Новини серіалів, в яких згадується Картер Дженкінс

20 травня 2018,  15:57 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Рейнер робить крок до одужання у фрагменті 8 серії 2 сезону серіалу «Популярна і закохана».

Твердо вирішивши зав'язати з алкоголем, Рейнер (Картер Дженкінс) відправляється на збори Анонімних алкоголіків, де повідомляє, що не пив вже 5 годин. Хлопець думав, що слідує програмі одужання, але, виявляється, він пропустив важливий крок: не вибачився перед близькими за той біль, який приніс їм своїм пияцтвом. І Рейнер сподівається, що ще не пізно попросити вибачення. На що Джордан (Кіт Паверс), який стоїть попід стінкою, киває на знак згоди.

Наступна серія серіалу «Популярна і закохана» вийде на екрани 24 травня за українським часом і буде передостанньою серією 2 сезону.

30 березня 2018,  15:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пейдж повинна зробити непростий вибір між Рейнером і Джейком в новому промо-ролику 2 сезону драматичного серіалу «Популярна і закохана».

Серіал «Популярна і закохана» слідує за звичайною студенткою коледжу Пейдж Таунсен (Белла Торн), яка стає популярною за одну ніч після отримання головної ролі в голлівудському блокбастері і тепер повинна звикнути до зіркового життя й розібратися в своїх почуттях до колеги по знімальному майданчику Рейнеру (Картер Дженкінс) і до свого найкращого друга Джейка (Чарлі Депью).

Прем'єра 2 сезону «Популярна і закохана» відбудеться 4 квітня.