Оновлення, в яких згадується Емма Стоун

1 жовтня 2017,  18:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий сезон шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» відкрив учора Райан Гослінг, який під час свого відкриваючого монологу розповідав, як за допомогою «Ла-Ла Ленда» врятував джаз. І щоб повернути зірку з небес на землю, в кінці монологу Гослінга з'являється його колега по «Ла-Ла Ленду» Емма Стоун і виправляє його: «Це не ти врятував джаз, а МИ врятували джаз».

Побачити Гослінга на великому екрані в фантастичному фільмі «Той, хто біжить по лезу 2049» буде можливо з 5 жовтня.

16 вересня 2017,  02:15 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший фрагмент комедійного байопіку «Битва статей» показує, як Стів Карелл дістає пізнім дзвінком втомлену Емму Стоун. Тут вони втілюють тенісистів-професіоналів Боббі Ріггса та Біллі Джин Кінг, які у 1973 році провели легендарний матч, де Кінг довела усьому світу, що жінки можуть змагатися на рівні з чоловіками. Але рішення прийняти в ньому участь далося їй непросто, і дане відео показує, як Кінг відмовляє Ріггсу, хоча він пропонує їй за спільний матч кругленьку суму в $35 тисяч.

Другий трейлер «Битви статей» дивіться тут. У світовий прокат фільм виходить в кінці вересня.

3 липня 2017,  22:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому трейлері байопіку «Битва статей» Емма Стоун та Стів Карелл сходяться на тенісному корті в поєдинку століття, втілюючи непримиренних суперників зі світу професійного спорту Біллі Джин Кінг й Боббі Ріггса. Коли його кар'єра вже закінчується, Ріггс кидає виклик одній з кращих тенісисток свого часу, і Кінг приймає його, щоб довести Ріггсу й усьому світові, що жінки грають в теніс не гірше за чоловіків. Компанію Стоун і Кареллу на екрані складають Андреа Райзборо, Алан Каммінг та Білл Пуллман.

Режисерами цього дійства є творці оскароносної «Маленької міс Щастя» Джонатан Дейтон і Валері Феріс. Подивимося, чи завоюють вони серця кіноакадеміків знову.

17 травня 2017,  11:22 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер комедійного байопіку «Битва статей», де володарка «Оскара» Емма Стоун та оскарівський номінант Стів Карелл втілюють непримиренних суперників-тенісистів Біллі Джин Кінг та Боббі Ріггса. Він вважав, що жінки не можуть змагатися на рівні з чоловіками, а вона довела всьому світу протилежне.

У світовий прокат фільм режисерів оскароносної «Маленької міс Щастя» Джонатана Дейтона і Валері Феріс вийде напередодні оскарівської гонки, 22 вересня.

23 лютого 2017,  17:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Мелодраматичний мюзикл Дем'єна Шазелла «Ла-Ла Ленд» здався вам занадто сентиментальним? Тоді подивіться його фан-трейлер, зроблений в стилі майстра загадок та сюрреалізму Девіда Лінча. Цікаво, чим би закінчилася така історія Мії (Емма Стоун) та Себастьяна (Райан Гослінг), яких знову й знову продовжує зводити доля...

Зараз кінокартина номінована на 14 рекордних «Оскарів», і вже цієї неділі ми дізнаємося, чи буде вона визнана Кращим фільмом за версією Американської кіноакадемії.

19 лютого 2017,  15:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Lionsgate поділилася анімованим постером до свого мюзиклу «Ла-Ла Ленд», де герої Райана Гослінга і Емми Стоун цілуються під ліхтарем та зоряним небом, а на тлі грає чудова музична композиція «City Of Stars», написана Джастіном Гурвіцем.

Нашу рецензію на кінокартину Дем'єна Шазелла, номіновану на рекордних 14 «Оскарів», читайте тут.

26 січня 2017,  17:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Музична мелодрама «Ла-Ла Ленд» вирішила відзначити свої рекордні 14 номінацій на «Оскар» новим ТБ-роликом, нагадуючи, що на цю премію претендує її режисер Дем'єн Шазелл та виконавці головних ролей Райан Гослінг і Емма Стоун, а сама кінокартина може стати Кращим фільмом.

