кроулі дізнається про кінець світу, який насувається, він одразу ж повідомляє про це Азірафелю і всім своїм красномовством намагається переконати ангела допомогти йому цьому запобігти та врятувати улюблену планету з усіма її «чудовими ресторанами і старими книжковими крамницями».

Прем'єра «Добрих передвісників», де також з'явиться Джон Гемм, відбудеться у 2019 році.

25 липня 2018,  15:29 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Amazon поділилася закулісним відео про свій новий фентезійний міні-серіал «Добрі знамення», де зіграє зірка «Доктора Хто» та «Гаррі Поттера» Девід Теннант.

Читати далі...