Новини серіалів, в яких згадується Дженна Ортега

18 грудня 2023,  20:54 | Новини серіалів

Платформа Netflix збирається зробити спін-оф свого хітового серіалу «Венздей», який розповість про пригоди... дядька Фестера, він же улюблений дядько Венздей.

Читати далі...
28 січня 2023,  18:36 | Новини серіалів

Платформа Netflix поділилася цікавим відео про зйомки хітового фентезі «Венздей», що розкриває секрети створення сцен за участю руки на ім'я Річ, справжньої зірки серіалу, що підкорила глядачів з першого поруху пальцем.

Читати далі...
6 січня 2023,  21:02 | Новини серіалів

Молодіжне фентезі «Венздей» стало одним з найбільш обговорюваних та популярних серіалів 2022 року, і стримінгова платформа Netflix вирішила порадувати нас сьогодні, офіційно оголосивши, що пригоди Венздей Аддамс продовжаться у 2 сезоні.

Читати далі...
6 листопада 2022,  15:43 | Новини серіалів

Гвендолін Крісті продовжує демонструвати свій талант до перевтілення. Зірка хітових серіалів «Гра престолів» та «Пісочний чоловік» зіграє ключову роль у новому творінні Тіма Бертона «Венздей», що незабаром вийде на Netflix.

Читати далі...
17 серпня 2022,  20:33 | Новини серіалів

На честь середи платформа Netflix поділилася офіційним трейлером свого очікуваного серіалу «Венздей», який розповість про містичні пригоди юної героїні з сімейки Аддамсів. Режисером серіалу виступає Тім Бертон, творець культових стрічок «Едвард Руки-ножиці», «Бітлджус» та «Свіні Тодд».

Читати далі...
7 червня 2022,  12:33 | Новини серіалів

Стримінгова платформа Netflix опублікувала в мережі свіжий тизер свого майбутнього серіалу «Венсдей» від культового режисера Тіма Бертона, що представляє перший погляд на культову героїню у втіленні актриси Дженни Ортеги.

Читати далі...
13 березня 2021,  16:54 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мультсеріал «Світ Юрського періоду: Табір Крейдяного періоду», заснований на франшизі Стівена Спілберга, продовжує радувати глядачів новими пригодами. І вже дуже скоро повернеться з 3 сезоном.

Читати далі...