Повний список номінантів на «Оскар-2017» ви знайдете тут.

16 січня 2017,  11:37 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому ТБ-ролику мюзикл «Ла-Ла Ленд» нагадує про свій рекорд, який кінокартина Дем'єна Шазелла встановила на 74-й церемонії нагородження «Золотий глобус», де вона отримала 7 нагород, включаючи за Кращу комедію або мюзикл, Кращого режисера, Кращого актора і Кращу акторку, якими стали виконавці її головних ролей Райан Гослінг та Емма Стоун.

Нашу рецензію на «Ла-Ла Ленд», який вже йде в українських кінотеатрах, читайте тут.

15 січня 2017,  13:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Продовжуючи згадувати перші кроки зірок до їх успішних кар'єр, ведучий шоу імені себе Грем Нортон вирішив показати Райану Гослінгу його старе танцювальне відео з одного з конкурсів, в яких актор брав участь у дитинстві. Поруч з Гослінгом на шоу сиділи його колега по «Ла-Ла Ленду» Емма Стоун, яка оцінила талант свого партнера, та Бен Аффлек з Сієнною Міллер, яких зараз можна побачити в «Законі ночі» і які також були вражені його танцювальними рухами.

Білети на «Ла-Ла Ленд» та «Закон ночі» шукайте в нашій афіші.

15 січня 2017,  12:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На «Нічному шоу з Джиммі Феллоном» зірці «Ла-Ла Ленду» Еммі Стоун довелося пройти забавне «Випробування пошепки», в рамках якого вони з Феллоном намагалися відгадати, яку пісню співає інший, коли сиділи в навушниках з гучною музикою. Вийшло в них дуже смішно, тому, якщо у вас поганий настрій, мерщій натискайте «play».

Як в цю ж гру зіграла в минулому році зірка «Загону самогубців» Марго Роббі, дивіться тут.

12 січня 2017,  17:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова фічуретка мюзиклу «Ла-Ла Ленд» показує нам, як режисер Дем'єн Шазелл разом з командою художників-постановників та костюмерів створював це екранне диво і його приголомшливий візуальний ряд, натхненний голлівудських мюзиклами 1930-40-х років. А також відео розповідає про те, як знімався той самий перший номер, заради якого довелося в один з найспекотніших днів року перекрити автостраду в центрі Лос-Анджелесу.

Нашу рецензію на фільм з Райаном Гослінгом та Еммою Стоун в головних ролях, який вже йде в українських кінотеатрах, читайте тут.

5 січня 2017,  00:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому трейлері музичної мелодрами Дем'єна Шазелла «Ла-Ла Ленд», що отримала 7 номінацій на «Золотий глобус», Джон Ледженд виконує свою нову композицію «Start A Fire», а Емма Стоун і Райан Гослінг танцюють під неї до своєї мрії.

Другий український трейлер кінокартини, яка виходить в прокат вже в цей четвер, дивіться тут.

29 грудня 2016,  13:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо український ТБ-ролик музичної мелодрами «Ла-Ла Ленд» з Еммою Стоун і Райаном Гослінгом, який показує цілу кавалькаду пісенних і танцювальних номерів та заявляє, що головне мати в житті мрію, нехай і нездійсненну.

Кінокартина, у якої є всі шанси отримати «Оскар», вийде в українських кінотеатрах 5 січня.

24 грудня 2016,  15:14 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В одному з трьох нових фрагментів музичної мелодрами «Ла-Ла Ленд» Райан Гослінг і Емма Стоун виконують чарівну композицію «City Of Stars». Слова пісні ви знайдете нижче.

Читати далі...
23 грудня 2016,  19:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

До української прем'єри музичної мелодрами «Ла-Ла Ленд» залишилося менше двох тижнів, і ми ділимося з вами другим дубльованим трейлером, в якому закохані герої Райана Гослінга та Емми Стоун прагнуть до своїх мрій, танцюють, співають й все більше зачаровують з кожним новим кадром.

Багато зірок Голлівуду вже подивилися дане творіння Дем'єна Шазелла, номіноване на 7 «Золотих глобусів», і прийшли від нього в захват.